Passion i livet?

Jag har under de senaste månaderna allt mer börjat fundera på passion i livet. Nu pratar jag inte om kärlek, för det har jag väldigt mycket av och det är jag ytterst tacksam för.
Nej jag pratar om intressen i livet, en hobby etc.
Det känns som om nästan alla människor har något de brinner för.
det kan vara allt från inredning, gamla bilar, eller varför inte fotboll. Jag beundrar dessa människor som har en passion i livet. Men framförallt så är jag nog avundsjuk. För jag har inget intresse som jag kan utveckla. Visst tycker jag det kan vara roligt att spela datorspel men det är inget som jag avlider av om jag inte får göra.
Jag har som sagt funderat på detta i flera månader och jag har verkligen försökt komma på något som kan göra mig passionerad. Men jag har ännu inte kommit på något.... Innebär det att jag saknar passion? Att jag är så ointresserad av saker att ingenting längre väcker min lust att utföra dem?
Jag skulle verkligen vilja ha ett intresse att brinna för, vad det skulle vara vet jag inte. Det kan ju knappast bli något som kräver att man ska vara händig, för tummen har ju för fan växt in i handen :)
Men det måste kännas väldigt skönt att ha ett intresse att verkligen brinna för, något som får en att slappna av, och utvecklas. Det ska bli en målsättning för mig att utveckla ett intresse.

Men ni kära läsare kanske kan rekommendera något intresse för mig?

Men antagligen så måste man ju komma på det själv, och jag har bestämt mig för att något intresse måste utvecklas. Man kanske borde satsa på mer träning, vad vet jag?
Jag ska ta dagen till att fundera över detta. Jag kan bara säga att jag är väldigt glad att eve finns i mitt liv, annars skulle livet vara väldigt tråkigt.

Ha det bra.

Scaramanga

Kommentarer
Postat av: stoffe

men du brinner väl för bloggen man känner att du lägger ner hela din själ i den

2010-02-18 @ 11:44:46
Postat av: Eve

Hahaha, kommentaren från Stoffe var ju bäst. Länge leve ironin!!! Men, passion är kanske överskattat :) Dyrt och tidskrävande :)

2010-02-18 @ 12:07:35
Postat av: Erica

Tycker du ska köra på det där med träning, det blir bara roligare & roligare ju mer man håller på:)

2010-02-19 @ 08:25:07
URL: http://sweptaway.blogg.se/
Postat av: Adga

Hm. Men du är ju ovanligt intresserad av ditt jobb. Dessutom nördigt intresserad av böcker av en viss genre?

Passioner tror jag är svåra att tänka ut. MEN när man väl känner ett extra intresse för något så gäller det att odla det och medvetet nörda in sig. Och undvika att sätta sig framför tidsdödande skärmar istället.

2010-02-19 @ 10:02:17
Postat av: kulturella

kopiera eva g bild...på data...kul.att det inte blir två, svårt att förstå, munk... ¨¨

2010-02-20 @ 18:21:17
Postat av: kröpsune

ett sexpack öle å en falukorv då

2010-03-10 @ 17:48:11
Postat av: Kungen av NSG

Ta tag i ditt gammla intresse vet ja! Inspektera myratstackar på nära håll! Hur många var det i stacken?? =)

2010-03-10 @ 22:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0