Rånare och banditer!!!!!!!

Ibland kan man fundera på vilket yrke men har valt? Jag vaknar klockan 4 i morse med att min bärbara dator stod i sängen och spelade upp en film för jag vet inte vilken gång i ordningen. man kan ju minst sagt säga att jag borde kunna varje replik vid det här laget. Jag slog av datorn och somnade om tills klockan ringde, För ovanlighetens skull så kände jag mig riktigt fräsch. jag hann till och med äta frukost. :D Det händer inte varje dag.
jag glider iväg på jobbet lite försenad som vanligt så det blev en mindre språng marsch med datorn hängande över axeln. jag kommer in på jobbet och upptäcker till mitt stora förtret att en säkring hade gått sönder och att alla glasspinnar var numera i flytande form. 
Eländet stannade tyvärr inte bara vid det, för hägendaz frysen hade oxå gått sönder + den förbannade stämpel klockan. Så jag kommer att ha ett digert arbete framför mig i morgon, när jag måste lägga in alla handskrivna lappar i tidssystemet. 
Jag började med att försöka få tag på reparatörer, men det var ju inte så stor mening klockan 6 på morgonen så jag fortsatte med mina vanliga rutin uppgifter med priser o skyltar.
Efter ett tag kommer personalen och skriker att ena datorn inte fungerar och att jag måste ordna det. jag svarar att jag har fullt upp med alla mina egna ärenden och att de måste ringa helpdesk själva. Det föll ju inte i så god jord. När klockan börjar närma sig 9 så kommer chefen och frågar varför jag inte hjälpt personalen att ringa, eller varför jag inte hade försökt titta på datorn?
Dagen började illa och det blev minst sagt ännu värre sen.
När det äntligen är dags för lunch så beger jag mig ut för att röka en cigarett, då brakade helvetet lös.
chefen kom springande och skrek att värdetransporten hade blivit rånad. han slet av mig telefonen och började ringa polisen. Tydligen hade en rånare slagit till och rånat väktaren i butikens entré.
Vi började gå runt i området för att se om vi skulle se rånaren.
Då hör vi en jäkla smäll. Vi tittar på varandra och börjar spana i riktning mot ljudet.
Tydligen hade rånare sprängt värde transport väskan.
Plötsligt hör vi hur en i personalen skriker DETÄR HAN. HAN ÄR RÅNAREN: Vi tittar nedför gatan och mycket riktigt så ser vi rånaren komma körande på en vespa.
Det hade inte varit någon större match för oss att sparka omkull mannen på vespan. men vem vet vad som hade hänt då? tänk om han hade dött. Då hade man väl åkt dit för vållade till annans död i detta sjuka land.
Så vi släppte honom. :(
Efter det var det rena rama csi på jobbet. teknikerna gjorde en grundlig undersökning. Förhoppningsvis kommer polisen att ta fast detta svin.
Jag vill inte se det regna blå färgade sedlar över området igen. Det var ingen vacker syn. :(

jag vet egentligen inte om jag ska prata om detta på min blogg.
Det finns funderingar på om jag ska släppa kolonial avdelningen på mitt jobb, Jag vet inte egentligen hur jag känner över det? Samtidigt som det känns som ett nederlag så känner jag lite lättnad. eftersom jag håller på med min utbildning så känns det bra. jag känner att jag måste kunna fokusera mer kraft och energi på den. :D
Men samtidigt känns det som ett nederlag, jag har verkligen gillat att ha hand om kolonial avdelningen. Jag tycker verkligen att jag har lyckats lyfta den. Med hjälp av andra, Det ska man verkligen inte hymla om. Men det är dags för lite nya utmaningar kanske, Frågan är bara vad det blir? :)
Det vore roligt att  få prova på mer av det administrativa arbetet. Men som sagt är detta bara planer, och inget beslutat. Så därför ber jag er som läser detta att behålla det för er själva.
Jag ska lägga mig och sova nu, så får vi se hur jag känner inför dessa planer i morgon. :)
Imorgon kommer jag oxå att skriva ett inlägg angående helgen.

God natt med er alla och sov gott

Scaramanga

Lugnet lägger sig över sthlm. :)

Nu är måndagen över och här kommer en kort resumé över helgen.
min käre mor & far var nere och hälsade på mig i helgen. Jag vet inte vad jag gör för fel men hur jag än gör så blir det tjafs med mor o far. fast denna gång var det mitt fel. jag hade en överdriven reaktion på en liten sak. men förhoppningsvis är det över nu. det var roligt att de var här iaf. Vi var och åt lunch på fridays vid kungsträdgården. Jag tror att där måste alla människor som inte kommer in på stureplan samlas. Jag tror aldrig jag har sett så många wannabees som där. Bakom oss satt ett sällskap och pratade om bajs. Mitt under min måltid. Hade inte mamma o pappa varit med, så hade jag nog ställt till med en mindre scen. Kanske börjat jaga dem eller något? :)
det finns inget som kan förstöra min aptit som om någon pratar om bajs. Många skulle nog säga att jag är kräsmagad. Men det måste väl finnas gränser. Jag går inte ut för att äta och lyssna på diskussioner om bajs.
På söndagen var jag på IKEA med mamma o min syster.
Ibland undrar man ju om folk är försöks utsläppt från psyket. Där står vi i godan ro och ska betala i en av self scanning kassorna, bakom oss kommer en familj med mamma pappa, son och dotter. Mamman i familjen verkar ha haft en enormt dålig dag. Hon gormar och kommenderar sin stackars familj som försöker ta kassan bredvid oss. Men det duger inte för mamman hon skriker att de ska ta kassan som vi står i. :) Den stackars familjen börjar släpa alla varorna över till vår sida igen. medan mamman skriker. Det verkar inte som om vi var tillräckligt snabba heller för hennes smak. Hon börjar irriterat köra på min mammas hälsena under fnysningar.
Det var ju tur att jag inte såg detta. För då hade jag behövt läxa upp tanten. :)
När hon kör över mamma för tredje gången ¨så ber mamma tanten ifråga att ställa sin bakom linjen som visar var man ska vänta.
Det skulle mamma inte ha gjort.
Kärringens ögon börjar glöda som helvetets portar och hon skriker att hela familjen måste backa. De börjar backa och ni kan ju tänka er vad som hände med de som stod bakom i kön. :)
När vi lämnar Ikea hör vi kärringens vrål i kassan, hon kan inte ha haft en lätt dag..
Idag har man jobbat morgon passet. Jag kan bara säga att det var inte lätt att ta sig ur sängen. Allra helst hade jag velat vända mig om och somnat om. Men man har ju ansvar så det var bara att masa sig upp.
Dagen har varit hemsk, jag har inte haft någon energi alls. Jag börjar känna mig stressad över detta med min utbildning. Men i morgon har vi gruppmöte jag hoppas vi blir klara med det sista så jag kan skriva den skriftliga delen av uppgiften och sedan koncentrera mig på pluggandet.
men i helgen kommer Barbro det ska bli jätte kul. Det var ju ett tag sen jag såg henne.
Så det ser vi fram emot.

Nu är det kris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår var det dags för hemstudie möte. Vi har bestämt oss för att byta butik till min. Igår var det dags för att genomföra konkurrensanalysen på de utvalda konkurrenterna Det hela gick faktiskt riktigt bra, Det känns som om jag och min hemstudie grupp är på väg mot ett riktigt bra resultat. :)
Idag har man ju jobbat kväll igen, det känns lite obehagligt varje gång, men inte en enda dåre har synts till. De måste ha åkt på semester. Undrar just om man kan få följa med? :)
Så hela kvällen har förflutit väldigt lugnt Det enda frustrerande som har hänt idag, hände vid stängning In kommer ett par som såg väldigt ny förälskade ut. De sprang runt i butiken och handlade mys mat. När klockan var 21:59 kom de på den briljanta idéen att köpa några dvd filmer. Det enda felet är ju att om man ska välja ut två filmer så tar det ju lite tid..........
Klockan 22:06 höll jag på att få ett frisläpp. Men man kan ju inte säga något heller eftersom kunden alltid har rätt.
Men i bland blir det väldigt frustrerande 22:11 var de äntligen klara och gick till kassan. Butiken stänger 22:00.
Jag fick också en märklig förfrågan av en annan kund. Butiks kedjan jag jobbar inom har gjort om designen på konto utdragen för kunderna. Så idag kom en man ner och frågade mig varför vi hade gjort om designen. För nu funkade det inte att slå hål i pappert på samma fina sätt som tidigare. :)
Jag svarade att vi i butiken inte hade något att göra med designen på konto utdragen. Om han ville prata om designen så måste han vända sig till huvudkontoret.
han tyckte ínte om mitt svar. Han ansåg att det var mycket märkligt att göra om så man inte kunde slå hål i papperet på ett bra sätt. Sedan började han visa upp ett gammalt kontoutdrag och tala om hur bra det var. :)
jag såg fortfarande inte problemet och frågade mannen vad han ville att jag skulle göra. Han svarar att jag ska se till att designen görs om igen.
Jag svarar att de har jag inga befogenheter att utföra, och att jag tyckte att det skulle ju funka lika bra iaf. Efter ett tag ger denne ädle herre upp, och inser att jag inte kan göra något åt detta med kontoutdraget och går sin väg.

Nu kommer vi till den stora krisen. Jag kommer hem idag och öppnar min mail. Där ser jag att mamma o pappa har bestämt sig för att komma ner över helgen helt oannonserat......... Detta bådar inte gott. Jag har ganska rörigt i min lägenhet och det brukar aldrig falla i god jord hos pappsen. Så nu blir det till att kliva upp tidigt i morgon för att städa, om man inte vill spendera hela helgen med att tjafsa angående städning. Men det ska nog gå bra. Jag känner mig faktiskt full av energi. :) Detta är ju helt otroligt i och med att jag inte har haft någon semester sedan förra året!!! Men just nu känner jag att livet leker, och att det mesta är roligt. Det är bara det här med pluggningen som jag oroar mig lite för. Men Jag hoppas och tror att det kommer att lösa sig.


Nej nu ska Scaramanga ta och äta lite kvällsmat och hoppa ner i soffan och sova. Sängen är full av ren tvätt som måste vikas, det är därför jag sover i min unkis soffa :)

god natt och önska mig lycka till inför städningen som börjar 07:00 imorgon bitti!!!!!

Äntligen är helgen över!!! :D

Nu är helgen äntligen över!!! För alla er som tror att jag har mist förståndet så kan jag bara meddela att jag har jobbat.
men det har gått över förväntan. Inte en dåre har man sett. De kanske har tagit semester? Det vore skönt i så fall.
I onsdags var jag på möte med min hemstudie grupp från utbildningen. Det verkar som om  vi ska byta butik att göra marknadsplanen på. men inget är klart än så länge, vi får se hur det blir i morgon.
i så fall kommer vi att byta till min butik. :) Det ska bli jätte kul, om det nu blir så.
men mer om det imorgon.
Idag när jag var på jobbet så kommer jag på mig själv med att tänka. Stockholm måste ha världens vackraste kvinnor, De finns alla sorter och former. Men en sak kan jag inte förstå. ( Nu kommer man att bli hatad)
Om kvinnor envisas med att gå i thighta snygga byxor varför väljer de då inte ett par snygga trosor? :)
Det kan ju inte vara meningen att formen av trosorna ska synas igenom, och om så är fallet då är det dags för en ny mode trend inom tros industrin. :)
Scaramanga kommer att ta på sig designer rollen om inget radikalt händer.
jag köper argumentet om att man klär ju inte upp sig för att gå på affären. Det är helt okej. Det köper jag. sen ska vi inte säga att vi män är bättre. För det är vi inte. Snarare tvärtom. Detta mode som går ut på att kalsongerna ska exponeras maximalt. Det är ju helt sjukt. vem fan har lust att stirra rakt ner i en killes rövskåra? Det är ju så äckligt. Sen får det vara björn borg eller vilket märke det vill.

När vi ändå är inne på detta med kalsonger. jag har en pågående diskussion med en av mina kollegor på jobbet. Hon får sänkt hyra genom att tvätta sin brors kalsonger. Hon tycker det är helt okej.

jag däremot skulle aldrig kunna tänka mig att tvätta mina syskons underkläder, allt annat men icke underkläder. Alla har hittills tyckt att jag har fel i denna fråga men det måste väl finnas någon som håller med mig? :)
Ikväll har jag suttit framför datorn och försökt lära mig PowerPoint jag hade aldrig använt det tidigare. men jag måste säga att jag har blivit frälst. :) det var verkligen enkelt att använda sig av.
Nej nu måste jag hoppa i säng jag börjar 6 i morgon.

Godnatt med er alla!

Scaramanga


Pundare och sexuella funderingar :D

Idag har det varit en omvälvande dag, minst sagt!
Dagen började med att man vaknade alldeles kallsvettig 04:17. jag kämpar mig upp i tron att jag har försovit mig å det grövsta. jag lyckas få tag på mobiltelefonen och inser att jag har lyckats vakna mitt i natten som vanligt. Jag förstår inte varför jag gör det? Om jag lider av nån inbyggd nervositet eller om man håller på att bli gammal? jag stönar högt och beger mig tillbaka till sängen för ytterligare en timmes skönhets sömn. När klockan till slut ringer så känner jag mig oförskämt fräsch. Jag drar på mig arbetskläderna och lyckas till och med få mig frukost. :)
Det händer inte varje dag, men jag kan bara säga att den tredje mackan satt långt inne. Det var knappt jag fick i mig den.
Sedan var det bara att börja på den mödosamma vandringen mot jobbet. Desto mer mörker desto längre tid känns det som det tar att gå den korta sträckan till jobbet. :(
Väl framme så började dagen precis som vanligt med att jag startade upp veckans annonser och skyltade om butiken.
vårt varuplock gick jätte bra hela dagen, det kommer att resultera i att det blir en bra vecka förhoppningsvis :)
Men nu ska vi komma till dagens stora händelse.
jag kommer ut från lagret då kommer en av våra stamkunder fram och säger att vi har haft en snattare inne i butiken och att han har sprungit ner i tunnelbanan.
Jag tänker i mitt stilla sinne fy fan inte igen!
Men jag tog med mig kunden och sprang ner i tunnelbanan. Mycket riktigt där på träffar vi pundar Hjärt, som sitter och njuter av sin ny snattade köttbullsmacka.  :)
jag gick fram emot honom och sa
- Hej! har du kvitto för den där mackan?
- öööhhh Nej
- Då vill jag att du följer med mig upp till butiken. nu!!!!
jag tittar upp och ser att det är bara 1 minut kvar tills tåget ska komma. Min enda prioritet är att få bort pundar Hjärt från perrongen ifall han får för sig att hoppa på/framför tåget.
Vi lyckades få med honom utan problem och han var så trevlig och bad om ursäkt.
När vi kommer upp till spärrarna får hjärt för sig att han kan springa ifrån oss.
Han tar sin chans och börjar springa med mig efter.
Jag jagar honom i 50 meter innan jag hinner ikapp honom. jag börjar bli trött så jag funderar på om jag ska sparka undan benen på honom så han rasar i backen. Men Hjärt verkar ha läst mina tankar och tvärstannar. jag rycker tag i hans arm och med hjälp av kunden släpar vi Hjärt in i butiken.
Sedan är det bara att invänta polisen.

Nu kommer vi till de sexuella funderingarna
hade en diskussion med en vän idag.
Jag har ett väldigt avslappnat synsätt till sex. jag anser att så länge ingen av parterna lider av det som utförs och alla är med på det så är det ok för mig.
Jag ska inte säga att jag är öppen för allt. för det är jag inte. Men huvudanledningen till att man har sex. är ju för att det är skönt och framförallt roligt. :)
men några frågeställningar som kom upp under samtalets gång var:
Anal sex, Detta tabubelagda ämne. :) jag förstår inte vad det stora problemet är med det? om man gillar det så gillar man det. Men man skulle aldrig få någon att erkänna att man hade provat. och om han/hon gillade det.
Jag tror att väldigt många gör, men ingen erkänner det. Det är för tabu belagt. men varför egentligen? någon som har ett bra svar? jag fick en gång höra att det var onaturligt för det fanns inga djur som gjorde det. men för fan, har någon sett ett lejon köra bil?  =D Vi människor gör väl så fruktansvärt mycket som är onaturligt?
Min vän och jag diskuterade även massagestavar. jag tyckte att det var ett jätte bra komplement till singel kvinnor och/eller par som ville krydda i sexlivet. :) Min vän höll inte med minst sagt. Han/hon ansåg att det inte fanns något substitut för en redig snopp. :)
jag svarade att det kan ju inte jag svara på, men det måste ju finnas en marknad för massagestaven? Väldigt många äger ju en, så det måste ju fylla ett behov? :)'
Om man gör en slagning på google så får man ju upp hur många träffar som helst. Så en marknad måste ju tydligen finnas. Desto längre denna diskussion pågick. Ju mer framstod jag som an dildo fäktande anal pirat :D
jag tyckte allt var okej, så länge det fyllde ett behov hos människan.
Min vän framstod som en ängel i jämförelse, :D
Det sista min vän frågar mig är om jag inte ska fråga paret som sitter 3 meter bort om dom inte brukar ha anal sex eftersom det är så vanligt, tydligen.
Det enda felet var att när jag tog på mig jackan för att gå möter jag parets förskräckta blickar.
Tydligen hade min vän sagt denna mening för högt. :D
Jag tar skamset på mig jackan och lämnar cafét.

God kväll på er alla!

scaramanga
Dildo fäktande anal pirat enligt vissa,

Ännu en helg till ända..... :(

Jaha nu har man förbrukat ytterligare en helg, tyvärr så fick jag inte så mycket gjort som jag hade hoppats. Men skam den som ger sig jag får ta nya tag i veckan med pluggandet. Jag måste börja på att lära mig bokföra. dessa resultat och balans räkningar börjar gå runt i huvudet på mig. :)
Men jag hoppas att det klarnar om jag får sätta mig ner och arbeta med det praktiskt.
Men man vet ju aldrig.
Jag hoppas någon av er som följer min blogg kan hjälpa mig med ett problem.
Jag behöver ett program som sammanställer kund undersökningar till grafer och dylikt. jag vore hemskt tacksam för hjälp. :)
Jag hoppas att morgondagen går bra, jag ska in till stan och träffa Lisa i morgon jag har laddat hem lite filmer åt henne i helgen. Men det ska bli jätte kul. Sen är det bara att gå hem och börja vrål plugga.jag börjar redan känna mig stressad fast det är flera veckor kvar.  :) Men samtidigt ska det bli jätte kul oxå.
Jag känner på mig att jag kommer att vara jätte trött i morgon, det känns i hela kroppen. det är ingen vidare känsla. Det kanske är dags för semester? :)
Jag skulle vilja ta mig en vecka och åka utomlands eller till Auschwitz. Den senare idéen har jag alltid velat göra. men jag hittar aldrig några resor dit. och ska man ta sig dit själv så börjar det ju bli krångligt. Men vi får se, det vore ju en upplevelse att se iaf.
jag var ber på jobbet och skrev skyltar idag. Det enda felet var att all skrivar färg var slut!!!!!!!!! Någon hade tagit den sista patronen, så det blev dåligt med skyltar är jag rädd. :(
men det var ju roligt att få träffa alla.
De hade tydligen haft en diskussion angående min blogg, jag förstod inte riktigt. Så jag får nog höra vad de sa i morgon. :)
Men nu börjar det bli akut dags för sängen, hela kroppen värker.

God natt och sov så gott med er

Scaramanga

En uppdatering

Nu har man slarvat med att skriva igen. Men nu är det dags känner jag. jag jobbade kväll i torsdags och som vanligt så händer det tokigheter. jag vet inte om det är så att alla känner på sig att jag skall till och jobba. Det började med att jag går ner mot kassorna och vem får man inte se då, om inte tanten som dricker hårspray. Hon vet mycket väl att hon inte får handla hår spray. men hon försöker iaf. jag gick fram till henne och sa åt henne att hon inte fick handla hår spray. Hon blir jätte arg och säger att hon minsann handlar vad hon vill. jag säger åt henne att det gör hon inte. Hon börjar på att skrika och vifta med armarna mot mig. Då börjar jag på att bli sur som fan. Jag säger åt henne att hon inte får handla hårspray och om hon fortsätter med att jävlas så ska jag hjälpa henne ut fort som fan. :)
Hon börjar på att vifta med armarna mot mig. Jag spänner ögonen i henne och frågar om vi ska ringa polisen eller om hon ska försvinna jävligt fort!!! tack och lov så valde hon det senare alternativet :)
Jag fortsätter att jobba och jag kommer på mig själv med att tänka, varför har alla dessa foppa tofflor?????
Hur kan så vackra människor ta på sig dessa sk skor??
Okej om de är svarta men när det kommer till rosa och neon gröna då har det ju gått för långt.
jag hoppas verkligen att det kommer något vackrare substitut till dessa hemska skor som är sända direkt från helvetet för att bestraffa människors ögon. :)
Fredagen började inte bra. två stycken var sjuka direkt på morgonen. Det kändes som en omöjlig uppgift med kolonialen men på något sätt blev vi klara till halv 4. Tyvärr blev ju inte lagret plockat. Men förhoppningsvis kan vi lösa det till veckan. I övrigt så var det väldigt roligt att jobba i fredags. Alla människor man stötte på var glada och tillmötes gående. jag såg även söderorts vackraste asiat. My god vad hon är vacker. :) Man går alltid ett extra varv i butiken när hon är inne. Så man kan möta henne två gånger. jag säger bara att ferdinand på grön bete :)
jag har även hittat en ersättning för gnarp.org nu. Det heter Gnarps andra forum. Det ska bli roligt att se hur det kommer att fungera. :) Jag följer det med spänning. http://gnarp.egetforum.se.
Hoppas även ni som följer min blogg tar en titt där.
Idag vaknade man vid 12 snåret ytterligare en dag som var helt bortkastad. jag behöver verkligen ta tag i städningen av lägenheten, men jag orkar bara inte. fast i morgon är det fan dags :)
jag har börjat med att försöka ta mig igenom ekonomin till kursen jag läser. det är faktiskt ganska roligt. Men det känns som om inget fastnar. men vi får väl hoppas att det gör det iaf :) Annars är jag rätt körd!!!!!
Idag har jag varit på stan och tagit en fika med Lisa. Det är alltid en upplevelse i positiv bemärkelse. hon kan verkligen få en på bra humör. När jag var på väg hem så satt jag och funderade över livet i allmänhet. :) Jag har iaf kommit på att jag måste prata med min chef på måndag. och fråga honom vad han tycker är nästa steg för mig efter denna utbildning.
vad han föreslår och vilka karriärs vägar som finns. Jag står ju inför ett vägskäl i livet. :) så det börjar ju bli dags att välja.
När jag kliver ur tunnelbanan och vandrar mig hemåt så ser jag en massa människor som står utanför de lokala restaurangerna De verkar alla jätte lyckliga och kära. Jag kan inte låta bli att känna lite avund inför detta fenomen. Jag vill oxå vara kär.
men just idag känns det faktiskt riktigt bra iaf. jag känner mig rätt tillfreds med livssituationen som den är iaf just nu.
Vi får hoppas att det känns lika bra i morgon oxå! :)

RSS 2.0