Måste säga att det var mycket trevligt a...

Måste säga att det var mycket trevligt att träffa Aspling. Men man kan fråga sig hur somliga restauranger tänker när de delar ut menyer och när de senare kommer för att ta beställning informerar att de enbart serverar buffét. Nu står man och tittar på en påtänd nysvensk som står och slår på en varumaskin. Och skriker på folk. Dessutom ska fanskapet åka samma tåg. Suck dubbel suck .


Nu sitter man på tunnelbanan. Det är dag...

Nu sitter man på tunnelbanan. Det är dags att åka in till stan för att träffa M.Aspling det ska bli mycket trevligt. Det måste vara över ett år sedan jag träffade honom sist:) och imorgon ska jag träffa en gammal flu kamrat och ta en bira. Det ska bli spännande och höra hur det har gått för honom sedan vi sist sågs. ha det bäst. Scaramanga


Då var det dags att gå till jobbet.

Jaha då var det återigen dags att gå till jobbet. Det blir lite tidigare än vanligt, men jag måste gå igenom alla fruktpriser idag. Jag har ju fått ta det ansvaret, när vår frukt kille har semester.
Tyvärr så innebär det att jag inte kunde åka in till stan o luncha med Eve. :(
Det var synd, hon åker ju hem till Sundsvall idag.
Så det innebär att jag ska klara mig själv hela midsommarhelgen, vi får väl se hur många timmar det tar innan man faller tillbaka i sina gamla rutiner. Undrar just vad det kommer att bli för midsommar middag? Kan det tänkas bli pasta med krossade tomater? :D Jag får se till att komma på något bättre.
Men nu är det dags att börja röra sig mot jobbet och ännu en rolig dag.
¨
Ha det

Scaramanga

Hej svejs.

Jaha nu sitter man här igen. Det gick ju iaf inte lika lång tid mellan de senaste inläggen. :)
Jag får faktiskt säga att jag är ganska duktig. Jag har de senaste dagarna använt datorn väldigt mycket. Vad som föranleder detta har jag inget bra svar på. Men jag måste säga att man blir ju inte klokare av att läsa allt skit som står ute på Internet Det kan gälla allt från skolpolitiken i nordanstig till dårar som lägger upp hemsidor för att de hatar väktare.
Jag har oxå spenderat flera timmar på allas vårt älskade facebook, och ju mer jag sitter där desto starkare växer en fråga fram i hjärnan på mig. Har vi facebook för att vi tycker att det är kul att hålla kontakten med människor eller har vi det för att hålla koll på människor?
Det är ju ganska läskigt egentligen hur mycket somliga människor delar med sig. Det finns ju faktiskt en dag imorgon oxå. Då kanske den informationen borde ligga på nätet.....
Ja jag vet att jag låter som en moral gubbe.
Jag har fortfarande inte räknat ut varför jag har det. Men det är ju en sida till att besöka på vårt älskade Internet
Imorgon blir jag gräsänkling eftersom Eve beger sig till Sundsvall för att fira midsommar med familj och vänner. Så vad ska Scaramanga hitta på i midsommar? Inte mycket är jag rädd. På fredagen är jag ledig, men jag jobbar hela helgen. Så det kommer att bli lugnt.

Men det börjar ju dra ihop sig till mid sweden nu. Det kommer att bli as kul. Jag har ju blivit bjuden på grillfest oxå i gnarp. Hos bygdens don juan! Så det kommer nog att bli riktigt kul.




Har läst tre sidor och hittills är den jätte bra.

En annan bok som kan rekommenderas är:



Bra, lättläst och fylld med aktion :D

Ha det gött

Scaramanga

Men nu ska jag hoppa i sängen och börja på allvar med min nya bok.

Glada nyheter :D

Dels att jag äntligen har tagit mig tid att skriva blogg igen, och Gnarp ni kan jubla i år igen. För den 3/7 kl 02:00 återkommer Scaramanga till bygden för att åter igen uppleva mid sweden nats. I år kommer även Eve att följa med. Hon är eld och lågor över att få uppleva min gamla kungadöme.
Jag har talat om för henne att den röda mattan kommer att vara ut-rullad. Jag får hoppas att byn inte gör mig besviken.
Tråkigt att missa fredagen men tyvärr så kom jobbet emellan i år. Men jag hoppas att gästrummet är iordning gjort hos el Grande. :)
Så vi får väl se vad eve tycker om min gamla hemvist, förhoppningsvis tycker hon det är alla tiders. så v kan återkomma till bygden fler gånger.

Jag måste få återkomma till en sak som jag skriver om varje gång mid seden nats inträffar. Saken är dessa toaletter. Har hövdingarna för mid sweden ordnat toaletter i år eller är man förvisad till piss-rännan som lutar åt fel håll i år igen?
Man kanske borde börja med att sälja toapapper vid skogsbrynet på mid sweden nats. På så vis kanske man skulle få ihop pengarna så man hade råd med både inträde & bärs. Nu får man ju välja...... :)
Dåliga tider ekonomiskt, men man kanske kan få fri biljetter när man anstränger sig och gör så bra reklam för träffen?
Tror jag får ta upp det med ledningen för Mid sweden. Eller så kanske man ska ställa upp ett stånd där besökare får ställa sex frågor till mig? Jag fick ju 11 av 13 rätt i expressens web test angående sex. Så jag känner mig halt klart som en utbildad sexolog.
Undrar just om det finns underlag för något sådant i Gnarp?
När jag växte upp fanns det ju en del läromästare, inga namn nämda. Men somliga har gått ur tiden och andra finns fortfarande kvar även om de idag har en mindre framträdande roll i samhället. :)

Jag ser ju oxå väldigt mycket fram emot att få träffa de gamla bekantskaperna från gnarsp.com och få höra hur det går för dem i livet. Jag tänker då främst på Nizze, Kulturella, Starsken & Tumult mfl så jag hoppas att ni finns på plats när bygdensson kommer på besök :D

Jag tror helt enkelt att det kommer att bli en toppen helg.

Men när ni hör de fagra orden skalda "Skänk en slant till en törstig man!" Då hoppas jag att ni öppnar börsen och skänker en slant till Scaramangas öl-fond. :)

Men nu ska jag ta och återgå till sovande läge, jag har en känsla av att det kommer att behövas inför morgondagen.

Hej hopp

Scaramanga


RSS 2.0