Helgens festligheter.

Jaha då har man fyllt 32 härliga år då. Jag måste säga att det känns ungefär likadant som dagen innan, men jag fick dra ett sträck till i visdomens härliga bok. Det är väl det ålder ska medföra eller hur?
Men vissa skillnader blev det iaf. Nr 1 Vulva blev pappa för första gången. och på in födelsedag dessutom. (Vad var det jag sa egentligen :D) Så hädanefter om ni vill fira min födelsedag så hittas jag hos Vulva där det i de nästkommande 18 åren kommer att bjudas på saft, bullar och tårta. Om 18 år så kommer vi att gå över till att dricka folköl denna dag. :D
Så det ser man fram emot :D Första besöket kommer nog att avläggas i helgen, så får vi se på det lilla underverket. Eftersom han delar födelsedag med mig så måste han ju vara något alldeles extra :D
Min egen födelsedag firades med att Eve, Andreas Barbro och jag gick till stekpannan och åt middag. (de var ju här nere på kurs, så det passade ju utmärkt att träffas och äta middag) Det var super trevligt. Helt klart !! Jag har något svagt minne om att jag skällde på stackars Barbro.... Jag får nog ringa och höra hur det gick.

I lördags hade jag och Eve vår första fest tillsammans, det blev en riktig höjdare. El grande kom ner från den vilda byn Gnarp och överraskade. Han hade tydligen pratat ihop sig med Eve och bestämt sig för att komma ner och överraska.
Det blev en helt fantastiskt kväll som förflöt i Eves goda jordgubbs-drinkar, en turnering i nintendo wii och många glada skratt. en dagen efter var inte lika munter, jag mådde som en sjuk hund. Men nu äntligen efter 4 dagars vila så börjar jag äntligen återhämta mig. :)
Det kanske inte bara är visdom som kommer med åldern? Kanske får man sämre motståndskraft mot alkohol oxå?
vad vet jag men nu är jag ju 32 och hetare än någonsin om man frågar mig. Nu ska jag bara ta mig tid att börja träna oxå.  Det är ju snart dags för beach 2011 :D

Besten är död, länge leve besten!!

Då känner man sig äntligen motiverad att skriva igen. :D Det har ju varit dåligt med det på slutet.
Idag är man ledig, det känns grymt skönt faktiskt. Eve informerade mig igår om att dammsugaren hade gått sönder. Jag trodde i mitt stilla sinne att hon hade lyckats montera dammsugarpåsen fel, när hon bytte den. Så idag tänkte Superman Scaramanga, allas vår super fixare och händige man ta och laga dammsugaren..... Iklädd mina ledighets shorts och sunkig t shirt så drog jag igång med projekt laga dammsugaren...... Jag öppnar dammsugaren och kollar om Eve hade monterat rätt, och vid en snabb okulär besiktnings så såg det ut som om allt var tipp topp. Jag reflekterade dock över att ett partikel filter var väldigt dammigt, si så där 1 centimeter tjockt lager av snuskigt damm. Det hör ju till saken att min dammsugare är över 12 år gammal och detta var första gången jag överhuvudtaget reflekterade över detta partikel filter. :)
Jag tog loss filtret och började så sakta med att rengöra det, när jag kom på den briljanta idéen att prova om det blev bättre sugkraft utan detta filter. Så sagt och gjort så lämnade jag filtret på diskbänken och gick med raska steg in i vardagsrummet för att montera ihop det förhistoriska monstret.
Det gick ju fin fint, när jag sedan kopplar in strömmen och böjd över besten trycker på startknappen. Så vrålar den till och hostar ur sig ett askmoln av sorger, besvär och 12 år av dammsamlande som träffar mig rakt i ansiktet......
Jag famlar i blindo in till köket för att försöka skölja ansiktet efter denna kemiska attack. Väl inne i köket letar jag efter vattenkranen, men den är spårlöst borta...... Jag hittar en av kökshanddukarna och lyckas hjälpligt torka ur mitt högra öga så att jag kan se vad jag håller på med. Kisande med vänster öga tittar jag ut över misären. Min t shirt är grå av damm anledningen till att jag inte hittar vattenkranen är att jag har gått 2 steg för långt till vänster...... Satan i gatan att man inte ska hitta i sin egen lägenhet........
Jag lyckades skölja ur ansiktet efter mycket om och men, jag behöver kanske inte tillägga att dammsugaren gick en snabb ond bråd död till mötes?
Den röda förhistoriska besten har nu fått gått till den sista vilan i ett kallt soprum, där man inte får placera grovsopor. Så det sista kapitlet i den röda bestens liv är kanske inte skrivet. Den kanske letar sig tillbaka genom någon ondsint granne.
Vad kan man lära sig av denna historia tro?
Rengör partikelfilter oftare?
Kör aldrig din dammsugare utan partikelfilter?
En dammsugare ska inte leva i 12 år?

Ja vad jag lärt mig återstår att se, men jag är ganska övertygad om att nästa dammsugare jag köper kommer att vara utan dammsugarpåse och med vattenfilter.

Men nu är besten död, så länge leve besten. och hoppas att nästa får ett renligare liv än denna best någonsin kunde drömma om. Jag lovar att jag i fortsättningen kommer att rengöra dammsugaren efter varje användningstillfälle.

Ha det bäst

Scaramanga
Din händige fixare!

Måndag

Jag tänkte skriva här idag. Men nu tappade jag lusten... Tråkigt nog.
Jag ska försöka hitta den imorgon, jag arbetar på en nyårs krönika, vi får hoppas att den blir av....

RSS 2.0