Hemkommen från fjälls.

Nu har jag och Eve varit på långresa minst sagt. Klockan 17:00 p fredagen gick tåget upp mot Hudiksvall, väl framme blev vi mottagen av mor & far. Jag måste säga att det kändes konstigt, det fanns ingen välkomst kommitté på plats? Har inte bygdens son förtjänat minst ett tal och ett marschband?
Man har kanske spelat ut sin roll som lokalpatriot?
Väl hemma hos mor & far väntade en sen middag, vi blev bjudna på snittar, köttgryta och rabarberpaj. :)
Det var väldigt gott, men min vana trogen så frågade jag vad köttgrytan innehöll för sorts kött? Resten av middag konversationen handlade om hur kräsen jag är när det kommer till mat. Jag som är känd som den store allätaren.
På lördagsmorgonen så var det dags för avfärd mot Bruksvallarna. Tyvärr mådde jag inte så bra, men det är en annan historia. Färden mot fjälls var händelselös och vi var framme på eftermiddagen och inkvarterade oss i ett hus som vi fått låna denna helg. På lördagkväll var det dags att gå på Christer Mhyrs 50 års kalas. Det var en ordentligt kalas minst sagt, med 230 gäster.

Bilder kan ses på:

http://www.bosnus.se/bilder/Chrillekalas/

Jag och eve avvek från festen tidigt pga att jag inte mådde något vidare. Men kalaset var en verklig hit minst sagt. God mat och väldigt trevligt folk.
Jag och Eve vill oxå passa på att önska Christer ytterligare ett stort grattis, och än en gång säga att det var en höjdar fest.  och att vi antagligen ses till sommaren, jag och eve funderar på att spendera en vecka i fjälls i år.

Söndagen handlade mest om att resa från Bruksvallarna och hela vägen till Stockholm. Jag kan ju bara säga att det var ganska jobbigt, men helt klart värt det. Jag har nog inte vetat hur mycket jag saknat fjälls. Det var ju ett par år sedan jag var där senast. Men det ska vi nog ändra på. :)

Till alla er som undrar ja jag tror Eve hade lite problem med dialekten på Vôllan :D :D :D

Ha det bra

Scaramanga



Helgen + Min nya leksak.

I helgen var el grande och Sara här. Vi har haft en super kul helg, med många olika och givande diskussioner.
På lördagen var vi in till city och shoppade, det blev en givande dag på fler än ett vis. Men det är skönt att man har goda och förstående vänner runt sig. Det vill jag rikta ett STORT tack till er alla!
Mitt bråk med min granne har oxå eskalerat, man kanske skulle ringa grannfejden och höra om de kan göra en ny-inspelning?
Jag kliver ut på morgonen och noterar att det ligger mycket fimpar utanför vår ingång. Jag reagerar själv på det och tänker att det kanske är efter mig och Sara efter gårdagskvällen och jag bör sopa upp dem. Jag gick på coop och handlade frukost, sedan glömde jag tyvärr bort dessa förbannade fimpar. När vi senare kliver ut och skall bege oss in till stan så möter vi Haparanda Bosse och Nazi tanten i djuraffären.

NT - Jaha här kommer han som kastar fimpar!!
S - Hej, Haparanda Bosse.
HB - Hej, Hur är läget?
NT - VI SKA INTE HA NÅGRA JÄVLA FIMPAR HÄR!
S - Jaha HB har du inte med dig någon dunder honung idag? (det är hans öl)
HB - hahaha nä jag var inte så sugen idag, men lite senare blir det nog några kalla.
S - Ja det tog vi med igår det känns idag, minst sagt......
HB - hahahahah
NT -  Du kastar fimpar och sen gnäller du på mina kunder som rastar sina hundar, FY FAN!
(Jag känner att jag håller på att bli rätt så jävla sur, kärring helvetet har ju säkert rätt. Men jag tänker inte bli påhoppad av henne mitt framför mina vänner)
S - Jag är säkert inte helt oskyldig. Men ...
NT - JAG HAR SETT!!!! JAG HAR SETT!!!!
S - Vad har du sett?
NT - Du kastar fimpar, DU KASTAR FIMPAR!
(Hon tittar på HB och myser och tänker skäll ut den jäveln, gör det nu NU NU!!!!)
(Jag tittar på HB och tänker, ja jag hoppas för din skull att du inte lägger dig i detta)
S - Ja jag är säkert inte helt perfekt, men jag kan nog bättra mig. Så sköt du dina hundar så lovar jag att sköta mina fimpar!! i övrigt så har inte du och jag så jävla mycket mer att prata om anser jag.
Efter detta åkte vi in till stan och hade en heldag.
Men jag kan ju tänka mig att sista kapitlet inte är skrivet i denna historia ...

På lördagskvällen var i ut till Fruängen för att äta på den Grekiska restaurangen som är belägen vid tunnelbanan. Nu har jag varit där två gånger på kort tid och min fråga är Var är servicen? Är det meningen att man inte ska få nya bestick mellan förrätten och varmrätten? Har diskmedel priserna rusat i höjden på slutet?
Jag vet inte, men jag tror det dröjer lång tid tills jag besöker detta ställe igen.

Jag har oxå fått min nya leksak av Eve :D

Den är en eye roller mot mörka ringar under ögonen :D



Jag vet inte, men endera så är man ju otroligt manlig när man vågar använda en sådan här produkt, eller så är man något annat. jag säger själv att jag är man!!!

Jag kallar mig själv James bond



Men andra kanske skulle kalla mig för:



:D Döm själva.

Ha det bäst

Scaramanga





Hej hej

Nu är arbetshelgen äntligen över. :)
Det har faktiskt gått riktigt bra. Idag har jag äntligen fått tillbaka min älskade mobiltelefon. :)
Den har varit sjukskriven och på service :) Men nu mår den åter bra. Jag hoppas den här veckan går riktigt fort för på fredag dyker El grande med sambo ner.
Då ska prpps och falcon flöda och livet kommer att va super kul :D
Men nu ska jag lira lite bf.

 Ha det b(i)ra :D
Att jag inte blev komiker?

Scaramanga

RSS 2.0