Härliga tider!!! =D

Jag beklagar att jag inte har uppdaterat min blogg på länge. Men nu ska jag försöka ta nya tag med den igen. :)
Jag kommer härmed att skriva en kort sammanfattning över föra veckan.
Toket började redan i måndags morse, In kommer två killar i 12-14 års åldern och försöker snatta godis. Men de var inte tillräckligt smidiga utan vi tog dem för snatteri.
Lite senare på eftermiddagen var det dags igen, Då kommer Macsteve flygare in. Det är en på tänd pundare som skulle stjäla fläskfilé för att sälja till restauranger. Macsteve glider in en halv meter över golvet och försöker stoppa väskan full med god hälsosam fläskfilé. När han har stoppat väskan full svävar han ut genom kassa linjen, där ha blev konfronterad och förd till lagret för att bli bortforslad av polisen. :)
På onsdagen hade vi första hemstudi grupps mötet. Jag mötte upp en av gruppmedlemmarna på centralen för vidare färd mot Täby. Vi genomförde konkurrens analyser och började fundera på hur vi skulle gå vidare med våra hemuppgifter.
Det känns verkligen som om det har börjat lossna för oss, och att vi är på väg mot vårt mål.
På fredagen var det dags för utgång med jobbet. Tyvärr hade jag ju glömt legitimationen hemma, så jag fick ta Samuel till hjälp med mina köp från systembolaget. :)
Efter att vi hade varit på bolaget och utfört vårt ärende gick vi till en butik för att handla billig tobak.
Precis när vi ska kliva in i butiken, störtar Bosse haschtomte in genom dörren. :)
Bosse vrålar åt expediten att han behöver majs pipa. Han får en pipa och börjar genast suga på den för att kontrollera att den verkligen fungerade. :)
Expediten säger att pipan kostar 55 kr.
Bosse ser ut att sätta något i halsen och ut stöter att det är ett rån!!!!!!!
Expediten säger att han till och med gav honom rabatt!.
Bosse börjar på att yra om att det var det värsta rånet i mannaminne och att han inte ville betala det. :)
Jag känner att det börjar på att bubbla inom mig, först får man stå ut med dessa människor på jobbet, sedan här! Får man aldrig vara i fred för dem ?
Jag tittar på Bosse och säger åt honom att köpa pipan för det är världens kap! :)
Bosse vänder sig mot mig och börjar yra något om det okristliga att ta så mycket betalt.
Jag tröttnar ännu mer och säger åt honom att öka takten för det är ju väldens kap!! 
Bosse börjar upplysa mig om hur mycket han röker för om dagen och att vi inte har någon förståelse för en gammal söder flummare som honom. :)
Sakta men säkert börjar han rota fram lite pengar och betalar pipan och försvinner ut genom dörren. med en massa svordomar om att vi inte förstår söder flummare.
På kvällen var det dags för att gå ut med personalen. Vissa av oss träffades hemma hos Gurra ett par timmar före för att värma upp lite. :)
Gurra hade en jätte fin lägenhet och det var jätte trevligt att få vara där. :)
Efter det styrde vi vår kosa mot södra teatern och dess bar. Vi hade en jätte skön kväll på dess ute servering. Det var ju synd på kylan bara. Men i övrigt var det väldigt roligt. :) Kul att vi kunde ha en sådanhär kväll, synd bara att inte alla kunde deltaga.
På söndagen vaknar jag upp och mår som en sönder sparkad säck med potatis. magen var helt slut på mig och jag fick tillbringa många svettiga timmar med att krama den vita porslins guden. :(
Någon gång på kvällen börjar jag kvickna till kan återigen börja koncentrera mig på saker. Så jag flyttar över till soffan och börjar titta på säsong 4 av OZ. Det är ju den bästa serien som någonsin gjorts helt klart!
Söndagen spenderade jag med att vika tvätt och skriva rent alla uppgifter som skulle vara klart till vårt hemstudie grupps möte på onsdag. Så söndagen blev ju ganska produktiv iaf. Det är det bästa med att gå ut på fredagar. :)
Idag fyllde min syster dotter 16 år!!! Grattis på henne! Så vi har varit och ätit på Jensen bof house. Det var jätte gott. till efterrätt var det mjukglass buffé, man fick äta så mycket man ville. Det är ju inte det bästa gör en glassoman som mig. :) När jag hade kommit in på min andra glass så höll jag på att spy. Men då glider ju Mr Vulva in med sin kommentar du är inte så kaxig längre du som sa att du kunde äta minst två!!!
Jag kände ju att det var upp till bevis, så jag tvingade i mig glassen fast jag nästan höll på att få upp alltihop i knäet. men jag vann och det är ju det som räknas. Eller hur??


God natt med er alla!!

Scaramanga mätt och lite illamående,

En sammanfattning över helgen :)

Jag lämnar utbildningen på torsdagen och beger mig tillsammans med min hemstudie grupp mot Stockholm igen. :) Det var faktiskt riktigt skönt att få komma hem och sova i sin egen säng. För att inte tala om att få äta pasta. Det är något man längtar efter om man inte får det på några dagar.:)
När jag gick till sängs den dagen så var det med boken marknadsplanen. Den kommer nog att bli min sängkamrat många nätter framöver. :)
Jag vaknade upp på fredags morgon för att gå till jobbet, det kändes som om jag hade blivit överkörd av tåget. Jag vet inte om det var för att man inte hade druckit öl dagen innan, så man led av någon förlängd bakfylla. Men jag gick iaf på jobbet där fick man berätta för alla vad kursen hade handlat om. Det känns riktigt skönt att alla på jobbet är intresserad av att höra vad man sysslat med en hel vecka. Det får mig att känna mig mera motiverad. :)
Jag börjar mitt arbete med att plocka lite varor.
När rusningen börjar vem stöter man inte på om inte den där satans pundar tanten som alltid stjäl varor. Jag tittar på henne och säger åt henne att hon ska lämna butiken genast!!!!!
Hon bara stirrar på mig och säger att hon gör som hon vill!!!!
Jag frågar henne om hon har några saker på sig????
Hon säger att jag kan genomsöka henne ute på lagret om jag vill, men inte i butiken.
Jag säger åt henne att hon ska UT,NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag tar tag i hennes arm för att leda henne ut.
Då säger hon åt mig att jag ska passa mig jävligt noga.
Då tog tålamodet slut.
Jag gav henne ett mycket enkelt alternativ. Hon fick gå ut eller jag skulle hjälpa henne ut!!!!!! :)
Hon gick efter det, fan vad arg jag var :)
Efter att ha avslutat jobbet begav jag mig hemåt för att börja med lite uppgifter från utbildningen, jag hann leta rätt på lite statistik innan store bror ringde.
Jag pratade ett tag med honom, sedan insåg jag att det var dags att sova,
På lördags morgonen vaknar jag som vanligt av att Mr vulva ringer! Det är dags för klanen att ta strid på battlefield. Det går faktiskt över förväntan. Men efter två rundor så tappar jag intresset och avbryter striden för denna dag.
Jag lägger mig på soffan för att läsa vidare i marknadsplanen. Jag hinner läsa i 45 minuter innan ögonlocken börjar kännas tunga. Sen sover jag i 3,5 timmar. Ska man ha den ut växlingen med studier kontra sömn så kommer min utbildning att ta 10 år :)
På eftermiddagen ringer Lisa och frågar om jag vill följa med henne på fest.
Jag tackar ja och vi beger oss hem till en av hennes studiekompisar som har inflyttningsfest :)
Det var jätte kul jag träffade till och med en tjej som har sommarstuga i Gnarp. Hon var jätte trevligt och framförallt så såg hon ju bra ut. :)
Så henne pratade jag mest med av  de andra fest deltagarna, tyvärr var det ju så att när jag skulle börja på att lägga på charmen, så måste hon lämna festen för att möta upp sina vänner på stan. :(
Jag vet inte om jag ska ta det som ett dåligt omen, så fort Scaramanga drar på sig charmen, så försvinner kvinnsen. :)
Vi får ju hoppas att det inte stämmer, för då ser ju framtiden väldigt mörk ut.
Men festen var helt klart lyckad. Jag tyckte det var jätte kul att bli bjuden.
Man får ju hoppas att det blir en gång till så jag kan ta upp samtalet där det slutade. :)
Söndagen tillbringade jag och Lisa i stan med att fika och kolla på kläder. Men kläd shoppingen får nog vänta tills lönen ankommer kontot.
Ikväll har jag haft min kompis Marcus på besök, det var roligt han är nog min totala motsats i det mesta. Men det är alltid kul när han kommer och hälsar på. Man får alltid höra något nytt som har hänt.

Men nu är det nog dags att hoppa i sängen.

God natt med er alla.


Dag tre på utbildning :)

Jag vaknade upp med ett ryck i morse, jag vände mig om och tittade på telefonen. Men jag hade sådan tur att klockan bara var 04:25. :) Så jag vände mig om igen och lyckades somna om till 06:30.
Jag kliver upp och drabbas genast av frossa. Det är inte underligt att detta hotell är miljömärkt. Det är ju för fan iskallt jämt. :) Men jag hoppar in i duschen och gör ett försök till att göra mig vacker. :) efter det var det dags för att gå och äta frukost. Bästa måltiden på hela dagen, det är så grymt gott.
Idag har vi haft bokföring hela dagen, Jag hade sett ett mardrömsscenario framför mina ögon. Det bestod i att någon tråkig gäst föreläsare skulle stå och tala om siffror. Men till min stora överraskning så får vi ett spel som ska lära oss att bokföra. Spelet hette Rodeo, och det var jätte kul. i fick starta egna företag och tävla om bästa avkastning mot varandra. det kändes som om Tyvärr vann inte min grupp. Men vi hade en av de´grymmaste utvecklingen över tre månader, Jag tror vi blev tvåa eller trea av sju stycken grupper. :)
vi slutade klockan 18 idag, Det kändes ganska långt fast det bara var en timme längre än de andra dagarna. :)
Jag har kommit jätte bra in i min hemstudie grupp. :) jag trivs riktigt bra med Rickard och Fredrik men tyvärr har jag inte lärt känna Oscar. Han har tyvärr inte medverkat i vår öldrickning på kvällarna, och då blir det ju svårt att lära känna någon privat. :)
Men jag kan ju säga att jag har aldrig känt mig mer välkommen på en utbildning som denna. :) Alla är sig själva och alla kan prata med varandra, På så vis är detta rena drömmen mot andra utbildningar jag har gått inom företaget. :)

Godnatt o sov så gott


dag två på utbildningen. :D

jag vaknade före klockan idag, jag hade ställt den på 07:00, men jag vaknade 06:15. Jag var rejält trött och nästan ramlade in i duschen. Det kändes ju att man hade haft trevligt kvällen innan och druckit ett par öl. :)
Jag begav mig upp till restaurangen för att få i mig lite frukost. Man kan ju aldrig klaga på en riktigt fin hotell frukost :)
Men jag kände ju att magen inte var som den skulle, så jag hade väldiga kväljningar ett tag, men efter en timme så var symptomen borta och jag började fungera som människa igen tills utbildningen skulle ta sin början. :) idag har vi sysslat med marknadsföring hela dagen. :) Det har varit väldigt nyttigt att få lära sig många olika teorier. Vi har oxå fått prova på för första gången att arbeta i hemstudie grupperna. Det var ju väldigt lärorikt och se hur olika människor reagerar.
Men jag känner att vi kommer att kunna göra något riktigt bra av vår grupp. Det finns ju fortfarande lite frågetecken att reda ut, men jag troratt vi kommer att bli en bra grupp bara vi får chansen att arbeta ihop oss. Jag känner faktiskt att jag redan har fått väldigt bra kontakt med två i min grupp. Vi har pratat mycket. Nu återstår bara en kille som inte deltar så mycket i kvälls aktiviteterna, med det menas kvälls ölen. :)
Vi ska göra vår marknadsplan på en butik i södra Stockholm, där två av gruppmedlemmarna arbetar. fast en har inte börjat där än. Så det finns ju lite frågetecken att reda ut med handlaren i butiken. vi fick reda på idag att vi ska göra en kundenkät på minimum 200 hundra personer med en massa frågor. Det kommer ju att ta en mindre evighet att sammanställa den. Men vi fick tips om att man kunde låta ett företag göra uppgiften men då skulle det kosta mellan 25000 - 35000 kr. Frågan är ju om handlaren vill ställa upp och sponsra den kostnaden? Han får ju ändå en heltäckande bild över butikens styrkor/svagheter. Vår andra tankevar ju att butikerna skulle dela på kostnaden, men jag kan ju tänka mig att min chef inte är så sugen på att lägga ut 10 000 - 15 0000 på siffror för en annan butik som han inte kommer att ha nytta av. Vilket är helt förståligt.
vi fick sluta lika tidigt idag som igår, kl 17:00. Det är ju rena semestern än så länge, :) Kvällen har spenderats med middag och ett besök i baren. :) Det har varit jätte trevligt.
Det märks att det är nyckel personer från de olika butikerna som är här, för allihopa ger ett väldigt proffisonelt intryck. Samtidigt som de är väldigt trevliga,
Jag hopas bara att jag kan hålla på studie disciplinen, :) Men jag ska göra ett ärligt försök denna gång!!
Men nu ska scaramanga krypa till sängs i morgon börjar vi tidigt 08:00 :)
Det är rena sovmorgonen mot i vanliga fall :)

God natt med er alla!!

Första dagen på min utbildning =D

Idag har man varit uppe med tuppen. Klockan 05:30 var jag på jobbet för att hjälpa till med en inventering. Det gick över förväntan. Sedan satte jag mig ner för att fika med min chef och resterande personal. De önskade mig lycka till och sa åt mig att inte äta för mycket fika, för då kan man ju bli tjock. :)
Jag gav mig av mot centralen för att ta tåget mot Scandic nord i uppsala. Min vana trogen har jag ju packat kläder för minst 8 dagar när jag bara skall vara borta i 4, så med andra ord vägde packningen tungt. Men jag fick i mig en kopp kaffe på centralen och letade rätt på tåget. Jag tror jag tittade att det var rätt tåg minst 5 gånger, jag antar att det var nervositeten, :) Jag ankommer Uppsala vid 8:21 och tar en taxi till hotellet, taxi chauffören rånade mig bokstavligt talat. Det finns en fast taxa till scandic hotell, Men det tog 80 kr mer. :) Men det kan det kanske vara värt. För han var väldigt snäll.
Jag kommer in på hotellet och upptäcker ganska snart att det finns flera kursdeltagare på plats. Jag slog mig ner med dem och började prata, de var jätte trevliga. :)
Vi har haft presentationer av oss själva, det var ju väldigt nervöst.  Det är ju inte varje dag man står inför 20 personer och skall hålla ett föredrag. Men det gick över förväntan. :)
Till skillnad från många andra utbildningar jag har gått inom yrket, så fick man själv dela in sig i hemstudie grupper. Det gick jätte bra. :) Det skulle ta 2 timmar enligt schemat, men vi var klara efter 15 minuter, Vår lärare tyckte att det var nytt rekord i gruppindelnings tid. :)
Så tack vare den tidsvinsten fick vi sluta klockan 17 istället för klockan 19.
Jag kan bara säga att jag har hamnat i en super bra hemstudie grupp. :)
Det är första gången jag kan känna mig riktigt nöjd med en grupp indelning. :)
Vi har nu spenderat några timmar i baren med att försöka lära känna varandra,
Det har varit jätte roligt, hoppas bara att jag mår lika bra i morgon som jag gör idag. :)
Men det finns väl inget som inte en riktig god hotell frukost kan bota? :)

Jag kan bara säga att jag är lycklig över att vara här, och jag tror som det känns nu att jag gjorde rätt val att inte hoppa av butikslivet. :)
Godnatt med er alla, hoppas ni sover lika gott som jag gör i natt :)

En update över de senaste dagarna:)

På onsdag kväll var jag ut med Denisé och hennes vänner för att se på fotbollen. jag gjorde mig iordning för att möta upp sällskapet på O´lerays. Tyvärr regnade det ju denna kväll så när man äntligen kom fram till O´learys så var man som en dränkt råtta. men det är ju kanske inte så konstigt eftersom jag gick fel. Jag förbannar mitt lokalsinne. jag saknar verkligen den inbyggda kompassen som många människor äger. jag stötter oxå ihop med en hel gnarps bor nere i slussens tunnelbana. Världen är ju bra liten alltså. de skulle oxå se fotbollen men hade lämnat o´learys på grund av att det inte fanns några bord.
Efter jag hade pratat med dem ett par minuter tar jag farväl och ger mig av mot mitt mål.
jag ringde denisé och hon var vänlig nog att komma ut och möta mig vid dörren. Tänk vad som kunde hänt om jag skulle bli tvungen att hitta dem inne på stället. :) Det hade ju slutat i katastrof.
Jag mötte upp resten av sällskapet vid baren, de var jätte trevliga.
Efter det att de inledande hälsningsfraserna är utbytta så tar jag och köper kvällens första öl. :)
Det var guda nektar kan jag bara tala om.
jag spanar ut över rummet och det är då jag ser honom. Min rival!!!! Det måste ha varit honom, jag är helt övertygad. Denisé hävdade att jag hade fel. Men jag tror iaf att det var han. jag kan ju trösta mig med att det känns som jag har valt en passande rival. :) let the game beginn är allt jag säger.
Böckerna har ankommit nu, jag ska hämta dem i morgon sen så är det dags att börja spelet. :)
Precis när matchen ska börja bestämmer de sig för att byta ställe till "Gröne jägarn"", det skulle tydligen vara bättre stämning där.
Eftersom jag inte är så bevandrad på sport barer så sa jag inte emot utan vi tog våra jackor, och påbörjade den långa vandringen. :)
Det var ju tur att Denisé hade paraply som vi kunde gömma oss under.
när vi väl ankommer "Gröne jägarn" så har matchen kommit igång, vi ställer oss vid baren och börjar titta. Men jag kan ju inte säga att jag såg någonting, för det var ju fullt med pelare i vägen. :(
De kunde ju ha investerat i fler TV apparater, så att man kunde se oavsett var man stod eller satt.
Men ju längre kvällen gick och desto fler öl som gled ner desto högre blev stämningen. :) Det var ju bara synd att man skulle jobba dagen efter så man inte kunde festa för hårt.
Jag bjöd däremot denisé på ställets största grogg,  jag trodde aldrig att hon skulle dricka upp den. Men det gjorde hon och fort gick det oxå. :) Sedan blev det mitt fel när det gick direkt rakt upp i hjärnan. :)
men det gick över när hon fick mera cider.
Senare på kvällen äntrade Denisé och Melle scenen för att riva av en rockig Vill Ha Dig på kareoke.
Tyvärr får jag inte lägga upp varken bilder eller videon från uppträdandet För då skriver jag under min egen dödsdom. :)
jag funderar på att tatuera mig igen. Jag har hållit på i två dagar nu och äntligen har jag fått tag på bilden jag vill ha av ett bokförlag. jag funderar på att göra denna herre på ryggen.
Bilden ska symbolisera General Vinter:

General vinter!


Vad tror ni, skulle det passa som ett ryggmotiv?
Bilden jag fick av bokförlaget är betydligt bättre upplöst. Men tyvärr var den för stor för att ladda upp
Nej nu får jag återkomma med alla dråpligheter från jobbet imorgon, för nu är jag för trött.

ha det bra

Scaramanga

Nu har man slagit nytt rekord i dårskap! :D

Nu har man praktiserat och gjort färskvaruordrar i ett par dagar. Jag måste säga att hittills har det gått över förväntan. :)
Men vi får se hur köttordern blev....... Det ska ju räcka tills på torsdag dag. Jag känner att jag inte har riktigt  grepp över det. men vi får hoppas att det går bra. Annars riskerar man att bli lynchad. :)
Det har faktiskt gått bra för övrigt, det allra mesta har fallit på plats, synd bara på alla sjukdomar som härjar nu. Väldigt många är sjuka och det ruckar ju en hel del på planeringen. men jag måste säga att jag är tacksam för att vi har så bra personal som är driven nog att ta hand om och lösa dessa problem. en stor eloge till dem. :)
Nu har man även fått börja med att lägga jul ordrarna. Man kan ju tycka det är lite tidigt. Men det krävs ju tydligen gigantisk framförhållning. Så idag har jag köpt in julkalendrar och godis julgranar. :) De såg jätte roliga ut. Någon som vill köpa en åt mig?
Crazy permo tanten var oxå inne idag, jag såg henne komma emot mig och jag fick nästan kasta mig bakom en hylla. Hennes ögon glödde av hat, mot alla vi som stod ivägen. Det enda som fattas är att hon börjar tuta. :)
Men i övrigt så har dagen gått väldigt bra. Jag skulle sluta klockan tolv men det var ju bara att glömma.  halv fyra gled jag hemåt Men förhoppningsvis så har man ju igen det i morgon när man är ledig, då ska jag bara dit och göra ordrarna. Sen tror jag att jag skall åka in till stan och titta på kläder. :)
Det är fan dags nu, garderoben ser ut som ett ut tvättat spöke.
Igår såg jag att aftonbladet hade öppnat en ny del. Där stod det om en snubbe som hade varit singel ett tag. han hade nu bestämt sig för att åtgärda denna sak inom 30 dagar. Han hade därför köpt böckerna:

Spelet, En inträngande analys av raggnigsexperternas hemliga sällskap av Neil Strauss

Spelets regler 1. Utmaningen/ spelets regler 2 Dagbok av Neil Strauss

Jag tog en ytterligare en titt på mannen i fråga och mitt sjuka tävlingssinne väcktes. jag tänkte i mitt stilla sinne, om han som är med i artikeln kommer att lyckas, med tanke på att han ser ut som om han sitter inne och spelar wow hela dagarna. Då ska fan i mig jag lyckas först.
Så kort och gott kan jag bara säga att även jag köpte dessa böcker. :D
Så nu väntar jag bara på att jag får hem dem, sedan börjar tävlingen med aftonbladets skribent. :)
Det enda felet är att jag kommer att vägra förlora mot honom. Även om jag gör det, så skulle jag aldrig förmå mig själv att erkänna det. besegrad av en woware det fungerar inte!!! :)
Så om ett par dagar får alla kvinnor passa sig, för då kommer den nye Scaramanga fram i ljuset. på nyttfödd sexatlet och relationsexpert. :D
Tyvärr så har jag en svag känsla av att mitt experiment kommer att fallera, men vad gör det?
jag kommer ju att få roligt och förhoppningsvis kanske man lär sig något.
Som sagt ytterligare ett infall i Scaramangas värld, man kan ju fråga sig vart det kommer att sluta? :D
Men roligt är det. Det ska man inte sticka under stolen med.
Nu är det mindre än en vecka kvar tills min utbildning börjar. Ni kanske förstår att jag börjar bli lagom nervös nu. :)

Ha det!!

Scaramanga


här har ni min blivande konkurrent::

http://blogg.aftonbladet.se/25820/

En sammanfattning över helgens aktiviteter :)

I fredags hade jag min sämsta dag på jobbet på mycket, mycket länge. jag var skit grinig hela dagen. Så fruktansvärt tråkigt. Men jag antar att det berodde på trötthet.
På fredag kväll så var jag bara hemma och laddade inför lördagen.
När jag vaknar upp på lördag morgon så är det dags för bege sig till bolaget, vi skulle ju träffas hemma hos Johan & katja någon timme innan hela glada gänget skulle åka in till stan för att äta middag. :)
jag konstaterade ganska snabbt att jag inte var i form för att åka till bolaget, jag hade ju ändå några folköl i kylen som jag kunde ta med. så istället bäddade jag ner mig i soffan och kollade på american dad. :) jag måste säga att jag verkligen gillar den serien. :) När jag nästa gångtittar på klockan så inser jag att tiden har gått alldeles för fort, och att jag nu började få bråttom. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning, Tyvärr är det ju konstigt väder nu. Det är för kallt för att bara gå io skjorta eller tröja men för varmt för att gå i jacka. Så jag plockar fram min gamla kavaj och tar den som jacka. jag tittar mig i spegeln och konstaterar att jag är ju så jävla het :) Vilken kvinna kan motstå det jag ser i spegeln tänker jag. Kvinnor bered er på att bli betäckta för scaramanga kommer ut på stan i kväll. :)
jag hoppar på tunnelbanan och beger mig till fruängen. Johan får ge mig vägbeskrivningar för det är ju första gången som jag går hem till dem själv, sen de flyttade till nya lägenheten.
När jag äntligen kommer fram så blir jag informerad om att 10 stycken i vårt sällskap har hoppat av middagen. eftersom det då bara återstod Johan, Katja och jag så bestämde vi oss för att äta middag i Fruängen. Vi satt oss ner och började dricka några öl och samtala. Det var jättekul. Efter ett tag gick vi iväg till den grekiska restaurangen som vi skulle äta middag på. Jag åt fläskfilé spett med tzatsiki och pommes. Det var jätte gott. Efter det återvände vi hem till Johan och Katja för ytterligare några öl och kortspel.
Vi spelade Chicago och jag kan bara säga att det gick riktigt uselt. Jag förlorade varje gång!!!
Det hjälper ju inte heller att man är dålig förlorare och Johan sitter och strör salt i såren. :)
jag fick ju till och med ett fyrtal. Då tänkte jag sätta ner både Johan och katja på noll poäng. men tydligen hade vi ju bestämt att den regeln inte var aktiv. :( Rent fusk tycker jag. Annars hade jag helt klart vunnit.
Efter två omgångar tackade jag för mig och tog en taxi hem. jag stannade till vid OK för att handla chips, man kan ju inte vara bakfull utan chips. :D
Idag har vi varit till min kära syster, det var ju hennes födelsedag, så vi lagade middag till henne.
Det värsta var ju att hon deltog ju lika mycket som Johan, katja, Fanny, Kajsa och jag. det var ju kanske inte riktigt meningen. Fanny och Kajsa hade bakat kladdkaka, de var jätte goda.
Min systers hund, OlleBalle han är ett riktigt monster, men jag tror faktiskt att han har börjat acceptera mig. För det var länge sedan han attackerade mig nu. men han vet väl vad som väntar när scaramanga tar fram sin riddar utrustning bestående av en sopkvast och en sopskyffel. :)
Då är Olle inte lika kaxig längre.
Men idag luktade han verkligen illa, jag sa åt honom att tvätta sig. Men han verkade inte förstå mina uppmaningar.
han bara tittade på mig, vände sig om och visade upp sin stolthet, röven!! :)
Ni kan ju gissa om det luktade. :D
Men han skulle väl få ett bad i kväll så han luktade bättre. :)
Nej nu måste jag börja göra mig iordning för sängen. imorgon börjar en hård vecka.
Butikschefen är ju på semester, så jag ska göra alla hans ordrar. Vi får väl se hur det går, jag får nog börja med att skriva upp en lista på allt som jag måste utföra direkt på morgon.
men det ska bli roligt att få prova på nya uppgifter. :)
Det är ju alltid bra med ökade kunskaper,

God natt på er alla!

Dårarnas afton :D

I dag har man varit en duktig unkis och tvättat. :) Finns det något tråkigare egentligen?
men som tur är så unkis tvättar jag. med det menas att man kastar in alltihop i samma maskin, och väljer 40 c kulörtvätt. :) Många av er som läser detta reagerar säkert med fasa inför detta. men jag har faktiskt bara lyckats färga min tvätt en gång. :)
När det senare blev dags att gå till jobbet drog jag på mig mina ny tumlade arbetsbyxor. jag höll nästan på att bränna söder mina ädlare delar. Så efter en lite krigsdans på golvet i lägenheten hade jag äntligen lyckats få på mig byxorna ordentligt, och i väg till jobbet jag gick.
När jag har jobbat ett par timmar så är det dags för att gå på lunch. jag tar min kaffe kopp och av en händelse går jag ut, det händer aldrig annars. När jag promenerar runt utanför butiken möter jag en äcklig tant med en liten hund. hon ser ut som en dålig kopia av donatella Versace. Hennes läppar såg helt vanskapt ut, för att inte tala om hennes kläder. Antagligen så har hon problem med psyket, eller ett missbruk. Tråkigt för henne tänker jag när jag vandrar vidare.
Helt plötsligt ser jag hur kvinnan i fråga går in i pant rummet med sin hund!!!! Sånt är så jävla dåligt, hon har ingen respekt för allergiker eller hundrädda.
Jag tänker i mitt stilla sinne, upp till kamp!!! Riddare Scaramanga ska slåss på de svagas sida :)
Jag följer efter henne in i pant rummet och tilltalar henne.
Hon tittar mycket ilsket på mig.
jag ber henne vänligt att ta ut hunden ur pantrummet,
Hon blir alldeles tokig, och skriker åt mig att hon minsann inte behöver ta ut sin hund ur pantrummet.
jag förklarar vänligt för henne att hon måste.
Hon bara ignorerar mig, och jag känner hur den stora ilskna ådran i pannan började bulta. Kärring helvete måste helt enkelt ut NU!!!! :D
Jag säger till henne en gång till med en väldigt ilsken röst att hon måste lämna vårt pantrum.
Sedan tar jag ett steg fram emot henne.
Hon skriker, rör mig inte.!!!!!!!!! För då bussar jag hunden på dig !!!!!!!!!!!
jag tittade på hunden som glatt stod och viftade på svansen, Sedan tänkte jag, gör du det. Då äger du ingen hund längre. För det andra såg hunden mest ut som den ville komma ifrån kärringen.
Sedan stirrar jag på kärringen och säger åt henne att hon kanske vill ha en anmälan på sig för hot mot tjänsteman? :)
Sedan tar jag på mig mitt äckliga dryga flin och tittar på henne.
Hon skriker och undrar hur fan en sån som jag kunde få jobb i butik? :)
Jag har kvar mitt dryga flin medan hon går ut ur pantrummet. jag ser att hon kan läsa mina tankar, för de består av Somliga göder staten, medan andra lever av den. :)
Sedan försvann hon ut ur sikte för denna gång. synd bara att hunden måste ha så tråkig matte.

Sedan var det dags för att återvända in i butiken. Hela dagen har förflutit bra tills kvällen ankom. Det börjar med att jag är ute och frontar i butiken. jag ser då en suspekt kille vid köttdisken som står och tittar på de dyrare köttbitarna. Jag ställer mig och tittar på honom och han tittar sig nervöst omkring. han får tillslut syn på mig, jag säger hej!! Han letar efter något att säga och utbrister till slut eeehh vad kostar entrecôte? jag visar honom pris frågeterminalen som är alldeles i närheten. Han kollar priset och tar med sig bitarna. Sedan försvinner han in i butiken för att kolla grönsakerna. jag håller honom under uppsikt och till slut så lämnar han tillbaka köttet och lämnar butiken. Förbannade kött tjuvar!!!!
15 minuter kvar till stängning kommer en av våra stamkunder fram till mig och säger att de håller på att storhandla och frågar om de får ta med sig kundvagnen hem?
Jag tittar lite uppgivet på henne och säger javisst bara du har den tillbaka hit tills att vi stänger.
men det var det ju inte tal om, de måste ju låna den över natten. För de skulle minsann inte hinna tillbaka med den.
Jag blev ju så illa tvungen att låna ut kundvagnen till dem. men hur tänker man när man går och storhandlar 15 minuter kvar till stängning och ska be att få låna med sig en kundvagn?
De är ju inte direkt gratis, om man säger så.
ja mycket ska man vara med om i livet. men detta var bara att beteckna som dårarnas afton. :)
Nu har jag precis ätit kvällsfika, jag åt keldas nya champinjon soppa. Den var super god!!!
Så nu är det bara att hoppa i säng, för i morgon stundar ju nya äventyr i Scaramangas vardag!

God natt

En bra dag! =D

Om man kliver upp 05:20 flera dagar i veckan så börjar man känna sig lite sliten, i morse snabbade jag mig att klä på mig och fixa håret, sedan hoppade jag i säng igen och sov ytterligare 10 minuter. Detta hjälpte faktiskt mot min trötthet.
Sedan fick man ju snabba sig till jobbet men jag hade sån tur att jag kom i tid iaf.
idag har jag lekt charkmästare. konstig benämning numera eftersom det är som vilken avdelning som helst numera.
med allt central packat kött menar jag. Så hela min dag har bestått i att grilla kyckling och plocka ost. men det är skönt med omväxling i den vanliga rutinen. Jag åt min egengrillade kycklingfilé till lunch. Man kanske borde få ett eget matprogram på TV, unkis matlagning med Scaramanga kan det heta.
Där lagas paradrätten som består av pasta med krossade tomater och vitlökspeppar. Denna rätt utgör 5 av veckans sju middagar. Den solida basen i en unikis vardag. :)
Efter lunch så var jag på väg in till lagret. Då hör jag en röst bakom mig. Hallå där!!!!!!!!!! har ni några färska palsternackor som ni annonserar om. De som ligger där vägrar jag köpa. De ser äckliga ut!!!!!!! skrumpna och maskätna !!!!!!!! Jag kräver fräscha grejer !!!! Hon vräker ut sig allt detta innan jag har hunnit vända mig om. Ett av de värre saker man kan bli utsatt för i butik är när folk skriker hallå där, Fan har människor totalt mist respekten för varandra? man kan väl iaf säga ursäkta, eller något annat trevligare istället för att vråla hallå där!!!! man känner sig ju degraderad till en nutida slav.
När jag vände mig om kände jag att jag redan hade lyckats utveckla ett agg mot denna kvinna. jag tittar på henne med bister uppsyn och säger att jag ska gå och titta efter FRÄSCHA palsternackor. Jag gick in på lagret och började leta bland fruktburarna. Efter 30 sekunder vrålar hon HAR DU HITTAT NÅGRA PALSTERNACKOR?????????????
Jag kände hur jag höll på att få det stora frisläppet i hjärnan, Jag svarade att jag har hittat och håller på att plocka fram dem. jag kände hur min arga ven i pannan dunkade, men jag fick besinna mig från att säga något dumt utan jag körde ut hela lådan till henne så hon fick välja.
Hennes process för att välja 4 palsternackor tog 5 minuter medan hon muntert skulle stå och småprata och tyckte hon var rolig. jag blev alldeles nervös på henne.
mmmmmh hej tanten är oxå tillbaka efter sin semester, Hon arbetar i området där butiken ligger och är inne flera gånger om dagen. under de år jag har jobbat där har hon utvecklat en liten förälskelse till mig. hon har bland annat nypt mig i rumpan. :) Den gången vände jag mig om, och frågade vad hon pysslade med? :)
Då svarade hon att hon bara grejsade lite. Sedan smet hon iväg hög röd i ansiktet. :)
nu har hon bytt taktik, nu kallar hon mig för lapplisan, för att jag springer runt med skyltar hela tiden
ja mycket ska man vara med om. Men man får ju faktiskt förstå henne, vilken kvinna kan motstå detta?


är det detta ni vill åt kvinnor?

Nu ikväll har jag varit med Lisa inne i stan. Hon skulle köpa sig en ny handväska. Jag skulle följa med som smakråd.
vi kan väl enkelt säga att jag inte har något inom mode industrin att göra. varje förslag jag gav möttes av uppspärrade ögon och av de bevingade orden. Det där är en pensionärsväska, eller det där är ju en hookerbag. :)
Men det var  som vanligt hysteriskt kul att träffa Lisa. Vi fick oss många goda skratt. :)
Det är ju inte varje dag man möter en kvinna lika frispråkig som henne. men det är ju precis det som är så fruktansvärt roligt. :)
Så nu har jag lärt mig en massa nya dumheter som jag kan prova på. Sedan lärde jag även ut kanske önnu fler. Men that's beside the point. :D
Till er alla män har jag bara en sak att säga. Vi ses i bigglesklubben. Jag är inte medlem än, men kommer att anhålla om medlemskap så fort tillfälle bjuds. :D

jag avslutar dagen. med scaramangas motto. I go where i please, and i please where i go. :D

ha det bra!!!

Scaramanga

En sammanfattning över helgen.

När klockan ringde 05:15 i lördags morse, så var jag allt annat än pigg. Jag förbannade dessa hantverkare än en gång som sett till så att jag blev så förbannad så jag inte kunde sova.
Jag blev hämtad av chefen vid 05:30 för det var ju dags att bege sig till jobbet och det fröjdefulla jobbet med att inventera Hela personalen hade samlats och vid 6 tiden inventerade vi för fullt.
Vi blev klara till klockan 11, det kändes grymt skönt att det inte drog ut längre på tiden.
Efter inventeringen hade jag bestämt mig för att besöka tatuerings mässan, tillsammans med Jonatan Anneli, Adam och Sara. När vi kom fram till mässan så ansåg jag det vara en liten besvikelse. jag hade väntat mig en jätte mässa, men detta var i minsta laget.
Jag konstaterade iaf att jag måste skaffa mig en ny image för att passa in på dessa ställen. :9
jag måste skaffa mig fler tatueringar, piercingar i tungan, örat, ögonbrynet. Sedan måste jag lära mig hur man går på ett coolt sätt och se farlig ut. :)
Det var ungefär så en del av dessa människor såg ut.
Så stackars lilla snälla, oskyldiga Scaramanga stack ut ur mängden minst sagt.
På kvällen hade Johan och Sanna gemensam födelsedags fest. Jag anlände till festen med Adam och Sara, det blev jätte trevligt. Alla som man känner härnere var med så stämningen blev snabbt på topp, och dryckerna flödade.
Det var många nya ansikten med oxå, det var roligt. Många trevliga människor. Scaramanga lyckades ju som alltid ställa till med kvällens tabbe. Jag hade ett återfall och tog mig en cigarill :( :( Jag är helt klart en dålig människa. Men när jag skulle leta upp en askopp och fimpa i, så hittar jag en vid öppna spisen på balkongen. den var jätte snygg i silver med fyra separata askkoppar i. Syrran har iaf ett gott öga för inredningsdetaljer tänkte jag, och fimpade.
Då uppdagades det att jag hade fimpat i en skarvdosa för eluttag. :) man kan ju fundera över om mina glasögon egentligen hjälper..........
men det gladde ju de andra festdeltagarna. De skrattade länge och högljutt åt min lilla fadäs. :)
jag kände mig i fin form hela kvällen, jag drack öl och mådde som en prins, tills jag öppnade min flaska med sparkling chardonnay. :)
Det gick direkt upp i huvudet, jag blev klapp full på en gång. från att ha varit en av de nyktraste till att bli den värsta var steget inte långt. :)
Men jag vann ju iaf på singstar över Denisé hon kommer säkert att hävda i kommentarerna att hon vann överlägset. Men jag såg aldrig poängen och hävdar därmed att jag vann :)
I går vaknade jag med en gigantisk baksmälla och en dunder förkylning. :(
Men det är ju priset man får betala för att ligga på topp eller hur?
jag kan ju bara säga att det har inte gått så snabbt på jobbet idag tack vare denna förkylning, men jag överlevde dagen iaf.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och titta på Simpsons.

God kväll på er, =D


RSS 2.0