Hemma från London.

Jag tänkte bara kasta in ett par bilder från London idag. Jag är lite ledsen över att jag tog så få. Men jag får ta fler nästa gång jag kommer ju helt klart att återvända till London. Vilken häftig stad!!
Vi besökte väldigt många fina restauranger i London bland annat Jamie Olivers Italienska restaurang. Jag är väldigt tacksam över att jag fick möjligheten att följa med och uppleva alla dessa fantastiska restauranger och platser. När jag återvänder till London kommer jag helt klart att satsa på en historisk resa med besök på ett flertal museum och berömda platser. Jag skulle väldigt gärna ha gjort ett besök på Towern och british museum. Men tyvärr räckte inte tiden till denna gång. En annan sak som är fantastisk med detta land måste vara dess pubkultur.
I Sverige skäms vi över vår alkoholkonsumtion i England så är det en del av den socialasamvaron. Märkligt hur stor skillnad det kan vara när resan dit enbart är ca 2 timmar.
Men nu tänkte jag visa er några av bilderna jag tog i London, sedan måste jag hoppa i säng. Men jag kommer att skriva mer i morgon.

Ha det

Scaramanga




Jag är lite bitter över att de höll på att restaurera towern....




Towern & Tower bridge




Tower bridge




Tower Bridge, Jagaren i förgrunden är oxå ett museum över marinhistoria.




Rocky får konkurrens?

Jag håller fortfarande i mitt joggande. Det var ju minst sagt oväntad. Jag var ute och tog en joggingtur i tisdags himmelen såg lite vredgad ut, men jag tänkte att jag hinner nog min runda innan himmelen öppnar sig.
Jag hann ungefär halvvägs när himmelen öppnade sig. Jag kan bara säga att det tog ca 30 sekunder innan kläderna var genomblöta och skorna kändes som insjöar.
Jag tänkte i mitt stilla sinne ska jag vända om?
Ska jag ta skydd under ett trädd?
Ska jag fortsätta?
Jag valde det sista och med eye of the tiger i hörlurarna sprang jag vidare.
Jag kan lova att jag såg mig själv som Rocky, när jag sprang runt i hällregnet. Människor som jag mötte under min joggingtur tittade på mig och skakade på huvudet, de måste ha trott att det såg en hägring. Ingen människa är väl så korkad att de ger sig ut och springer i detta väder. Jag gör en Rocky och börjar jabba i luften och den gamla damen håller på att få skrämselhicka under sitt paraply. Hon trodde nog att hon hade mött vintervikens största dåre! Jag funderade på om jag skulle kasta mig ner i leran och köra några armhävningar och skrika EYE OF THE TIGER!!!!! Men jag beslutade att den stackars damen antagligen hade fått se tillräkligt för att hålla igång skvallret på kafferepet de närmaste 5 åren.
Jag sprang vidare med mina insjöar i skorna och höll på att göra en riktig piruett när jag sprang över en av träbroarna som finns på min löprunda. Denna träbro hade förvandlats till en såphal tändsticka av regnet.
Men jag hade tur och klarade mig. När jag senare börjar på att bege mig hemåt så tittade solen åter fram, jag förbannade mig själv som inte har tålamodet att vänta med att springa, då hade jag sluppit gå hemåt som en dränkt hund. Men då hade jag ju inte heller fått nöjet att uppleva mig själv som Rocky.
Så jag tar åter på mig hörlurarna och njuter av tonerna till min och Rockys låt!!

Nu ska jag bege mig till jobbet, Eve har bakat supergoda dumlemuffins åt mig!!!


Ha det bäst

Scaramanga

Aka Rocky 2


Dåligt med bloggande....

Det har under en tid varit väldigt dåligt med bloggande. Tråkigt men det har varit fullt upp hela tiden.
I tisdags var jag på grillfest med färskvaruklubben på villa Adolfsberg. Där träffade jag en gammal kollega vid namn Rickard. Det var fantastiskt trevligt. I lördags var det åter dags att återvända till Villa Adolfsberg för att ha vår årliga sommarfest med jobbet.
Där bjöds det på grillat, vin, bira och en massa goda tillbehör.
Festen tog slut vid 00:00 och det kändes för engångs skull helt rätt att åka hem. Det brukar ju inte hända ofta när Scaramanga väljer att ta en sejdel med mjöd.
På onsdag återvänder jag till Villa Adolfsberg för ett möte/grillfest med karriärsklubben. Jag hoppas att detta möte blir riktigt intressant. Alla de rätta förutsättningarna finns där.
I övrigt så vet jag inte riktigt, men det känns bra att sommaren närmar sig med stormsteg, det finns mycket att fundera över. Jag måste oxå försöka mig på att hitta en helg som passar för mig att åka upp till Gnarp. Jag hörde att El grande hade tagit hem sin älskade bajsbruna push igen. Man kanske skulle köpa sig en honda MT5 igen och åter förvandlas till Scaramanga riddaren av harvens. :D

Ha det bäst

Scaramanga


Snabbt inlägg...

Hej på er!
Jag har varit dålig att skriva ett tag nu. Men det har sina orsaker.
Jag kan meddela att jag tyvärr inte fick det sökta jobbet. Det beskedet tog sin lilla tid att smälta, jag trodde verkligen att jag hade en bra chans. Men som Eve sa, det var nog inte rätt arbete för dig, då hade du fått det.
På lördagen var jag o eve och besökte lille Kians dop. det var roligt. Men nä prästen började sjunga tummensvisa för en helt förstummad kyrka så undrade jag var jag hade hamnat?
Men vulva & Katja hade verkligen jobbat inför dopet, jag förstår inte hur de hann med sig. Men bra jobbat!
Stipendiet är nu uthämtat, det var en kväll att minnas.....
Den stora anledningen till att jag inte har skrivit på länge är att jag går och ruvar på ett bitskt inlägg. Jag vet inte hur jag ska formulera det i ord än bara, men det kommer. Det kan jag lova!

Sedan vill jag passa på att hälsa någon vid namn Evelina, som tydligen hade börjat följa mig via blogglovin. Du torde vara den första. Men jag önskar dig välkommen och mycket nöje :D

Ska försöka skriva ikväll när jag kommer hem.
Men nu måste jag rusa.
Ha det bäst

Scaramanga



Anställningsintervju/dödsteknik :D

Då har man landat rent mentalt sett efter mitt livs första anställningsintervju.
Första intrycket: Scaramanga du rockade!!
Med andra ord, jag är extremt nöjd med hur intervjun förflöt. Om jag fick chansen att göra om intervjun idag, så tror jag inte att jag skulle ändra på något. Självklart skulle man kanske vilja finputsa sina svar lite. Men totalt sett så tyckte jag att det gick mycket över förväntan.
Intervjun skulle vara i 40 minuter jag blev sittande i 60 minuter det kanske säger en del? :)
Jag har under de senaste två dagarna inte haft några som helst problem med sömnen eller att någon/några särskilda frågor har återkommit i tankarna från intervjun. Så nu är det bara att hoppas att jag får chansen att komma vidare till nästa intervjuomgång.
Så det är bara att hålla tummarna!

Igår var jag på självförsvarsutbildning med delar av mina kollegor. Det var faktiskt riktigt roligt och lärorikt. Jag fick ofta agera försöksperson när utbildaren skulle visa olika tekniker. Ni kan ju tänka er hur det såg ut? Jag brukar ha väldigt svårt att hänge mig, men den här gången var det faktiskt riktigt roligt, och på en lämplig nivå.
Jag letar numera försökskaniner så att jag får praktisera mina nya dödstekniker. Lämpliga kandidater är familj, medarbetare och pundare. :)
Om du känner för att deltaga i Scaramangas försöks serie så är det bara att anmäla sitt intresse.

Ersättning utgår inte.
Du bjuder mästaren (mig) på lunch.
Skulle du skada dig blir du ersättningsskyldig om du spiller blod på mattan.
Se över ditt personliga försäkringsskydd innan du deltar i studien.
Bonus:
Skador garanteras.


För att sammanfatta de gångna dagarna.
Intervjun en klockren succé. Man får ju inte glömma att det var min första intervju oxå.
självförsvarsutbildning mycket givande och otroligt lärorikt.
Löpningen har frusit inne när temperaturen sjönk under 0 och snön gjorde åter sitt intåg i Stockholm i maj. Helt sjukt. Men förhoppningsvis återkommer värmen så jag kan återgå till min omloppsbana runt vinterviken.

Ha en super bra dag

Scaramanga

Studiedeltagare när ni hör denna ädla dikt bered er på stormen ni skall få skörda. :D






Nervös väntan....

Nu är det bara timmar kvar innan det är dags för Scaramanga att gå på sin första arbets-intervju.
Jag har sett fram emot denna intervju i snart en hel vecka, men nu börjar jag känna mig lite nervös.
Jag har fått rådet av flera stycken att bara vara mig själv så kommer det hela att gå jätte bra. Jag hoppas att de har rätt. Jag tror nog att det hela kommer att kännas bättre imorgon. Det kan behövas en god natts sömn för att pumpa upp självförtroendet till max. Det brukar ju inte vara några större problem. :)
Jag kanske får titta mig i spegeln och tänka mums , det brukar ju hjälpa. :)
Jag har iaf fått mycket hjälp av Eve, hon har letat reda på frågor som brukar dyka upp på anställningsintervjuer. Riktigt bra hjälpmedel, tycker jag.
Jag har ju redan lagt fram mina kläder inför morgondagen och jag kan bara säga att marken kommer att ryka där jag går fram. Så het blev jag! :)
Hoppas bara att jag inte klär upp mig för mycket, men det har jag svårt att tänka mig.
Men nu ska jag försöka sova lite så jag är pigg inför morgondagen.

Håll tummarna för mig.

Scaramanga


RSS 2.0