Sitter och spekulerar...... :)

Nu blir det ett andra inlägg idag :) Jag sitter och spekulerar över livet. Jag har precis skickat in en ny intresseanmälan till en ny butik. Det är jätte spännande, jag har inga förhoppningar att få denna heller. Men det vore ju grymt roligt att få komma på intervju iaf. Men det är inget som jag räknar med. Det är ingen idé, men man måste ju försöka annars ger man ju upp på förhand. Någon gång så måste man ha lite tur och få komma på intervju iaf. :)

I övrigt så känns livet ganska bra förutom att jag håller på att bli ordentligt krasslig, jag har inte haft någon energi på hela veckan och det blir inte bättre snarare sämre. Men man får trösta sig med att det är helg snart och då får man passa på att vila.
På fredag ska vi fira eve, hon har ju fått förlängning på sitt jobb!!!! Hon är så duktig. Så då blir det middag och lite vin.
Det är ju jätte bra för då blir det betydligt enklare att planera in semester till vintern. Jag är ju väldigt sugen på att åka utomlands. Men då måste man spara ihop lite pengar. Vore inte dumt att få åka några veckor till Thailand eller något liknande. Hela släkten åker ju dit nu i veckan. :( jag kan ju säga att jag är smått avundsjuk.
Men det blir väl min tur i höst/vinter.

Men nu är det dags för att börja gå till jobbet. Jag känner att det kommer att bli en lång dag. Det är inte skönt att vara krasslig. :(

Ha det

Scaramanga

Pöbelns tjut! :D

Igår hade jag turen att få följa med på hockey. Matchen ifråga var Djurgården - Brynäs inför ett fullsatt hovet.
Jag måste säga att det var en mäktig men samtidigt ytterst märklig upplevelse. Jag har ju varit på ett flertal fotbollsmatcher men detta var något annat, det blev en mycket tätare stämning.
Jag måste säga att när matchen började och publiken började uppleva masspsykos då var det svårt att hålla sig för skratt. Människor som 10 minuter innan match visade upp en helylle fasad förvandlades till neandertalare som skanderade SLÅ HAN PÅ KÄFTEN!! Men det var verkligen underhållande. Jag kommer helt klart att gå på hockey igen.
Jag är som sagt ingen kännare av hockey men jag tyckte det var en bra match. ;)
Jag önskar bara att jag oxå kunde hänge mig, tyvärr så verkar det inte vara något för mig. Jag satt igår på matchen och funderade på om jag skulle göra ett försök att ta del av denna kultur genom att välja ett lag och lära mig alla spelare samt läsa på om alla fakta en riktigt intresserad skulle tillgodo göra sig. Men när jag satt där och funderade så kom svaret till mig omgående. Trots om jag gjorde alla dessa ansträngningar så skulle jag nog inte kunna hänge mig ändå, det ligger nog inte för mig :(
Men att se klacken skandera mot sina motståndare var en mäktig upplevelse som bör upplevas :)

En fråga till som dök upp denna afton var pissoaren det måste väl vara en man som är fader till denna uppfinning?
Det kan ju bara vara en man med en stor penis som har fått för sig att ställa upp dessa pissoarer bredvid varandra. Uppfinnaren måste ju ha tänkt sig att man skulle kunna ha en penis mätar tävling samtidigt som man gör sina behov?
Hur förklarar man annars att vissa stänger gylfen och klappar sig gott på behaget och går därifrån med ett flin, medan andra helst smyger iväg efter väggarna. skamsna och sorgsna?
Jag säger inte att Scaramanga själv praktiserar denna form av mandomsprov, men det måste ju finnas de som gör, eller hur?
Det måste ju vara syftet med pissoaren eller finns det några andra? förutom det uppenbara?

Men det var helt enkelt en toppen kväll!!!

Men nu ska jag ta en kopp kaffe och begrunda om jag var den som flinade eller den som skamset smög iväg med en tanke om att välja ett bås nästa gång.

Ha det bäst

Scaramanga

Idag har det mesta gått fel...

Jag vet inte var jag ska börja men idag har det mesta gått fel på jobbet. Jag tror allt som kunde strula, strulade riktigt ordentligt. En i personalen hade brutit revbenet, vad som hänt förtäljer inte historien. Men det lär ju komma fram :)
Alla elektroniska program har oxå krånglat. Jag spenderade 3 timmar av min arbetstid på att få ordning på grejorna. Men tids nog så fick jag ordning på dem och dagen förflöt ganska bra på slutet, även om det var mycket svettigt ett tag. :)

Snart åker familjen till Thailand oxå, det är bara jag och eve som får vara hemma, det känns tråkigt. Det hade varit skönt att återse Thailand. Men de ska ju göra samma resa som vi gjorde sist. Och har man en gång sett Hua Hin, ja då har man sett det.
Nästa gång jag och Eve ska åka på semester så blir det antagligen Thailand, men den här gången vill jag se vad alla andra pratar om. Med alla dessa öar och klar blå vatten. :)
Vi får hoppas att det kommer i närheten av den mentala bilden jag har :)

Jag sitter idag och funderar på mig och mitt svenssonliv. Svårt att vara mer nöjd än jag är helt klart. Men det märks ju att man har levt en relativt skyddad tillvaro i det brutala Gnarp. Jag läste idag på nätet idag om ungdomar i usa som var gravida, utan att ha någonting klart i livet. Varken jobb, bostad eller något annat socialt skyddsnät. Jag började fundera, vad skulle jag ha haft att erbjuda ett barn när jag var 18-20 år. Inte direkt mycket förutom en kasse falcon 3,5 från statoil och ett paket prince. Jag vet inte om jag har något mer att erbjuda ett barn idag, men idag har jag iaf en ordnad ekonomi. Jag vet inte, men jag tror inte barn blir mätta på enbart kärlek. Kärlek är bra men det mättar inte magen. Jag vet inte om jag ska beundra dessa ungdomar som valde att föda sina barn trots alla sina egna problem, eller om man ska vara moraltant och fördöma.
Det vore väldigt roligt att få läsa en uppföljning om dessa ungdomar om ett par år för att se hur det blev.
Man måste ju säga att de är modiga, även om jag själv hade kanske valt en fegare, och enklare utväg.

Men nu ska jag vara pensionär och gå och sova.

ha det bäst

Scaramanga

Fest, melodifestivalen och en halv bruten handled :)

Jaha nu var det åter söndag igen. Helgen har varit riktigt bra tycker jag. :)
På fredagen var jag ute och åt middag med Johan, Katja, Anneli oh Jonatan. Det var bra tyckte jag iaf. Jag kom inte ihåg vad stället hette men något i stil md Dollys salone?...
Tyvärr var  inte eve med, stackarn har ju en 15 sidor lång uppsats som ska vara klar på måndagmorgon.
Efter middagen så gick vi vidare till underbara bar. Där höll Simon sin avskedsfest. Han åker ju till Cuba och ska bli Raoul & Fidells nya lärjunge :)
Hur som helst så hade jag väldigt trevligt, tack för en bra fest Simon.
Man kan ju mäta hur kul man har haft när man ska smyga in i lägenheten utan att Eve vaknar :)
Denna gång så skulle jag vara duktig och ställa undan saker som jag hade använt i badrumsskåpet. Jag ljuger inte om jag säger att jag tappade saken minst 4 ggr med ett brak som följd. :)
Eve vaknade ju naturligtvis. Man är ju inte direkt super smidige Bosse på natten när man fått i sig ett par bira. :D

å lördagen vaknade jag och eve och bestämde oss för att åka in till stan och handla en flaska vin inför melodifestivalen. :) När vi ändå var inne i stan bestämde jag mig för att hämta ut mina nya solglasögon som jag fick på försäkringen. Jag kan bara säga de var STEK HETA!
Jag är väldigt väldigt nöjd med dem. Men det var ju oxå ett par burberry :)
Vi passade oxå på att handla lite snask inför kvällen, jag måste säga att marinerad vitlök var ju en höjdare! :)
Men sen kommer man ju till låten som vann, vilken skandal. Manboy skulle ju ha vunnit utan snack.
Då hade europa utan problem skanderat MANBOY, MANBOY!!! YOU CAN CALL ME MANBOY!! Nu kommer ingen ens att komma ihåg den som vann.....

Imorse vaknade jag av att eve kommer och ska ge mig en morgon puss. Det enda felet är att jag ligger med handen lite snett uppåt under täckt som hon inte ser, och när hon kommer och hoppar i sängen så landar hon på min hand som trycks inåt. Jag gav ifrån mig ett skri av smärta, jag trodde helt enkelt att nu dog jag. :) Men det kanske var en överilad tanke, när jag såg eves söta leende så återvände livskraften. :)

Så nu sitter jag och försöker skriva lite blogg, och funderar på om vi ska äta lövbiff till middag, det låter ju gott eller hur?

Ha det bäst

Scaramanga

Inspiration?

Jag vaknar idag och känner att något är fel.
Min inspiration har försvunnit, ingenting känns lockande och kroppen känns som ett par ton med defekt modellera. :(
jag har försökt med alla mina trix för att försöka få upp humöret och inspirationen, men hittills har ingenting lyckats. Jag skulle kunna tänka mig att det hela beror på att jag är väldigt hungrig, men jag orkar inte gå till coop för att handla frukost, jag ska ju iväg till jobbet om en timme. Jag får se till att äta ordentligt då.
Det hela blev inte bättre av att jag tittade på nyhetsmorgon och såg en ung tjej som precis hade fått något entreprenörs stipendium. Roligt för henne, men det fick mig att börja fundera.
Vad har egentligen jag åstadkommit i mitt liv?
Vilka mål har jag uppnåt?
Vart kommer de att föra mig i framtiden?
Naturligtvis så fick jag inga vettiga svar på mina frågor, det fick mig bara att känna mig ännu mer inspirations-lös. :(
Men det måste väl ses som ett gott tecken om man har börjat fundera i dessa banor?

jag måste oxå ta tag i träningen igen. Kroppen börjar som sagt snart att förfalla, jävla skräp.

Men någonting positivt som kom ut av mina funderingar, var ju att jag tog tag i städningen. Så nu luktar det gott iaf.:D

Jag ska oxå bli skaffa mig fler vuxen poäng idag genom att skaffa gemensamt ICA-Kort. :)


Ha det bra

Scaramanga
Städare eller filosof?






Vuxen poäng :D

Linsutprovning och Antarktis undergång......

Idag blev jag som vanligt väckt av Eve. :) Hon är så söt, idag skulle hon iväg på stora skatte dagen. Jag måste säga att hon såg riktigt het ut i sin outfit för dagen. :D
Jag följde med Eve till bussen och återvände sedan  hem till tv soffan, jag var ju ledig idag. :)
Jag tog och massade mig upp ur soffan vid 9:30 för att bege mig in till stan och pröva linser. :)
jag kommer in till stan och ställer mig utanför ingången och andas in den kyliga vårluften. Jag lider ju av ångest för att gå till optikern. Efter ett par djupa andetag hade jag samlat mig tillräckligt för att gå in genom entrén
När jag kommer in blir jag väldigt väl bemött, jag fick en trevlig tant som hjälpte mig till rätta och genomförde alla tester. :) Sedan blev det dags att pröva själva linsen.....
- Ok, luta ditt huvud bakåt så stoppar jag in linsen.
- öööhh okej.....
- Nu tar jag tag i ögonlocket.
När linsen närmade sig så började ögat blinka frenetiskt.
- Jaha du är en blinkare, då kommer du att få lite problem när du ska göra detta hemma.
- ööh okej. ja det kanske är så.
Inför mina ögon spelades en film upp, Där jag står i 4 timmar och försöker få i en lins, och sedan blir vansinnig och kastar linserna i toaletten. :)
- men du kommer säkert att lära dig. 99 % av alla som försöker lär sig ju.
Fylld med dessa tröstande ord så lämnade jag optikern, med min vanliga tur så fanns ju inte mina styrkor inne. Så jag måste dit ytterliggare en gång för att lära mig och hämta ut linserna.
Men jag har bestämt mig för att lyckas med detta om det så blir det sista jag gör!!!
Det känns iaf bra att jag har Eve som kan ge mig stöd och det nödvändiga lugn jag kommer att behöva första gången jag ska stoppa i linserna hemma. :)

När jag väl kommer hem så stannar jag utanför vår port och tittar på det nya Antarktis Den sk portvakten har inte röjt snö på hela vintern, så det hade nu förvandlats till 15 cm solid is. Eller som jag väljer att kalla det nya Antarktis. Jag stod och funderade på om jag skulle klara av att leva med mitt samvete om jag bara gick in, och någon halkade och slog sig riktigt illa. Samvetet slog till och jag bestämde mig för att försöka få bort isen.
Jag spillde 3 kg grov salt över den antarktiska tundran och begav mig in för att vänta en timme tills saltet har verkat. Jag äger ju ingen spade men jag hittade en kofot och begav mig ut på den antarktiska tundran för att hacka bort isen. iförd min mössa, jacka, lågskor och telefon med musik i öronen begav jag mig ut. Detta är ju den typiska överlevnads dräkten för stockholmare :D

Jag svingade kofoten och lyckades få en bit solid is mitt i pannan, :( Fan vad sur jag blev!!!
Jag hackade i en timmes tid och när jag slutligen var klar så var jeansen dyngsura , överlevnads dräkten var genom svettig och ryggen värkte av bara fan.
Jag kan ju bara säga att Haparanda Kurt som är portvakt hade en väldig tur som inte dök upp medan jag besegrade den antarktiska tundran. Annars hade det nog stått på aftonbladets löpsedel imorgon " Galen man iförd fishermans friend mössa jagade portvakt med kofot, mannen som jagade skrek du kan hacka is själv ditt lat arsel!!" :D

Men resultatet blev ju bra iaf :D'

Nej nu ska jag gå och sova och vila ryggen.

Ha det bäst

Scaramanga

Stockholms svar på Steven Segal :D




Årets låt ?


Tisdag kväll.

Idag är man gräsänkling, Eve är på en middag inne i stan. Jag har precis avslutat en 2 timmar lång spel omgång med BF2. Jag kan helt enkelt säga att det gick åt skogen. :(
Men det är inte mycket att göra åt. Nu sitter jag och håller på att få tokbryt för att jag har långtråkigt. Jag önskar att eve kunde komma hem snabbt.
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller vad är det man säger?

jag kan oxå säga att härmed ut fästes en belöning på den man eller kvinna som lyckas återta mina kakor från Mr Vulva. Det kräket stal halva min kakburk och lämnade ett meddelande. "Vulva was here"
Den som ser Vulva med mina kakor får befria kakorna med alla medel.
belöning är 15 Kr och en gammal tub med tandkräm :D

Nej nu kommer jag inte på något mer att skriva, jag får göra en bättre uppdatering i morgon.
Jo föresten imorgon ska jag iväg och prova linser :D och hämta ut mitt nya leg, jag kan helt enkelt säga att jag ser ut som en kriminell polack på bilden. Man kan ju undra varför man aldrig blir bra på leg bilder?

ha det bäst

Scaramanga

RSS 2.0