Hantverkare - ett släkte för sig!

I dag så har man haft en timmes sovmorgon. Jag skulle ha hantverkare hemma hos mig idag.
De skulle tydligen genomföra någon form av reparationer på fönstren i hela fastigheten.
Jag lämnar nyckeln till hantverkaren som kommer, och bjuder honom att stiga in i väntan på sin kollega, och med det så går jag i väg till jobbet.
Vi har ju inventering i morgon bitte så alla förberedelser måste göras i dag. Så att morgon dagen ska flyta så smidigt så som möjligt.
dagen flöt på riktigt bra faktiskt och vi fick undan väldigt mycket jobb, detta kommer att underlätta väldigt mycket för oss imorgon. :)
jag kommer hem nu vid 21:30 tiden och finner mitt hem helt jävla raserat av dessa så kallade hantverkare,
jag visste inte om att det ingick i hyresgästernas plikter att låna ut toaletten till dessa herrar.
Men det hade jag kunnat ställa upp på, om de inte hade satt stora leriga sko avtryck över hela toaletten. :( För fan om jag har varit på jobbet sen klockan 7 så vill jag inte börja min fritid med att städa, jävla dårar. När jag sedan går in i köket så finner jag min gardin kastad på golvet. Då rann bägaren över totalt.
Sedan finner jag att dessa så kallade hantverkare även har lämnat en kund undersökning om hur jobbet har fungerat.
Hur är vissa människor funtade? Om man stökar till en hel lägenhet och sedan ber sina kunder tala om hur de har upplevt  arbetet. vad förväntar man sig för jävla svar egentligen?
jag satte mig ner framför datorn och komponerade ihop mitt svar på denna enkät. det löd som följande:

Bifogat brev till Mistral Gruppen AB


Hej tack för ett fint utfört arbete med fönstren.

Nu kommer vi till mina följd frågor.

Jag har all förståelse för människans naturliga behov av behöva gå på toaletten. Vad jag inte förstår är varför era medarbetare behöver göra det med skorna på. Jag har jobbat mellan klockan 07:00 och 21:30 Jag kommer hem och finner min toalett helt nedsmutsat med leriga fotspår. Jag får börja med att tillbringa mina första 20 minuter med att städa efter era medarbetare. Jag finner detta högst klandervärt.

Min andra fråga är okej att man tar ner gardinerna för att kunna utföra sitt arbete. Men måste man senare hitta dem på golvet?

Jag förstår att ni kanske har svårt att tro detta om era medarbetare. Därför bifogar jag bilder.



 Badrummet efter nödig hantverkare.


Så här såg mitt badrum ut.



En gardin som måste tvättas :(


Här hittar jag min gardin i en hög på golvet.

Jag förstår att era medarbetare blev irriterade över att jag hade glömt ta ner min ena gardin. Men det medför för ändå inte att den ska behandlas på detta sätt.

Nu undrar jag hur vi ska lösa detta?

Jag hoppas att ni kommer att kontakta mig snarast möjligt så vi får reda ut dessa frågetecken.


Med vänlig hälsning
 
Scaramanga



Jag har i mina dagar lyckats avkräva svensk kassa service. 3500 kr i ersättning för dålig service. jag kan bara säga att denna gång är det Mistral Gruppen ABs tur att lätta på börsen. Fy fan vad jag är förbannad och besviken.
Detta är inte vad jag anser mig behöva utstå som kund
Jag kan bara säga att jag kommer att bli en jävligt jobbig pensionär. När jag får för mycket tid över så kommer jag att skriva insändare och klago brev på löpande band. dock ej till människor inom dagligvaror. För dessa får utstå en hel del ändå. :)
Men nu måste jag hoppa i säng. i morgon är det dags för inventering!!

God natt med er alla!

Tjo tjim hobby lim!!! =D

Idag har man äntligen fått hämta ut kostymen från skräddaren. ;)
Jag måste bara säga god damn i´m looked good!!! :) Jag kan bara säga att jag blev super nöjd med kostymen.
men jag undrar vad det är för fel på mitt lokalsinne??? Jag gick fel fast jag hade varit i butiken 4 dagar tidigare....
Jag anlände till jobbet vid 12, för att äta lite lunch och samtala med kollegorna, Det var riktigt trevligt :) efter det så var det bara att ge sig ut och plocka upp frysen Det gick över all förväntan. Lite senare på eftermiddagen blev jag kallad till kassan. När jag är där nere så kommer en mamma in med sina två döttrar som är ca 5 & 7 år gamla Flickorna bestämmer sig för att vänta på bänken utanför kassa linjen. Mamman ger dem förmaningar att de ska hålla sig lugna och går sedan in för att handla. Flickorna slår sig ner och börjar prata. Jag ser i ögonvrån att en av våra pensionärer
närmar sig. Denna tant har den egenheten att hon inte tycker om barn. Hon går fram emot flickorna och säger i hård ton
flytta ihop er, för nu SKA tant sitta. Jag och resterande personal tittar på varandra och sedan på tanten.
flickorna blir nervösa och kryper tätt ihop, för att denna tant ska få plats med sitt arsel på bänken.
Efter ett tag slappnar flickorna av börjar prata igen, pensionären kastar ilskna blickar på dem och jag tänker i mitt stilla
sinne. Våga säga något åt flickorna bara, i dare you, i doubbel dare you motherfucker! :D
Men hon såg väl antagligen att vi tittade på henne för hon gick sin väg efter ett tag under grymtningar och fnysningar.
Ibland blir man ju bara nervös på människor.....
Barn är väl ändå barn? och dessa flickor uppförde sig ju oklanderligt Men det räcker tydligen inte för vissa.
Jag fick höra att mamma kanske ska komma ner och hälsa på nästa vecka. Det ska bli jätte roligt. Jag har inte träffat henne sedan i julas tror jag. Så det ska bli roligt. Bara hon inte får för sig att hon ska hjälpa till med att städa som vanligt.... Man tycker ju att när man är närmare 30 så ska man klara av städningen själv. Men jag antar att mamma genen aldrig släpper. Sedan är man ju minst oxå så det ger väl sitt till oxå antar jag :)
I morgon kommer det att bli en hård dag på jobbet. Först ska man jobba och efter det har man inventering av alla lager, inför inventeringen på lördag morgon. Jag vet inte hur jag skall hinna med allt, för vi har inventering på lördag morgon, efter det ska jag på tatuerings mässan med Jonatan, plus att jag måste hinna på bolaget inför lördagens fest.
Lille Vulva fyller ju 28 :)
Jag har redan hittat den perfekta presenten åt honom.........
Han måste ju få vissa hjälpmedel, så han lär sig något, :D
Jag har ju inte glömt min inflyttnings present. den bestod av krossat hårdbröd, några spagetti strån och en kondom som var fylld med vatten och florsocker, Ni kan ju tänka er hur det  såg ut. :D
Men Vulva min dag kommer,,,,,,,,,


God natt på er alla!

Äntligen......

Äntligen har jag tagit upp träningen. :)
Jag har dock inte besökt gymet, men det kommer nog så småningom istället använde jag min mag-träningsmaskin. Det är ju fan på tiden om scaramanga ska vara i form till beach -09. :)
men träningen var ju för fan ren tortyr. jag tycker fortfarande det är trevligare med en rejäl choklad muffins och glass......
men man får väl försöka härda ut, och se om träningen ger något resultat. Det var ju trots allt bara första dagen.
Jag måste även komma igång med mina promenader, men det börjar ju bli så kallt. :(
Jag är allt en bra lat människa när allt kommer omkring. :)
i övrigt har dagen varit bra.
jag har fått pysska med det jag skulle. crazy permo tanten var inne idag, men jag lyckades gömma  mig bakom en hylla innan hon körde över mig. :)
jag har haft Saltå Kvarn, på besök i butiken idag. De ville intervjua mig angående deras produkter och service till oss i butiken. Jag svarade på deras frågor och fick sedan agera foto modell för deras nyhets blad. :) Så hädanefter titulerar jag mig för modell. :D
jag kan ju tänka mig hur bilderna blev....
men men den dagen den sorgen.
Jag hade roligt iaf, det är ju kul att vara med och påverka. sedan så var hon ju ganska söt. Chefen tyckte att jag dröp honung i hennes öra. själ hävdar jag att jag bara gav henne den respekt och ömhet som bara Scaramanga kan ge kvinnor. :D
Jag lyckades ju iaf ordna så vi blev bjuden till Saltå kvarn för att titta på produktionen. Så något av Scaramanga charmen lär ju ha fastnat hos henne. =D
Så när vi åker dit så får jag fortsätta med att drypa den söta honungen i hennes öra :)

Jag har inte sett min afrikanska sex gudinna på länge undrar vart hon tagit  vägen?


Stor spenderaren!!!

Vaknade upp klockan 9 av att telefonen ringde, jag trodde ju att jag skulle avlida.
I andra änden var det en uppspelt [ARSLET] Vulva som satt och skrek att det var fullt krig på Battlefield och att jag måste kliva upp. :)
Jag svarar med ondska i rösten att javisst jag kommer. Men i samma sekund som jag lägger på telefonen så somnar jag om.
När klockan är halv 11 så ringer Lisa och väcker mig. vi har ju bestämt att vi ska mötas klockan tolv så hon ringer och väcker mig. :) Hon vet ju att jag duschar väldigt länge Så hon vill se till att jag är i tid.
Jag inser att jag måste snabba på om jag skall hinna in till stan till 12, så jag hoppar in i duschen,
Johan tyckte att jag skulle köpa en peeling för män igår när vi var till skärholmen igår. Jag provade den och det kan faktiskt rekommenderas Det kändes som om man hade 1000 små knivar som rev i ansiktet. :) men efteråt kändes ansiktet som en liten barnrumpa. :)
Efter det var det bara att bege sig ner i tunnelbanan, för avresa mot centralen.
jag träffade Lisa på centralen och vi begav oss ut i butiks havet och började leta en jacka åt Lisa. :)
på andra butiken fick vi genast napp. det är ju inte varje dag. :)
Sedan var det dags för mig att leta ny höst/vår jacka, jag kan ju säga att det var lite mer besvärligt.  vem fan syr kläder för män??? och hur ska man se ut egentligen??  Det verkar ju nästan som om man inte ska äga några axlar. Ska man ha någon som passar över axlarna och i armarna så ser man ut som en livs levande barbapappa i kroppen. :)
jag hade faktiskt tur som hittade en jacka på jack & Jones som satt bra, och såg respektabel ut.
Sedan fick jag för mig att jag skulle titta på ny kostym.......
vilket jävla infall det var. Om det var problematiskt att prova jackor, så var det en omöjlighet att prova kavajer. för i hela fridens glada dagar, jag ljuger inte om jag säger att jag har provat 20-25 kavajer idag.
jag har alltid velat ha en Hugo Boss kostym, så vi vandrar upp på NK. (billigaste stället i stan :( )
Vi vandrade upp till herrekiperingen på Nk ochbörjade leta, efter en snygg Hugo Boss kostym.
Vi hittade massor av snygga kavajer, men det enda felet var att alla var ju för fan för små. :(
Jag kunde ju för fan inte röra armarna i kavajerna. Det kommer fram en jätte trevlig personal och frågar om vi vill ha hjälp? jag frågar om de inte har större storlekar, hon upplyser mig då om att Hugo Bos inte gör storlekar större än 56.
jag frågar vilka killar som kommer i en kavaj som är sydd för en 14 åring? Hon upplyser mig då om att vi kan gå till ett annat ställe för där sålde de Hugo classic som var mer traditionell...
Sa hon egentligen att jag var vanskapt? man kan ju fråga sig. :(
Efter att vi hade varit och tittat på de klassiska modellerna och insett att det inte var något för mig, så gick vi in på en butik bredvid.......
Där fanns det jätte snygga kavajer men när prislappen börjar på 7500 kr, då har man hamnat lite fel om man jobbar inom butik. :)
Efter 4 timmars letande kom Lisa på atthon visste om en butik till, vi gick dit och där hängde den. En jätte snygg kostym. jag provade den och den satt som gjuten. :)
jag tittade på prislappen och den skulle ju gå på 4200 kr. Det sved i hjärtat men den trevliga personalen förklarade för mig att det var 30% rabatt.  :)
Så för en gångs skull lättade jag på plånboken. :) Så nu är byxorna på väg till skräddaren för att sys upp.
Det lustiga var att detta var en storlek 54. Så jag säger bara en sak skit på er Hugo boss. ni kan fortsätt sy kostymer för människor utan axlar.
men dagen har varit riktigt rolig och som vanligt med Lisa förflutit under mycket tok och skratt. :)
Så nu ser jag fram emot morgondagen, och allt vad som kommer att hända då!!
ha en bra kväll på er!

Scaramanga






Vad skall man göra idag??

Jag har precis blivit terroriserad av Johan. Han började med att ringa vid 9 tiden för att jag skulle upp och spela lite Battlefield 2 med honom. :) Jag sa att jag skulle komma inom kort,  och med det somnade om. men man ska ju inte underskatta en människa med en målsättning. Han ringde två gånger till och var helt tokig för att jag inte hade kommit in än.:)
Så till slut fick jag svälja tröttheten och åla mig fram till datorn för att försöka spela lite med honom. jag kan ju bara säga så här, det är ingen bra idé att spela Battlefield 2 om man är trött. Istället för att det var en gubbe som sköt på mig, så såg jag tre. suck. 
Så efter att jag hade varit med i en runda insåg jag att det var dags att ge upp, och äta frukost.
Det var faktiskt riktigt gott med frukost, man borde nog försöka äta det oftare. :)
jag sitter du och tittar på projekt Runway. jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är ganska roligt att se på. Det finns bara en sak som jag retar mig på. Måste alla grabbar vara så fruktansvärt fjolliga? Sedan är alla homosexuella? varför kan inte detta program ta avstånd från sterotyperna? 
Grabbarna ser ut som om de går omkring med en but plugg hela dagarna. sedan ska de försöka konspirera mot alla andra. vad är det för fe på dessa människor?
snart ska jag och Johan åka till skärholmen. jag återkommer med ett längre inlägg efter det. :)

Något för alla män i project runway?

Är detta något för deltagarna i Projekt runway?


ha en bra dag!!

Scaramanga

Sexuella frågeställningar.... :D

I morse vaknade jag och hela rummet snurrade, jag var så trött. jag snubblar in i badrummet och tänker att en
dusch ska nog hjälpa min sömn druckna hjärna. :)
Men jag måste ha missbedömt min trötthet, för jag somnade i duschen och vaknade 1,5 timmar senare.
Jag kan ju bara säga att jag kände mig ren, men mina händer såg ut som skrumpna blåbär. :)
jag skyndar mig att hoppa i butikskläderna och gav mig av mot arbetet.
När jag kommer ut på gatan så möts jag av denna syn.




jag börjar flina för mig själv, och funderar på om Stockholm stad har börjat ställa ut toaletter direkt på backen, för att undvika vvs kostnader. :)
när jag kommer fram till jobbet börjar jag med att gå till fika rummet för att äta frukost.
där inne sitter handlaren, butikschefen och vår sjukskrivna chark kille.
jag säger godmorgon och öppnar kylen för att ta fram min yoghurt som jag hade sparat sen gårdagen.
När jag öppnar kylskåpet ser jag till min förfäran att min yoghurt är försvunnen.
jag tittar mig omkring och ser att butikschefen har tagit min yoghurt. jag frågar honom om han har tagit den. jag får till svar att oj då var det din? Men det står ju en annan yoghurt där, ta den. :)
jag vägrar och tvingar honom att gå och köpa en ny åt mig. han tycker att jag ska skriva namn på min yoghurt så ingen tar den i fortsättningen. :) Jag upplyser honom att jag har köpt 2 paket med bregott och skrivit namn på dem men det har inte hindrat någon från att äta upp det. :)
Han blir lite häpen men går sedan och handlar min yoghurt. :) till de andras stora förnöjelse.
Men knappt hart han kommit tillbaka innan handlaren börjar retas med mig och säger att jag har beräknat det. eftersom jag gärna inte äter öppnade yoghurt förpackningar så har jag planerat det så att butiks chefen ska äta upp den och sedan bli tvungen att köpa en ny åt mig. :)
man kan helt enkelt säga att även om Scaramanga har rätt, så har jag ändå på något vis satt mig i den situationen själv :) detta är den etablerade hack ordningen. :)
Sen ska man väl i ärlighetens namn säga att jag är väl ganska bra på att retas själv. :) så ger man sig in i leken får man leken tåla. :)
När jag sedan är på lunch så börjar jag disskutera med en av mina kollegor skillnaden mellan manligt och kvinnligt i säng halmen. :)
jag anser att vi stackars män är lidande när det kommer till det sexuella, för en kvinna kan aldrig få taskigt rykte för att vara dålig i sängen. det kan bara vi grabbar få.
Hon höll med mig om att tjejer som pratade om killar pratade olika än killar som pratade om tjejer. tjejer kan säga att en kille var så dålig i sängen, och bara tänker på sig själv mm. när vi grabbar diskuterar så fokuserar vi på det som var bra, och inte på det som var dåligt.
förutom om hon agerar skörde tröska vid oral sex då kan det ju komma en kommentar om det. :)
Sedan så lyfte jag tanken om att det egentligen bara är killen som får slita under akten :). Det är ju avi som oftast får anstränga oss. :) Det är ju som att springa ett 5000 meters lopp varje gång, svetten lackar och man frustar som en tjur. :)
Medan en kvinna egentligen inte behöver höja sin puls nämnvärt om hon inte vill. :) jag fick ju genast mothugg och hon sa att kvinnor minsann fick anstränga sig när de satt på toppen. Jag svarade visst. men hur många ställningar behöver ni anstränga er mer i?
Oftast pratar vi ju om långsam skritt och inte full galopp. :)
När man sedan pratar om olika tekniker inom detta ridande, så finns det ett par olika.
det finns ju dels den ordinära upp och ner. Sedan har man den som går bakifrån och framåt.
När vi pratar om den sistnämnda så borde den komma med en instruktions video. :) För det finns ju två stackars pingisbollar därnere som annars väldigt enkelt kan förvandlas till omelett. :) satan vad ont det gör :)
Denna diskussion bjöd på många skratt även om vi inte alls var överens på slutet. men det är väl det som är det roliga med att diskutera. :)
Jag hoppas att ingen tar detta på så blodigt allvar det var bara en rolig fikarums diskussion och inget som var allvarligt menat. :)



Undrar just om detta är något att prova?
Man kanske blir en tyrannosaurus sex, om man använder den??? :D
Vad tror ni?

God natt !!!!

Scaramanga o.leg. sexolog.

Nu är det snart dags att gå på jobbet!

Jag passade precis på att kolla min mail. Jag såg då att pappa hade skickat bilder från deras semester i stugan.
Stugan ligger belägen i det allra naturskönaste av härjedalen.  :)
Jag kommer här nedan att delge er hur det ser ut.

Utsikt över kesusjön.

Man kan ju inte säga annat än att det är vackert. vädret önskar kanske lite mer att önska. betänk att det är slutet av juli när denna bild är tagen. :) fortfarande snö kvar på Helagsfjället.

Båtarna är uppdragna för dagen!

Denna dag var vädret betydligt bättre. Kesusjön visar sig från sin bästa sida! :)

Här är en bild från Sveriges högst belägna landsväg Flatruet. :)

Här kommer en bild från Flatruet. Sveriges högst belägna landsväg.
Man kan ju iaf säga att det är snösäkra vintrar där uppe. :)
En snowboard åkares våta dröm.
jag önskar att jag kunde åka upp till stugan oftare,  Det är synd att det ska vara så pass långt från Stockholm.
Men nästa år ska jag definitivt åka upp!!! jag har ju blivit lovad att åka ut och fiska med hjälp av helikopter med pappa och bror, Det kan man ju inte missa. :)

ha en bra dag, så hörs vi i kväll!!

Idag har man varit ledig!!!! :D

Idag har man varit ledig :)  Man kan ju inte klaga på vädret heller, sol och 22 grader varmt.  :)
Jag somnade på soffan i går för att jag skulle försöka se en film. Det gick ju jättebra, jag hann väl se hela 10 minuter innan John blund kom på besök.
när jag äntligen vaknade så insåg jag att det höll på att bli panik, jag skulle ju möta Anna inne i stan klockan 11.
jag gör ett spänst hopp in i duschen och lyckas på något sätt få badkaret ur balans.
Så det lossnar, medan jag desperat försöker åter få balansen hinner jag tänka nu dör jag. Jag kommer att slå i huvudet i badkaret och drunkna. När jag ramlar så lyckas jag parera fallet så pass att det enda som slår i badkaret är mina stackars knän :(
Ni kan ju tänka er hur skönt det var.
Med sårad själv känsla och värkande knän kliver jag ur duschen efter avslutat värv. bara för att höra telefonen ringa. jag svarar och det är Anna som ringer och meddelar tid o plats för vår lunch och fika. :)
jag tar tunnelbanan och möter upp fröken Anna vid Åhlens. Vi beger oss iväg mot SEB för jag måste ju hämta ut min skatte återbäring.
jag berättar för Anna om mina tankar om skatte verket, men hon tycker att jag är ute och cyklar
Vi går och äter lunch i kungshallarna. det kommer jag aldrig att göra om mitt i lunch rusningen. satan vad folk det var.
Jag visste att jag skulle få vänta på min mat, eftersom jag inte beställde dagens. men jag hade ändå tur, jag fick min mat före en stackars kille, som stod och väntade när jag ställde mig i kö. Till saken hör att han beställde dagens.
på slutet stod han nästan och grät, plus att personalen bara nonchalerade honom.
efter lunchen så uppsökte vi ett kaffe och fortsatte att avhandla allt skvaller i våra liv. Plus att utbyta idéer för hur vi ska bli rika. :)
Men i mitt fall verkar det som jag förblir fattig.
Efter att jag och Anna hade avslutat vår lunch och fika så begav jag mig hemåt. När jag kommer upp ur tunnelbanan så ringer en annan kompis och frågar om vi ska ta en fika.
Jag svarar att det är givet och inom en timme så sitter vi och fikar inne i stan. Det var jätte kul jag har inte träffat henne på länge. Så när vi träffas brukar det bli mycket skratt. vi sitter på ett café inne på östermalm och funderar på om man verkligen måste se ut på ett visst sätt för att passa in.
killar ska ha rosa skjorta, back slik och gärna "känna" personalen på de hetaste krogarna.
tjejerna ska ha ûber blonderat hår, pusch up bh, och upp sminkade läppar som får Donatella Versace att framstå som en amatör i sammanhanget :)
Vi konstaterade att vi aldrig skulle passa in på östermalm. men det är ju roligt att vara där ibland och se spelet mellan män och kvinnor. :)
Så efter att vi hade avslutat två separata café besök så skildes vi åt, och jag kan säga att käkarna är helt slut. sällan man får skratta så mycket. :)
Det är konstigt att personalen på de olika caféerna vi besöker alltid tittar så konstigt på oss? kan det bero på att vi kommer från förorterna? eller beror det på våra diskussionsämnen? Ja man kan ju bara fundera, men jag kan säga att jag hade en alldeles underbar dag! =D

God natt med er alla!

jag känner mig besudlad......

I morse avstod jag från att skölja ansiktet i kallt vatten. Resultatet från gårdagen har inte lämnat mitt minne än. :)
Så i stället drar jag på mig kläderna och borstar tänderna och går till jobbet.
För en gång skull var vi många ordinarie på en tisdag morgon, när har det hänt senast. Så idag skulle jag få extra mycket tid till min avdelning :)
Jag blev jätte glad och satte igång med dagens projekt.
När det blev dags för att öppna butiken så går jag ner till kassan för att hälsa på kassa personalen.
Då upptäcker jag att kassa nr 1 är trasig. Det är något som retar mig något alldeles fruktansvärt. Att saker är trasiga och man lämnar ingen information. :(
jag börjar på att skruva på kassan för att försöka få igång den. Då känner jag i nacken en hand..... som börjar killa mig i nack håren.:)
jag antar att det är kassa personalen som ser att jag är på dåligt humör och vill jävlas lite.....
jag tänker jag ska vända mig om och fråga om hon är sugen, då blir det nog tyst på henne. :)
När jag börjar vända mig om, så börjar jag säga. Jaha o vad vill du då? :) Vill du ha lite här på kassa disken eller? :)
DET GILLAR DU VA? :)
Som tur är så hinner jag bara till o vad vill du då?
För när jag vänder mig om så ser jag att det är en kund som står och stryker mig i nacken. :)
jag tappar målföret och börjar små flina. Inne i mitt huvud rullar ett enda mantra " yiiiho Scaramanga still gots it, i kväll blir det betäckning :)"
men precis när jag har återfått min målvedenhet och ska till att drypa lite Scaramanga honung i hennes öra. Då tittar hon mig i ögonen och ler. Hon var jätte söt. :)
Sen vänder hon sig om, och betalar sina varor i den andra kassan och går. :)
Fan vad jag kände mig besudlad.........
Står jag här i butiken för kvinnors njutning? Okej då stål rumpan är ju rätt läcker om jag får säga det själv Sen är det ju mina bruna ögon som får kvinnorna att smälta. :)
men ser ni kvinnor mig bara som ett objekt? :)
Ser ni inte mannen bakom rumpan? :)
Jag vill bli älskad inte objektifierad......... :)


är det detta ni vill åt kvinnor?



Men jag måste säga att jag gillade det oxå :)
Trots allt är jag ju Scaramanga " I go where i please, and i please where i go" Så då får man väl stå ut med en del. :)
i övrigt har nog dagen förflutit väldigt lugnt.
I Morgon ska jag ut och fika med Anna, det brukar vara roligt.
Sedan ska jag hämta skatte åter bäringen. jag håller ju fortfarande på med min lilla protest mot staten o skatteverket. De vet ju hur mycket jag har betalt, Så varför inte sköta allt med automatik. De kan ju begära in alla uppgifter och lämna oss stackars medborgare ifred. :)
Därför borde alla sluta deklarera på nätet, och skicka in dessa papper. Så de får öppna allt manuellt
Synd om personalen, rätt för medborgarna. :)
Nej ni förstår nog att jag skoja bara, Long live kommunist Sverige med Mona i spetsen!!!!! :)
Och ordförande Persson!!

Hoppas någon vill ställa upp i min tysta fredliga protest mot staten o skatteverket. :)
Jag behöver medlemar.


Ha en trevlig kväll!



Måndags elände.....

Det är inte varje dag man vaknar och känner att man inte har någon energi kvar i kroppen. Men idag hade jag en sådan jag släpade mig upp ur sängen, munnen luktade kloak så det var bara att rusa till toaletten för en oral rengöring. Efter det var det att försöka få på sig arbetskläderna och fixa håret. När allt var klart och jag tittade mig i spegeln. Upptäcker jag till mitt stora förtrett att jag ser ut som en mumie med illröda ögon,,......... :) (kanske borde sova mer, men det är ju kul att chatta oxå) jag försöker desperat skölja ansiktet med kallt vatten för att kvickna till. med det enda resultatet är att ett visst organ förvandlas till en metmask med två vindruvor :)
jag tror aldrig att jag har frusit så mycket när jag gått till jobbet någon gång. Det kändes som en ny istid.
När jag kommer ner till jobbet så är det samma röra som varje måndag morgon :)
Efter ett par timar hade till och med metmasken tinat....
Så efter fikat var allt som vanligt.
jag skulle ha nystart med träningen idag.
Men frysen var sen så jag fick jobba över i två timmar. Så nystarten sket sig, kan man ju säga.
Så nu är man hemma och har avnjutit en god middag.

Nej nu får det räcka för idag, jag får skriva ett längre i morgon. :)



Äntligen är denna helg över :)

Äntligen har man avslutat sin jobbarhelg. Det känns alltid så tråkigt att jobba helg, och alla andra får vara ute och ha roligt. Men det ger en ju tid att fundera över olika saker.
I helgen har det regnat i Stockholm. nu pratar vi inte om något överdrivet häll regn, utan bara några stänk som knappt lämnat vatten pölar efter sig :)
men vad är det för fel på människor så fort ett grått moln visar sig så åker gummistövlarna på. Varför gör de det?
Sedan är det ju inte längre dessa gröna diskreta gummistövlar. Nu ska de gärna vara röda med lila och vita blommor på????  Varför frågar man sig? är blev det hippt med gummistövlar??
Och när vi ändå pratar om gummi, dessa äckliga foppa dojor, hur kan man få för sig att ta på dig dessa sk skor?? :)
Det måste ju anses vara något slags straff att gå omkring med dom?

jag fick ju iaf träffa min afrikanska sex gudinna i helgen, Hon var lika söt och trevlig som vanligt. Vi stod och pratade ett tag och hon sa att hon skulle hem och laga sitt "lands" mat och frysa in. Hon sa hej då och gick. Gissa om jag blev förbannad på mig själv. varför frågade jag inte från vilket land hon kom? Nu sitter jag här och håller på att dö, av nyfikenhet.
men nu ska jag gå och titta på en massa party bilder som är tagna i sommar, jag fick dem av Denisé ikväll. Vi får se om någon passar att lägga ut här. det vore kul. :)
Denisé mobbar mig även för min blomma som jag köpte, den som gav vuxen poäng. hon kallar den för pensionärs blomma? är det en sådan?:)

Godnatt och ha det bra!

Äntligen är fredagen över :)

jag vaknade upp i morse helt ut vilad och för en gångs skull hade jag lyckats sova en hel natt. Undrar när det hände senast? :)
Dagens första mål var att gå och klippa håret.
jag glider i väg ner på coopen för att göra ett uttag. där träffar jag på min favorit kassörska. Hon är verkligen super söt och snäll. Jag samspråkar lite med henne, när en hemsk tanke plötsligt infinner sig. Börjar jag bli lika äcklig som
de killar/gubbar som försöker att stöta på vår personal?
Jag hoppas att så inte är fallet. jag tycker iaf att jag är diskret av mig. :)
Jag lider av en släng av frisörfobi, jag gillar inte när de ska börja prata och låtsas vara intresserad av mitt liv.
Men jag har en jätte bra frisör som klipper mig nu, han pratar inte speciellt mycket. men han har humor när han sätter igång. han använder sig väldigt mycket av rakapparaten när han klipper, jag sitter och funderar på när han kör den över mitt huvud. Undrar hur många gånger om dagen han tänker jag ska göra dig till ett punk svin, jävla svenne. :)
han kunde ju bara skylla på att han tappade maskinen, och sedan vandrar man ut från salongen som den nye sångaren i sex pistols. Scaramanga Rotten. :)
När jag kommer ner till jobbet så sitter en av de anställda och äter lunch. hon är en så kallad woware. :)
Dessa människor vad lever de i för värld?
De isolerar sig i dagar och nätter framför datorn för att spela, sedan när de möts i verkliga livet då är det enda de kan prata om vilka portion de har och vilken rustning. :)
Sedan får man ju inte glömma att man måste ha en blå fågel, så man kan flyga snabbt :) Det är ultra viktigt!!!!!
Sedan ska man vara med i en sekt, jag tror de kallar det för guild?? eller något liknande.:)
jag lovar att när de har sekt möte så sitter de bakom sina datorer iförd hjälm med horn, mantel och pratar alviska. :)
sedan kan man ju undra om wow egentligen bara är en täckmantel, för egentligen är det ju en datingsida. jag tycker att woware blir tillsammans till höger och vänster. :)
Det är sidan för människor som har övergivet tanken på en vanlig dejtingsida och istället börjat anordna privata wow kvällar. Där träffas man som sin karaktär i spelet med utrustning och klädsel.
Sedan kan de prata alviska och dricka portions hela natten. :) Sedan när wow guden kommer fram vid tolv slaget så kan kärleks akten ta vid. :)
Inget ont om alla woware, men väldigt många tar det på för stort allvar. :)
När det äntligen var dags att börja jobba, så fick jag börja med att bygga exponeringar i butiken.
När jag står där och har lyft 56x12 burkar med kokosmjölk, kommer en dryg gubbe fram. han tar en burk från plattan som jag ska stappla på och ställer på den jag håller i. Sedan går han vidare och skrattar!!!!!!!!!!!!!
Jag höll på och bli tokig, men jag lyckades lugna ner mig så jag inte sa något.
Efter ett tag återvänder svinet. och frågar om han ska göra samma sak en gång till?
jag svarar att det tycker jag, om han får ut något av det.........
Den dumma dryga gubben garvar och gör om samma sak!!!!!!!!!!!!!
Jag trodde att jag skulle smälla av. Men jag fick trösta mig med att är man närmare 50 och uppför sig så, då har man enorma problem med sig själv.
Resten av kvällen har gått enligt planerna, förutom att mjölk leveransen var sen. men personalen gjorde ett jätte bra jobb som löste det.
Men precis innan stängning ser jag en sak som väcker en fråga inom mig. varför har ni vackra kvinnor mjukisbyxor??
Detta klädesplagg borde förbjudas i lag. Jag köper att det kan vara skönt men kom igen!!
jag pratar inte om riktiga sport byxor nu, utan dessa blå/grå/gröna mfl färger som består av ett resår i midjan och sedan löst hängande tyg.
Det får kvinnor att se ut som män med bröst. :)
jag ber er snälla upphör med dessa byxor, och visa era vackra former. :)
På 70-talet brändes bh, 2008 kanske vi kan bränna mjukisbyxorna?

God natt och sov så gott!!

Vågar man använda tryckknapparna vid övergångsställen?

Jag såg ett web tv inslag på aftonbladet.se alldeles nyss.
Det handlade om att företaget som tillverkar tryckknapparna vid övergångsställerna har lagt in dolda budskap, dessa budskap skulle tydligen utgöras av den hand som pryder tryckknapparna.
Budskapet skulle vara att det bara fanns en väg till gud.
Undrar vilka grupper i vårt sjuka samhälle som kommer att reagera nu? Vi kanske måste anpassa oss och sätta dit davidstjärnor och alla andra religiösa symboler för världsreligonerna. :) För i Sverige måste det ju vara jämlikt och då kan vi inte ha dessa dolda budskap :)
Ska vi ha kvinnliga herr gårman skyltar, så måste vi ju ha religionsfria tryckknappar? :)
Det vore ju rätt coolt om man tryckte på en knapp och ut strömmade låten 666 number of the beast. :)
Men det kanske inte vore någon höjdare för gamla Agda, hon skulle nog drabbas av stroke om hon fick höra något hårdare, än Vikingarnas Leende guldbruna ögon. :)
Så nu vet ni nästa gång ni står vid ett övergångs ställe att det är den rätta vägen till Jesus, men trampar du mellan de vita strecken då hamnar du i helvetet!

Gå i frid bröder och systrar! :)
Ty den heliga Scaramanga ska även sätta sitt tecken på tryckknapparna. "The kiss of death"

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article3062336.ab

Torsdag 14/8

I natt vaknade jag igen, jävla piss. :(
Jag flyttade i god ordning över till soffan och somnade framför TV jag försöker ju följa med OS, jag lyckas kanske se 15 sekunder varje natt. :)
Anledningen till att jag flyttar över till soffan, beror nog på värmen i lägenheten. Eftersom man har en unkis soffa i bästa skin imitation, så blir ytan svalare. Det är iaf min teori.
Vid 8 tiden blir jag väckt av klockan det var dags att kliva upp och göra sig iordning för dagen.
Jag lämnade lägenheten och begav mig till butiken. Jag började med att dricka kaffe med en del av personalen. Efter det var det dags för att städa kontoret inför utbildning jag skulle hålla med representanter för kronfågel angående butikens order system.
På utsatt tid ankom mina lärljungar och utbildningen började.
jag stod och pratade i över 1 timme och 20 minuter, De verkade väldigt nöjda med utbildningen och tackade så hjärtligt. Lönen jag fick bestod av presentkort på kronfågel produkter till ett värde av ca 500 kr, plus lunch. :)
Tyvärr blev jag tvungen att tacka nej till lunchen, så jag fick ha den innestående.
jag får väl vara hyfsat nöjd med betalningen, även om det hade varit roligt att få kontanter. Men men man kan inte få allt här i livet.
Efter utbildningen var det dags att ta tag i dagens arbetsuppgifter. mitt främsta mål var att plocka upp frysen. vi fick en väldigt stor leverans idag, men som tur var så fick jag mycket hjälp. :)

 När jag senare stod och frontade hyllorna i butiken så kommer jag på mig själv med att tänka vad har föräldrar egentligen för koll på sina döttrar? Är det normalt att 13 åringar ska ha ûber blekt hår, puch up och en mini kjol som inte lämnar mycket över till fantasin?
jag vet inte om det är jag som håller på att bli gammal, eller om det håller på att barka långt åt helvete med modet för barn.
I nästa stund öppnar en av dessa 13 åringar munnen och yppar dessa ord. Tror ni blondinbella bor här? Tänk va coolt det vore. hon är ju ultra cool.
jag känner inte blondinbella, men i och med att jag hörde dessa bevingade ord så förstod jag vilken makt hon har över dessa tonåringar. kanske vore dags att börja tänka sig för vad man skriver?
Usch jag låter som en gammal gubbe, fan jag som lovade mig själv att aldrig bli över 19..... :)

Jag arbetar vidare och helt plötsligt så kommer en gammal herre fram till mig. jag kallar honom för bagarn för det har varit hans yrke för i tiden. Det värsta han vet i dagens samhälle är som han uttrycker det förbannade fullkornet. bagarna har fått fullkorn på hjärnan, allt ska vara fullkorn. Titta bara vad de har gjort med wasa husman. Bästa spis brödet för i världen, nu är det reducerat till att vara hårt som plåt bitar. Allt bröd är förstört!!!!! :)
Vad jag vet har inte wasa husman ändrat sitt recept sedan 40-talet. bara förpackning. men när man påtalar det för honom möts man enbart av misstro.
För bröd ska vara vitt som toalett papper och vara sötat med ordentligt med sirap.
Jag tänker i mitt stilla sinne om han kommer att drabbas av ålders diabetes? jag hoppas inte, men risken är nog överhängande.

När jag sedan går ut för att titta till panten så ser jag en av våra lokala pundar tanter som sitter på en bänk med manligt sällskap. Jag hälsar på dem och går sedan iväg mot panten. då skriker den manliga pundaren och frågar om jag inte kan bjuda honom på en cigg.
Jag säger tyvärr, men jag röker inte.
Till min stora förvåning accepterar han mitt svar utan någon diskussion
Han vänder sig sedan om mot sitt kvinnliga sällskap, som precis har avnjutit en stor klunk öl.
han frågar henne helt enkelt om hon har någonstans att sova inatt, samtidigt som han flaxa ordentligt med ögon fransarna, =D
Hon svarar att hon har en lägenhet i närområdet.
han lyser upp och börjar viska något till henne. :)
När jag går in i butiken så hör jag ett flickaktigt fnitter och kan bara konstatera att kärleken spirar i alla samhällsgrupper.
De kanske inte blir lyckliga för alltid, men även en natt kan betyda mycket. :)

medan dessa två pundare nu säkert ligger och har het älskog. Så kan Scaramanga bara konstatera att det blir ytterligare en ensam natt. Men imorgon kanske man träffar på den afrikanska sex gudinnan, då ska jag fan våga bjuda henne på date =D
Joooooooooooooooooooooooooooooooo den chansen är ju stor........... :)

god natt!


Idag har man varit ledig!! =D

Idag har jag varit ledig, detta på grund av att det är min tur att jobba helg. :(
jag vaknade 2:30 i morse, och klev upp och satte mig vid datorn.
Det tog inte många minuter innan jag insåg mitt misstag, jag gick direkt till sängen och hämtade täcket. Där efter så ockuperade jag soffan, jag hade tänkt att jag skulle se lite OS. men det tog nog inte mer än 30 sekunder så sov jag som en gris igen. :)
Klockan ringde 6:30 då var det dags att ta tag i dagens första syssla, tvättstugan :(
Det enda positiva med tvätt stugan är att man kan sova under tiden.
Så efter att jag satt igång första maskinen, så satte jag igång dvdn. Och med det så återgick jag till drömmarnas rike.
förmiddagen fortsatte med ett evigt springande mellan tvättstugan och soffan. Jag kan ju lova att jag såg inte mycket av filmen. :)
När jag sedan vaknar till liv vid 11 tiden, så möts jag av denna syn:





Jag inser att något måste göras akut!!!!!! :(
jag känner mig som något äckel som har varit med i det här programmet på TV, om de som inte kunde städa. :)
Jag vandrar iväg mot städskåpet och öppnar.......
Då inser jag att jag har kastat skurmoppen och hinken. :(
jag drar på mig en tröja och ger mig av mot coop. Jag glider in i butiken och börjar leta efter skurmoppar.
Till min stora förvåning så hittar jag inga moppar, jag tycker ju att jag med min erfarenhet borde väl lyckats hitta skurmoppar !! :)
Jag träffar på butikschefen och frågar honom om var de har gömt skurmopparna?
Han informerar mig att något stjärnskott på huvudkontoret hade bestämt att det inte skulle ingå i sortimentet något mer. :) han tittar bedrövat på mig och säger att han ska beställa hem skurmoppar och en massa annat som har fallit ur sortimentet under ombyggnaden. :)
jag tackar för svaret, och inser att det enda jag kan göra är att ge mig av till jobbet och handla en skurmopp om det ska bli något städat idag. :)
jag ger mig av på jobbet och shoppar loss på städ material
jag passar på att sylta åt mig lite kaffe när jag ändå är där. :)
Det kan ju vara jobbigt att slå på kaffebryggaren hemma, sen smakar kaffe alltid bättre om man är flera :)
När jag och en ur personalen sitter ute och solar oss på en parkbänk, då dyker hon upp. Min afrikanska sex gudinna, hon frågade hur det var med mig och gick sedan vidare. Hon höll på att prata i mobilen :(
Jävla skit, jag ville ju att hon skulle prata med mig istället. Så jag kunde work the Scaramanga moves on her. =D
För hon är verkligen enormt snygg tycker jag. :)
Efter jag hade träffat henne så blev jag alldeles speedad och insåg att det bästa var att gå hem och städa. Då gjorde jag iaf något vettigt av min frustration.
Jag slet som ett djur med städningen. Det tog mig 2,5 timmar att få det riktigt rent och snyggt som jag vill ha det.
Men resultatet är ju helt klart en förbättring. Eller vad tycker ni?





Efter att städningen var klar så bestämde jag mig för att skaffa lite nya vuxenpoäng. :)
jag gick ner på coop och köpte mig min alldeles egna första blomma. :)  (Den på bilden)
Visst många blommor har kommit och fått sätta livet till :)
Men det har enbart varit mammas förtjänst.
men denna blomma skall jag vårda som min egna avkomma, så långt det går iaf :)
Efter det så var detdags för mitt andra vuxen poäng för dagen.
jag öppnade ett fondsparande!!!! hör och häpna är det dags att man titulerar sig vuxen nu eller??

Detta är i stort sett det som hänt idag.

PS Förutom att jag spöade [ARSLET] Vulva på battlefield 2 idag!!
han fick äta stål så han teg. :)

nej nu ska jag gå å äta kvällsfika.
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN Jag spillde ut en tillbringare med vatten på golvet :(
Nu blir det åter till att svabba........

God natt!

Tisdag 12/8 -08

Idag har det varit en rörig tisdag, minst sagt.
När jag kommer till jobbet upptäcker jag att kvälls personalen har glömt förbereda bake off brödet till oss på morgonen.
:( Det blev lite panik, med tanke på att vi oxå var kort om folk den första timmen.
Men vi hade sådan tur att det löste sig:)
jag har spenderat min dag med att springa fram och tillbaka till kassan,
Det märks att somliga är tillbaka från semestern, helt klart. :)
Helt plötsligt ringer det från kassan, en flaska med sweet chili sås har gått sönder och jag måste städa upp.
jag tar med mig en sopskyffel och börjar med att sopa upp den trasiga glasflaskan. Jag går ut på lagret för att plasta in det trasiga glaset, så att ingen ska skära sig.
In genom dörren far chefen :)

Håller du på att städa upp?
Ja.
Se till att torka upp först, så ingen halkar. (Då står jag med skurmoppen och är på väg till olyckan)
ja jo visst mumlar jag.
Jag hinner ta två steg till.
aaaahh Varför är det så tomt i frysarna?
Jag svarar, att det är för att det har gått väldigt mycket varor, och att jag ska beställa hem extra tills nästa leverans.
Efter detta så funderade jag allvarligt på att klona mig, en del kan städa nästa beställa och den tredje kan ge god service till kunderna. :)
Efter detta är det dags för lunch.

Efter lunchen vandrade jag åter ut i butiken. Då kommer det fram en kund till mig och säger
Ordna en taxi åt mig.
Varför kan man inte be snällt? :(
men denna kvinna är en känd konstnär, så man kan ju förstå en del av hennes märkliga beteende. :)
En av våra latté mammor frågade mig vad jag hette idag.
Hon har alltid varit jätte trevlig, men nu ville hon verkligen presentera sig.
jag vet inte om hon har fallit för the Scaramanga charm. :)
Troligen inte. men det kan inte vara lätt för alla latté mammor och se tjuren Scaramanga springa omkring i butikskläderna och se allmänt het ut. =D
När man lutar sig framåt för att fylla på varor, och stål rumpan står rakt ut. :)
Hur kan en kvinna behärska sig? =D

Vi hörs i morgon.

Måndag 11 Augusti.

Idag har det varit en helt ordinär måndag. De allra flesta har återvänt från semestrarna, och det är ju jätte kul.
jag fick information på söndagen att vi hade en tjej som var sjuk, när jag ankommer jobbet får jag höra att ytterligare en tjej har insjuknat.. :( Så vi får börja vår dag med att vara två man korta. men eftersom vi inte hade fått så mycket kolonial så gick det som en dans. :)
Idag fick man ju höra alla nyheter som alla hade varit med om i sommar, det var jättekul.
Det är ju synd att vissa inte vill dela med sig av alla detaljer. Det blir ju även ett litet problem eftersom jag är så fruktansvärt nyfiken. :):)
Men jag får väl stå ut, tills jag lyckas lirka ur dem alla detaljer. :)
I övrigt har det inte hänt något. jag har inte hört något från någon arg man, så jag antar att jag har klarat mig. :)
fast jag är helt oskyldig, så vet man ju aldrig hu det är med de äkta männen.
Men men den dagen den sorgen.

jag har nu satt in bilderna som utlovat.
De blev riktigt bra tycker jag.

På torsdag är det dags för mig att ha utbildning med kronfågels säljkår. det ska bli intressant och höra vilken betalning jag får.
Får jag mindre än 1000 kr. Då kommer jag att bli riktigt sur. Det kan jag lova.
Då kommer jag att säga några väl valda ord åt honom som anordnat alltihop. :)

Men nu ska jag skynda mig och gå och äta något.
Annars kommer jag att bli vaken hela natten och det är ju inget bra om man börjar tidigt som jag.

Ha det!

Hudiksvalls nästa bidrag till so you think you can dance =D





Dessa två röjde värst av alla på hela festen. De såg till att dansgolvet blev en kokande krater! =D

Födelsedagsbarnet! =D





Födelsedagsbarnet med sin älskade. hudiks gulligaste par helt klart!

Äntligen hemma! :)

Äntligen har man kommit hem, efter en helg i det glada hudik.
Så här kommer en sammanfattning av helgens händelser :)
Jag kommer hem efter en god middag med min gode vän el Grande och sätter mig ner för att skriva det förgångna inlägget här på min blogg. Efter det får jag ett sms från min x flickvän.
Hon undrar helt sonika om jag vill bjuda henne på krogen. Jag förklarar att jag inte kan för jag måste vara fräsch till 30 års festen på lördagen. Hon blir minst sagt arg och börjar på att klaga över att jag inte kan göra något för henne, och att hon verkligen VILL gå ut med mig.
Jag svarar att det är ingen större idé för dels så måste jag upp på lördagen och för det andra så stänger krogen om en timme. hon blir rasande och börjar skylla på att det är skillnad mellan våra kulturer. :)
Då blir jag förbannad och påpekar att det faktiskt är hon som har flyttat till Sverige och borde anpassa sig till svenska sedvänjor. Det borde jag inte ha sagt hon blir alldeles tokig och skriker att hon aldrig mer vill prata med mig eller se mig.
Jag svarar helt enkelt Jag älskar dig med puss och kram, sedan la jag på luren.
Min sista tanke innan jag somnar på soffan var Psyko..

jag vaknar upp på soffan runt 09:30. På tok för trött för att gå och handla mat, eftersom mor o far har varit borta på semester ett par veckor så hade de länsat kylen.
Så jag tillbringade min dag i soffan med att se seinfeldt säsong 2.
Klockan 15 var det dags för att duscha och börja göra sig iordning till den stora festen.
Taxin hämtade mig vid 16:40 ochiväg till Idenors hembygdsgård vi åkte. :)
När jag kom fram och steg ut ur taxin kände jag mig väldigt utstirrad alla festdeltagare som var där. Men jag fick ju bjuda på det eftersom jag bara kände födelsedagsbarnet, och två stycken till väldigt ytligt. Så jag fick utnyttja all min sociala kompetens för att ej bli ensam på festen. :)
men det hela löste sig väldigt bra. Vi blev bjuden på grill buffé, Det smakade gudomligt.
Sedan började den riktiga festen.:)
hela kvällen kände jag (Vi kallar henne för kåta Lotta) blickar i nacken.
När hennes sure och bittra man äntligen tog och åkte hem. Så såg kåta Lotta sin chans hon anföll mig och började komma närmare och närmare.
Efter ett tag började hon nafsa mig i örat. och tafsa mig på röven.
Egentligen skulle man skicka in en anmälan till DO för att hon behandlade mitt arsle som en klös bräda för katter. :)
Men Kåta Lotta är inte den kvinna som ger sig utan strid.
Hennes attacker kom allt tätare, och kändes som en bredsida från ett amerikanskt slagskepp. :)
Men jag måste ju säga att jag gillade det.
Så jag hade ju inget val. jag fick ju ta med henne hem. eller hur? :)
Så jag beställde taxi och i väg vi for.
Resten är detaljer den sanna gentlemannen Scaramanga inte avslöjar.
men jag måste ge mig själv lite cred för jag var bra. =D=D
Skämtade bara, vi kom aldrig så långt. Jag lovar

Bilder från festen kommer nog i morgon.

God natt!


Nu är det snart dags.

Nu sitter man och väntar på taxin som skall ta mig ut till Idenors hembygdsgård.
jag känner att det kommer att bli ett roligt party, hoppas att det är många kvinns där.
Så att man kan ta på sig sin allra charmigaste kostym, och drypa honung i deras öron. :)
Det vore ju inte så dumt, men man kommer att få be mycket till buddha sedan =D
Hur som helst så har man ju iaf strävat efter att gjort sig vacker vi får hoppas att man får någon uppskattning av kvinnorna för det.

Men nu är det snart dags att åka jag återkommer med ett längre inlägg i natt!!!

Äntligen framme!!!

Nu är man äntligen hemma hos mamma och pappa, fast de är ju inte hemma förstås :(
Så här sitter man i en stor lägenhet alldeles ensam.
resan upp var ingen höjdare, det var ett vägarbete i Stockholm som såg till att bussen blev 45 minuter försenad.
Det var ingen höjdare kan jag lova. jag har även lärt mig en sak om bärbara datorer, man måste verkligen ställa
in energi schemat i burken. Batteriet höll endast 2 timmar!!!! man kan ju tro att man lever på 1800 talet.
Så resten av resan fick jag sitta och läsa en svd, finns det egentligen några tidningar som är sämre än svd och dn?
Enligt mitt sätt att se det, så gör det inte det.
Mitt under min bussresa när jag fortfarande satt och tittade på American dad på datorn, då vänder sig en herre som sitter framför mig på bussen och stirrar ilsket på mig.
Mannen ser ut som han är på permission från kumlas slutna bunker.
Han har vitt rakat hår, och är alldeles förstörd i ansiktet av en massa ärr.
Jag ser att hans läppar börjar röra sig, och jag inser att han måste tilltala mig.
Jag tar långsamt av mig hörlurarna och bereder mig på att få en smäll, jag trodde att jag hade råkat ha ljud på så han blev störd. Jag darrar lite på läppen när jag frågar ursäkta vad sa du??
Han ser ut att vara jätte stressad och frågar vad jag har för operativ system i datorn. Jag svarar att jag har windows. Då ber han mig försöka ansluta till bussens nätverk för att se om jag kom ut på nätet.
Jag kände att jag blev ganska trött, och förklarade för honom att jag redan hade försökt, och att det inte fungerade.
Då blev det mannens tur att få darr på läppen, han förklarade att han hade linux i sin dator och näst intill krävde att jag gjorde ett nytt försök med min dator.
Jag suckade djupt och gjorde ett försök och förklarade för honom att det inte fungerade.
Jag gav på förslag att han skulle gå fram och prata med buss chauffören. Men det kom inte på fråga.
Då dömde jag ut honom som ett kumla fånge med ett gigantiskt behov av Internet.
Resten av resan förflöt lugnt. Vi hade en jätte vacker buss värdinna så henne lär jag drömma om i kväll :)
När jag kom till Hudiksvall mötte jag upp el Grande för att gå och äta en bit mat. Vi käkade på Texas, det var jätte gott.
Nu har Grande åkt hem och jag sitter själv och skriver blogg.
Jag ska snart gå å sova.
Men vi får se hur det går med det, när man har en halv galen x flickvän som ringer.......  *suck

Men jag ser iaf fram emot morgondagen!!!!!

Då kommer scaramanga fram, så kvinnor ta betäckning eller bli betäckt.

Nu är det bara timmar kvar....

Nu är det bara timmar kvar tills man ska till Hudiksvall på 30 års kalas. =D
Det kommer att bli jätte roligt, alla kvinnor i Hudiksvall med omnejd får passa sig för tjuren Scaramanga kommer till stan.
Jag ska försöka hålla mig nyktrare än vid mitt senaste besök, men jag lovar absolut ingenting. Jag känner ju mig sjäv.....
Men kavajen är packad så det är inte mycket som kan gå fel, eller?
jag har hört av födelsedags barnet att det kommer att vara många singel kvinnor på festen. Mums dags att förvandla sig till tjuren Scaramanga och drypa honung i kvinnornas öron. :)
Jag känner på mig att det kommer att gå jättebra!!!!
Men det värsta med att ha en bra känsla är ju att den kan förbytas i besvikelse. Men om man misslyckas med de vackra, då får man gå på andra sorteringen :)
Jag har ju lovat mig själv att aldrig ha sex utan kärlek igen, men man känner sig ju själv bäst.
Dyker tillfälle upp så dyker Scaramanga ner med ormtungan och utövar den allmänt kända "Klatschen". =D
jag har patent på den. Någon som vill använda den får betala 10 kr i avgift till mig :)

Nej nu är det dags att gå och sova.
Det kommer att bli en lång dag i morgon, jag ska möta el grande med sambo för middag vid 20:30.
Så det lär ju ta en timme eller två sen blir det kanske en snabb utgång. men det tror jag inte.
Men vi får se vad som händer.
Jag kommer att ta med datorn så jag kan meddela er om något roligt skulle ske. :)

Sov gott!

Tvättstuga :(

Finns det något mer värdelöst än att behöva tvätta?
Det tar bara en fruktansvärt lång tid och man blir helt låst under tiden.
men det ska bli skönt när det blir klart, för då kommer man att ha alla kläder rena. Det har varit kris ett par dagar nu. jag tog mitt sista par med strumpor igår.
Så det var väl dags....
I dag ska jag jobba kväll på jobbet :)
jag måste vara sjuk, för jag tror jag är den ende som tycker att det är roligt.
Det brukar ju oxå vara ett bra tillfälle att träffa på alla märkliga kunder vi har. Så i kväll kan det bli ett riktigt bra inlägg.
jag hoppas att jag träffar på min afrikanska sex gudinna, eller något av mina andra span. :)

Men det tar vi i kväll.

Jag sitter och tittar på en debatt i morgon soffan på svt.
Har det inte spårat ur det här med miljö debatten?
Vissa anser att köttindustrin är ett större problem än låt oss säga smutsiga fabriker?
Borde inte kor och grisar vara mindre skadliga, eftersom det är en naturlig del av miljön.
Gaserna från fabriken är ju skapad av människan och borde vara värre, eller?
Sedan finns det ju ett argument att korna fiser och släpper ut metangas. Men kom igen, man kan väl inte ändra på ett naturligt betende.
När jag fick höra fis argumentet, då tappade jag tron på miljö debatten.

Alla ungkarlar/Ungmöer passa er för att släppa en fis i er egen lägenhet. Ni utgör en potentiell miljö katastrof. :)

Första riktiga inlägget!


Så då var det äntligen dags för att skriva mitt första riktiga inlägg här på blogg.se.
Det har varit en rätt ordinär onsdag idag. jag har fått agera kött och chark kille, jag måste då säga att all glamour föll ur detta yrke i och med att det central packade köttet gjorde entré i butikerna.
Förr kunde dessa herrar och damer titulera sig styckmästare. Idag klarar vem som helst deras arbete, enbart ordinär butiks vana krävs.
jag har iaf sett många vackra kvinnor idag, men min afrikanska sex gudinna har lyst med sin frånvaro :(.
Jag sitter nu mest och laddar för att åka till Hudiksvall på 30 års kalas på lördag. Det ska bli jätte kul även fast jag inte känner någon nästan. Vi får väl hoppas att födelsedagsbarnet får en sekund över för mig med :)
Jag hoppas att vi kan få lite värme snart igen, det blir mycket roligare att jobba i butik då. :)
Man vill ju gärna lägga sina ögon på vackra solbrända kvinnor.
Snart drabbas jag av sådana här Homer Simpson ljud. eeeeggg solbrända kvinnor :)

Vi får hoppas att morgondagen bjuder på mera händelser, så jag kan skriva ett roligare inlägg.

Ha det så bra!!

Scaramanga

Hej!

Nu har man fått byta bloggsida, tråkigt men sant. :(
Men jag måste väl förklara för alla utomstående som kanske läser mina gamla inlägg, jag kommer från en lite by i hälsingland. Denna by heter Gnarp. Gnarp har faktiskt en egen community på nätet. Där började jag med att skriva min blogg, nu är forumet stängt. men jag hoppas förstås att det blir en åter lansering av Gnarp.org.
Men tills det händer så kommer jag att hålla till här.
Jag lovar att fortsätta i gammal hederlig Scaramanga stil, och berätta det bästa och det sämsta ur min vardag. =D
Jag hoppas ni får lika stort nöje av att läsa min blogg, som jag hade när jag upplevde händelserna.
Allt som står i denna blogg är 100% sanning.

Jag hälsar gamla läsare från Gnarp.org såväl som nya varmt välkomna!

Mvh

Scaramanga

Utkast: Äntligen är ...

Äntligen är denna tisdag till ända. Jag trodde aldrig den skulle ta slut. på grund av sjukdomar ¨å har hela dagen varit upp och nervänd. Men jag måste säga att det gick rätt bra iaf efter de förutsättningar som gavs.
Jag fick träffa min afrikanska sex gudinna idag big_smile Det var helt klart dagens stora plus. Stolpskottet var med denna gång oxå, men hon sa att det var en arbetskamrat. Så än lever hoppet!!!!big_smile
Hade det varit hennes pojkvän, då hade jag lagt in en formell protest.
Hon är så himla vacker.
Men vad ska man ta sig till? Det är ju ett gissel att man ska vara så blyg, jag måste helt enkelt arbeta på detta. big_smile
Någon som har några förslag på hur man raggar afrikanska sexgudinnor vänligen skriv ner dem åt mig big_smile
En av mina föredetta flickvänner ringer till mig idag. Vi har inte pratat på över en månad och det första hon gör är att börja gnälla om hur dåligt ställt ekonomiskt hon har.
Jag hörde direkt åt vilket håll denna diskussion var på väg.
Så jag sa åt henne att hon måste försöka söka jobb, så skulle det bli bättre. Men tydligen var arbetsmarknaden väldigt svår just nu. För hon hade minsann sökt massor av jobb, och inte fått något.
Jag frågade hur många hon hade sökt?
hennes svar blev 5.
När jag sedan påpekar att 5 jobb är ingenting i sammanhanget, man kanske måste anstränga sig mer.
Reaktion på den meningen blev en på slängd telefon i örat. sad
Jag skrev ett sms till henne där jag förklarade min sida av saken och erbjöd mig att hjälpa henne att ställa upp ett cv. Jag har inte fått något svar och jag lär knappast få något heller.
Men har inte människor ett ansvar för att ta hand om sig själv? Om det inte hjälper att söka jobb genom arbetsförmedlingen, då kanske man måste ta till andra vägar. Så som bemanningsföretag, eller genom besök på företagen så man visar att man finns tillgänglig för arbetsmarknaden.
Men tyvärr så lever vi i ett röd färgat Sverige där ingen tycks behöva ta eget ansvar. Det är enklare att sätta sig på sin stol och bli matad med bidrag.
Men som tur är börjar det bli bättre.

Tråkigt att dagens inlägg blev en så bitter historia. Vi får hoppas på att det blir bättre imorgon.
Men jag fick ju iaf se min afrikanska sex gudinna, så jag kommer att sova lyckligt i natt. big_smile


Utkast: Nu märks ...

Nu märks det att sommaren börjar lida mot sitt slut och dårarna återvänder.
idag fick vi besök av en väldigt på tänd kille, han behövde tydligen redbull för att flyga lite högre än vanligt. big_smile han stoppar på sig tre burkar och en yoghurt och beger sig mot utgången. Vid kassan blir han tilltalad av personalen som redan har ställt upp sig för att plocka in honom. Killen tvärvänder och rusar in i butiken för att kasta ifrån sig sakerna och undkomma personalen som är hack i häl. smile
Det enda felet är att han kommer till vår låsta lagerdörr, men han forcerar den, genom att utdela en hoppspark. Dörren går sönder och han rusar in på lagret. När han inser att han är fast så blir han aggressiv och våldsam, han lyckas smita förbi personalen och rusar med all kraft mot entrén. Det enda felet är att våra entré dörrar är lite sega och tar en halv sekund på sig innan foto cellen reagerar. smile
Ni kanske förstår vad resultatet blir?
Pundaren kommer springande med full kraft och slår pannan mitt i entré dörrarna, och rasar ihop. big_smile Det såg ut som i den värsta komedi filmen. Pundaren blir övermannad och trots att fem - sex personal står runt honom, eller sitter på honom så ger han inte upp. Vi ringer polisen och tre bilar rycker ut med blå ljus och siren. De ankom butiken efter fem minuter. Ibland blir man stolt över den svenska polisen!
Inte varje dag det tar fem minuter, och sen att de skickade tre bilar. smile
Pundar killen hade tydligen en ganska lång lista med brott på sig sen tidigare, så han konstaterade bittert. - Detta var min sista chans, nu åker jag in igen.
Förhoppningsvis får vi hoppas att den svenska rättvisan fungerar och att han får sitta ett bra tag. smile
I övrigt har det varit en alldeles förträfflig dag.
Man kan bara undra vad som händer i morgon.....

Utkast: ahhh så ...

ahhh så sitter man äntligen och avnjuter sitt Ålands vin!!!! big_smile
Det var exakt lika gott som jag kommer ihåg det..
Men dagen blev inte lika rolig som jag trodde. Våra kolonial varor blev ju kraftigt försenad. Sedan lyckades vår kött kille slita av sig halva muskel i höger biceps, när de skulle hänga upp en anslagstavla. Fråga mig inte hur det gick till. Men han måste ha haft maximal otur och vridit till armen på något vis. Eller så var han stel och otränad smile
Skämt osidå han kommer nog att bli sjukskriven ett par veckor och det blir ju ett bakslag för butiken. Men det löser sig nog, vi får hoppas på det bästa.


crazy permo tanten var inne idag. Jag har full förståelse för alla människor som har ett handikapp, jag tycker synd om dem och tycker att de förtjänar den bästa servicen som butiken kan ge.
Men denna tant är ju inte som alla andra som jag nämnt tidigare. Hur kan man vara så bitter på livet så man gör allting på rent djävulskap. Om man vet att man har svårt för att ta fram pengar mm varför inte ¨be om hjälp tidigare. Istället för att åka ner till kassan och bara ställa sig, och ingen förstår vad som händer?? denna tant är mycket egendomlig.
Man önskar ju bara att hon kunde släppa på stoltheten och be om hjälp i tid, innan det är försent och man blir irriterad på henne.
Nej nu måste jag nog sluta jag känner att vinet börjar söva mina ögon.

God natt G.O

hörs imorgon smile!


Utkast: Äntligen fredag!!!! ...

Äntligen fredag!!!!

Nu ska man springa iväg på jobbet om ett par minuter. smile Det ska bli riktigt kul faktiskt.
Ikväll hoppas jag att vinet smakar fint, jag har vridit upp kylskåpet  så det ska vara välkylt när jag kommer hem.  smile
Jag hoppas att Johan, Katja och jag kommer att hitta på något ikväll och imorgon oxå för den delen. jag känner att jag måste ha roligt i helgen.
Hoppas det blir grillning och party eller kortspel. fast en krog runda vore heller inte fel.

nej nu är det dags att rusa!

Utkast: Nu är ...

Nu är man äntligen hemma efter en hård torsdag kväll på jobbet. Idag har det inte varit den bästa av dagar, men det har varit ganska roligt ändå.
Jag fick tillfälle att disskutera miljö politik med en av våra anställda. jag ansåg att fabriker i Kina, indien mfl var ett större problem än kött industrin.
Hon tyckte tvärtom. smile
Sedan blev hon lite bestört när jag drog in andra i diskussionen bara att när jag frågade andra, så sa jag helt enkelt fabrikerna i Kina eller kor? big_smile
Vi kan ju bara säga att de flesta höll med mig till hennes förtret. smile
Hon stod bakom och sa kött industrin medan jag vidhöll att hon sagt kor. smile
Kan man inte vinna ärligt så måste man ju ändra argumenten till sin fördel eller hur? smile
(Andra kanske kallar det fusk, jag kallar det ändrade omständigheter)

I bland funderar jag på hur kvinnor tänker.
Idag hade vi en super snygg kvinna som kommer in i butiken i en gul vacker klänning. klänningen är ganska genomskinlig, och under denna så bär hon enbart ett par trosor. Resten av härligheten lämnas till öppen beskådan. Varför gör man det?
Visst att man ser bra ut, men det måste väl finnas gränser?
Vore jag kvinna så skulle jag vara livrädd om jag gick ut klädd så där.
Sedan funderar man ju om det är uppdrag granskning som är ute och gör ett program om perversa dagligvaru arbetare. big_smile
Då kanske det fanns risk att man åkte di. big_smilebig_smile skoja bara.
Jag och buddha strävar gemensam mot upplysningen big_smile

I morgon korkar jag upp min flaska vin som ja köpte på finlands båten!!!!
Det ska bli as gott, jag har väntat en hel vecka nu!!! big_smile

Utkast: Aaaaah livet ...

Aaaaah livet leker, jag har fått min nya kyl/frys. jag har fått tillbaka min mobiltelefon.
Lunchen jag hade med Rickard i dag var väldigt trevlig. Vi käkade på kungshallarna på något som hette latin Cajun om jag kommer ihåg rätt. Jag åt cajun grillad oxfilé jag kan bara säga att maten helt klart var värd sina 210 kr. big_smile
Efter det var vi och vandrade i gallerian, där jag passade på att hämta ut min mobiltelefon som var klar. Det känns verkligen bra att få tillbaka den, nu kan man ju göra allt igen .
Min mobil som jag köpte på Claes Ohlsson för 400 kr kommer att arkiveras i ett skåp. Vi får hoppas att den aldrig behöver se dagsljus något mer. smile
Vi konstaterade oxå att stolpskotts teorin fortfarande gäller. Så många heta vackra kvinnor som bara skulle behöva en lätt beröring av Scaramanga el toro för att nå nya höjder på det sexuella planet. big_smile
Dessa underbara kvinnor går omkring med killar som verkar vara framplockad ur något skåp. Men vad skall man ta sig till??
Man får på denna jord fortsätta vandra och hoppas att dessa kvinnor vaknar upp ur sin personliga koma och inser vilken förlust de gör. smile
Fan vad sur jag blir......smile

God natt G.O

Ikväll sover Scaramanga med ett leende på läpparna.......
ingen kvinna men jag fick ju iaf tillbaka min mobil smile


Utkast: Nu sitter ...

Nu sitter man här på sin lediga dag och väntar. Dels väntar jag på att mitt nya kylskåp ska ankomma och sedan väntar jag på Rickard som är en gammal arbetskamrat. Vi har bestämt oss för att gå ut på stan och äta lunch, sedan blir det väl att diskutera det senaste skvallret inom detaljhandeln. Men detta med att vänta på att få sitt kylskåp, jag tror jag håller på att bli tokig. Man kan väl inte behöva ge en ankomst tid som spänner någonstans mellan klockan 11 och 13?
I Stockholm mitt i semestertider. De kommer ju inte att fastna i någon bilkö direkt.....
Men de kanske måste stanna och äta på varje Mcdonalds de ser? smile
Sedan får man ju inte glömma att det kan vara hemskt at6t stressa ibland.
Jag hoppas skåpet ankommer strax, och att jag får en trevlig och god lunch med Rickard. smile
Så återkommer jag med ett längre inlägg ikväll.

Ha en bra dag.
Scaramanga ska ut och flexa tvättmaskinen i solen. big_smile


Utkast: Ytterligare en ...

Ytterligare en lugn och skön dag i Scaramangas liv lider mot sitt slut. smile
Jag träffade min afrikanske sex gudinna idag, my god......
Vilken kvinna, Jag såg henne även för ett par dagar sedan, då i släptåg med ett vandrande stolp skott. Vi får ju innerligt hoppas att stolpskotts teorin inte är sann i detta fall. smile
I Övrigt verkar det nästan som om alla dårar har flytt stan under semestern. För det händer inte speciellt mycket.
Men folket börjar väl snart återvända och med det de underliga händelserna.

Någon som har något bra tips om man ska åka utomlands 1 vecka i september? big_smilebig_smile

Utkast: Jaha nu ...

Jaha nu har man både överlevt helgen och måndagen. Helgen har varit totalt händelselös på grund av att jag har arbetat. Förutom att Den förlorade Gnarpssonen Bulten aka pulmar var och hälsade på mig med sin flickvän.
Vi var ut och käkade middag på medborgarplatsen. Jag kan bara säga att maten var hyfsad men absolut inget speciellt. Servicen var den allra uslaste jag har varit med om. En dryg servitör som brydde sig mer om att se cool ut, än om sina gäster. Sedan hade han den fina vanan av att göra absolut det mesta fel. Men att be om ursäkt och göra rätt var det inte tal om...... sad
Efter det var jag ute och gick med dem på stan innan jag måste bege mig hem för att sova. Det var trevligt att träffa bulten aka pulmar igen.
Det var ju synd att det inte blev någon gällsta cup, Det hade varit kul att åkt ditt och sett om bulten skulle varit med. För efter mig så är ju han den största stjärnan som IFK gnarp har producerat. big_smile
Måndagen har förflutit väldigt lugnt. Det gick bra på jobbet och inget märkligt har hänt. En helt ordinär dag med andra ord. Det kan vara skönt ibland.
Jag såg att det var ytterligare någon som hade en agenda av att starta tjafs idag. Varför kan inte människor lära sig leva i samförstånd?
jag kan inte minnas något ont som Nkc har gjort mot Gnarp?
Tvärtom, jag tycker att gnarp har mycket att tacka dem för. om inte annat för att de drar mer skatte kronor till kommunen.
Jag hade hellre varit ung i Gnarp i dag än för 10 - 15 år sedan när jag var i högform.
Utbudet har ju förbättrats. big_smile

Utkast: igår kom ...

igår kom man äntligen hem från en fantastisk Ålandskryssning, jag kommer här att göra en kort resumé av det roligaste.
På fredagen vandrade man sig i väg på jobbet fylld av förväntningar. Jag har lite andra arbetsuppgifter nu under sommaren, så varje dag är en ny utmaning. Man får verkligen en ny respekt för ens kollegor när man upplever vilka problem och frågeställningar de ställs inför i sin vardag. smile
Så jag står härmed inför er som en mer ödmjuk kollega. smile
När klockan äntligen började närma sig 15, och jag höll på att avsluta min arbetsdag. Då känner jag en stark odör. Det luktar helt enkelt bajs. Jag funderar på om det är ett barn som har bajsat på sig. Men lukten försvinner inte.
Jag vandrar mig sakta ner mot kassan och när jag nästan är framme så börjar kassören på att tok ringa. smile Jag rusar ner mot kassan och ser där till min stora förskräckelse vad kassören ringer om..........
två meter från kassan ligger en diarré klick stor som en ordinär tallrik.
Jag kan inte förklara för er vilken stank det var. Det luktade i hela butiken.
Men en av våra kassörskor hade redan börjat städa upp bajset. Jag drog en djup suck av lättnad, för annars så hade jag åkt på detta. wink
Jag berömmer henne och vandrar in till video övervakningen.
På bilderna ser man en herr i 40 års åldern som kommer ner till kassan och helt plötsligt börjar dra sig i shortsen. varpå diarré klicken ramlar ner på golvet. big_smile
Efter det ser man hur mannen ställer ner sin kundkorg framför sin lilla olycka, och vandrar in i butiken igen. Han återkommer två minuter senare som om ingenting har hänt. Han plockar upp sin kund korg och ställer sig i kassa kön och betalar sina varor och lämnar butiken. big_smile Det är i alla fall självkontroll om något, om samma sak hade hänt mig så hade jag gråtandes sprungit ur butiken och aldrig återkommit. big_smile
men jag misstänker att han hade stomipåse. Men det är inget jag vet säkert.
Efter det lämnade jag butiken och begav mig till slussen för att möta upp mina vänner som jag skulle åka till Åland med.

Vid slussen mötte jag upp Johan, Katja, Denisé och John. Vi begav oss upp i götgatsbacken för att äta lite middag innan det var dags att borda båten.
Pizzan var ju ingen höjdare men den fyllde sin funktion, sedan begav vi oss till en pub som låg på en båt för att värma lite. Det var som att sitta i en bastu på denna pub. Sedan var det ingen höjdare att sitta med alla människor som hade klivit av båten och tog en sista färdknäpp innan de gick hem.
men ölen fyllde oxå sin funktion och efter en vandring som kändes oändlig kom vi äntligen fram till viking terminalen. big_smile
Vi öppnade dörrarna och möts av n gigantisk kö. sad
Men som tur var så gick det ganska fort. Väl ombord på båten så letade vi rätt på våra respektive hytter. Jag och John på våning tio och de andra på våning sex. Vi inkvarterar oss och begav oss sedan till soldäck för att njuta av kvällssolen och förtära ännu mer alkohol. big_smile 
Efter ett tag var det dags att bege sig till hytten för att göra sig vacker inför kvällen.
När detta var avklarat så gick vi till taxfreen för att inhandla kvällens godsaker. jag köpte en flaska sparkling chardonnay och ett par bira. Jag tycker verkligen att det är gudarnas nektar. big_smile
Efter det så begav vi oss till kareoken för att titta på de modiga som vågade kliva fram.
Efter det var vi på danssalongen och tittade, Denisé lyckades till och med övertala mig att dansa. chockerande speciellt eftersom jag har en taktkänsla som en snigel. big_smile men det gick ganska bra i alla fall. Så jag blev väldigt nöjd big_smile Det var roligt, det hade varit kul att kunna dansa på riktigt!!!
När vi hade förärat danspalatset ett tag så begav vi oss till discot. Men det var ingen större höjdare så vi begav oss till Johans hytt för att dricka mer öl. big_smile
Efter ett tag kände jag, Denisé och John ett starkt behov att glida in på discot igen.
Men det hade inte förbättrats nämnvärt. Jag bjöd John och Denisé på varsin drink. Efter det föll nog John in i ett koma tillstånd, så han gick och sov.
Så Denisé och jag blev oroliga och började leta. Men som tur var så hittade vi honom i hytten. smile
Jag hade lovat katja att följa med Denisé hem till sin hytt så hon inte kom bort sig på båten, och som den sanna gentlemannen så hedrade man sitt löfte och följde med henne till hytten. När vi kom ner så antar jag att det var jag som skulle vara rolig och djävlas med Johan, men jag kommer inte ihåg faktiskt. Så jag eller någon höjde värmen till max big_smile det enda problemet var ju att jag oxå somnade i hytten. big_smile
Så när vi vaknade på morgon var det 35 grader varmt.
Synden straffar ju sig själv som det heter.
Torsdagen spenderades på soldäck och med avslutande taxfree besök. jag inhandlade ett väldigt gott vin från Chile. big_smile Det ska avnjutas så fort jag får en ny kyl, så jag kan kyla vinet till rätt temperatur. smile
När vi sedan ankom Stockholm och skulle vandra den långa gången till terminalen så uppstod vissa problem. Alla människor verkade ha tänkt samma tanke som oss att vänta lite med att kliva av. och i gången till terminalen fanns ingen ac. Så tänk er propp fullt med människor och 40 grader varmt. sad Människor höll på att svimma. När vi kom ut så var huden täckt av svett. En tanke som oxå slog mig när jag gick i gången var, Varför handlar människor dessa otroliga mängder sprit? Det väger ju ton.
Men jag antar att de ska spara ett par kronor. Sedan har ju multiköps prissättningen sin betydelse. big_smile
När jag väl kom hem, så lyckades jag hjälpligt få i mig lite mat innan jag slocknade i soffan. Där vaknade jag klockan 6:30 i morse. big_smile


Utkast: Imorgon är ...

Imorgon är det onsdag, då bär det av till Åland. big_smile
Jag åker med ungefär samma gäng som var med på grillfesten och jag känner redan att förväntningarna börjar byggas upp. Jag åker med cinderella, sunkigaste fartyget norr om ekvatorn. men vad gör det?? Dt kommer att bli massa öl, kvinnor och sång big_smile
Fast känner jag mig själv rätt så blir det bara öl, och inget av det andra. smile Men vad ska man göra man måste ju försöka iaf.
Jag hoppas verkligen att det blir vackert väder, jag är nämligen rädd för att åka båt.
Men vad jag har sett så ska det bli alla tiders väder, och då kommer Scaramanga att visa bringa. Då får kvinnorna besinna sig big_smile
Det vore roligt om någon från Gnarp oxå skulle åka.. Då bjuder jag på en bärs till den första gnarps bon jag träffar på! men ni får nog vara beredd att visa pass, eftersom jag knappt känner igen människor därifrån numera. Förutom de allra närmaste årgångarna vill säga.
Så jag återkommer med en fullständig rapport på torsdag kväll. smile

Till min stora sorg läser jag att det håller på att uppstå ännu mer löjligt tjafs här på G.O.
Jag vet inte men en diskussion angående the kristet utseendets vara eller icke vara känns överflödig. Att människor orkar lägga tid och energi på att angripa och försvara TKU känns för mig väldigt konstigt.
den här diskussionen har ju pågått sedan de bildades och det är samma argument varje gång. Ett gott råd från mig till er är att lägga ner diskussionen.
Sedan måste man ju berömma Mr rightside för att han vågade uttrycka sin åsikt i ämnet. Det finns ju bara ett par saker som är heligt för en Gnarps bo. och en av dessa är ju TKU.


Utkast: Nu har ...

Nu har man överlevt ytterligare en helg. Jag var på grill & pool party hemma hos katjas föräldrar. Katjas föräldrar bor mitt i världens ände, med andra ord Vagnhärad. Vagnhärad kan bäst beskrivas som en förort till Gnarp. förorten ligger dock på avstånd. men så är det väl för en metropol som Gnarp? big_smile

Vi skulle starta vår resa mot det avlägsna vagnhärad, klockan 10.
Klockan 10:30 ringer Johan mig och meddelar att förseningar råder.
När klockan närmare sig tolv så börjar mina nerver på att bli i olag. jag har ju blivit begåvad med ett tålamod som är lika med noll när det kommer till att vänta.
men det gick över ganska fort när vi satte oss i bilen och satte kurs mot världens ände big_smile
Väl framme så började vi med att duka långbord till kvällens festligheter.
Klockan 15 klämde man den första ölen och sen var festen i gång. Resterande människor anlände klockan 18. Totalt blev vi ca 15 personer. smile
Johan skötte grillningen med glans och de allra flesta kunde sätta sig ner och avnjuta sin middag tillsammans. På kvällskvisten blev det dags att ta ett dopp i poolen. katjas föräldrar har tempererad utomhus pool så den höll 27 grader även kl 22:30 på kvällen. smile
Efter ett långt bad och bastu. så var det dags att återgå till bordet för att öppna 1,5 l sparkling chardonnay. jag har verkligen blivit torsk på mousserande vin. det är ju gudarnas nektar!!!!!
När festen började dö ut så var det dags att gå och sova.
De sista tappra riddarna och prinsessan var Johan, jag och Denisé.

På morgonen vaknar man av att en halv full Johan glider in med två grytlock i mitt och Denisés sovrum och bankar utav bara den. big_smile Det var ju ett skämt helt i min smak om jag hade fått utföra det. När man blir utsatt är det inte lika kul. Det kändes som om trumhinnan skulle spricka.
Men upp kom jag, och det var väl det som var meningen.
Denisé däremot förblev sängliggande. Så efter en halvtimme tog Jag och Johan varsina träslevar och gick in och piskade upp henne. big_smilebig_smile
Skönt att man inte själv blev utsatt.
På dagen lirade vi kubb. Som vanligt förekom det fusk från motståndarlaget. Mitt lag borde ha vunnit på Walk Over. Men det gick de inte med på. big_smile
På eftermiddagen fick vi som måste åka hem skjuts av Sanna o Robin.
Det var en färd som jag inte kommer att glömma i första taget....
Jag visste inte att det kunde försekomma sådan ilska bakom ratten. big_smile

När man äntligen kom hem så lyckades jag hjälpligt få i mig lite mat innan jag tog tag i att ställa ut mitt trasiga kylskåp i trapputgången.
Jag kan bara lova er dra inte ett kylskåp mot stenplattorna i trapphuset. Vilket ljud!!! Jag trodde att jag skulle dö. big_smile
Efter det gick jag in och intog min plats i soffan. Inomloppet av en timme så sov jag.
Jag vaknade när klockan ringde 05:20.
Man hade tydligen blivit rejält sliten efter partyt ändå. big_smile


Utkast: Oj oj ...

Oj oj äntligen var den här måndagen till ända jag trodde aldrig att den skulle ta slut. Idag har alla heltids anställda utom jag och vår chark kille gått på semester.
Det innebar helt nya arbetsuppgifter för mig.
Det är ju för all del jätte kul att prova på något nytt, men man hade ju varit tacksam över att få träna några fler gånger innan det var dags.
jag lyckades börja i helt fel ände. Detta gav ett resultat på att jag blev 1,5 timmar sen. på grund av ett dumt misstag. Jag blev tvungen att terrorisera hon som vanligen har dessa arbetsuppgifter. Jag började ringa henne klockan 8:00 första dagen på hennes semester. smile
Till saken hör att hon var inloggad på msn klockan 05:30 när jag var ut och kollade lite på G.O. big_smile
Så ni kan ju tänka er hennes reaktion efter att jag hade ringt ca 15 gånger......
Jag var väl inte världens populäraste just då! smile

Efter att jag äntligen blev klar med mina kontors uppgifter så var det dags att göra ett handtag i butiken. Jag började med att plocka frys. Då kommer vår plock kille på exotic snacks och ber mig att följa med honom och visa var man kan pressa papper.
När vi står i hissen och små pratar utstöter han helt plötsligt. - Vet du, Du är en kopia av min kusin i Pakistan.
Jag trodde att jag skulle få en chock, mycket har man ju fått höra i sina dagar, men att man är lik en Pakistanier det var första gången i alla fall. smile
jag visste inte riktigt vad jag skulle svara, jag mumlade bara något eeehh jaha, vad kul, eeeh.... jag tror att han inte tyckte att jag var riktigt frisk. smile

Igår skulle man vara riktigt duktig och  frosta av kylskåpet. Det var ett helt projekt eftersom det var helt igen isat. Jag höll på från kl 13:00 till idag kl 05:30. Det blev jätte fint. Så i morse slog jag åter på skåpet och vandrade på jobbet. På hemvägen stannar jag på coop och handlar lite mat, nu när man äntligen har ett rent och fint kylskåp tänkte jag.
jag handlar massa mat, och kommer hem till lägenheten och upptäcker till min stora förskräckelse att en av automat säkringarna hade löst ut. (Den till kylskåpet)
Jag försöker med att föra tillbaka säkringen till sitt rätta läge, men den går omgående igen och en grotesk lukt av svavel sprider sig i mitt kök.
Det förbannade kylskåpet har gått sönder!!!!!
Det klarade tydligen inte att bli ren gjort.
Så imorgon, istället för att ha en mysig sovmorgon till klockan 12:00. Så måste jag kliva upp och ringa fastighets skötaren som bara har telefontid mellan 07:00 - 09:00.
Förbannade skräp hur kan man ha två timmars telefontid i dagens samhälle????
Så all mat jag investerade i idag, den är bara att kasta..... 
Kul för mig!!!!!! sad
Jag tror jag får skapa mig en egen fond rädda Scaramanga fonden. Alla bidrag går oavkortat till mig. så ni slipper att era bidrag till största delen går till administrativa kostnader. smile

Utkast: Idag är ...

Idag är jag bakfull.....Jag förstår inte att jag aldrig lär mig. jag tål ju fan i mig inte alkohol. Men man tackar ju aldrig nej till en utgång. Igår var jag med christian och Rickard på Göta juck. Eller göta källare som det heter egentligen. Vi började med att äta middag på en resturang i närheten. Jag kan bara säga att det var den äckligaste burgaren jag någonsin har ätit. Den smakade som ett stekbord som inte hade blivit rengjort på det senaste halvåret.
men ölen var jätte god. big_smile
Sedan bar det i väg till göta källare. Det började med att man fick stå i kö i 30 minuter, efter man har blivit noggrant granskad av vakterna fick man komma in. big_smile
Det var väldigt länge sen jag besökte Göta juck senast, de hade bygt om och det var verkligen trevligt därinne. Men jag kom inte ihåg att det var så stort. Jag gick vilse när jag skulle gå hem. Men efter mycket letande hittade jag ut big_smile
Sedan begav man sig hemåt, tyvärr ensam även denna gång. sad
Men Scaramanga kommer att strida en annan dag, kanske redan ikväll och då ska kvinnorna få se en riktig hjälte big_smile
Som har druckit betydligt mindre.......

Utkast: Idag har ...

Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Förutom en sak. Där står jag i godan ro och fyller på charkvaror. Helt plötsligt ringer telefonen i min ficka. Det var kassa personalen som meddelade att det var något fel på pant maskinerna. Jag suckade för mig själv och började gå mot pant maskinerna.
När jag kommer fram till maskinerna ser jag till min stora förskräckelse en pundar tant som står och ska panta. Hon har lyckats smutsa ner hela pant rummet, det ligger äckliga påsar med kläder och pant flaskor överallt.
Jag stirrar på tanten och säger åt henne att hon ska minsann städa upp efter sig. Hon blir sur och börjar tjafsa om att hon minsann inte bor med sin mamma. (konstigt vore det annars när hon var över 50 år själv)
jag fixar maskinen och ska precis börja gå därifrån när pundaren skriker på mig att hon ska ha betalt även för flaskor som inte gått genom maskinen. Jag upplyser henne vänligen om att man tyvärr inte får ersättning för dessa flaskor. Hon blir alldeles tokig och börjar skriker att jag har stulit pengar av henne. jag ledssnar ganska fort på henne och går in i butiken och fortsätter jobba.
jag ser när denna människa kommer in i butiken för att lösa ut sina pengar, hon har tydligen bestämt sig för att snatta lite prylar oxå. Men eftersom jag följer med henne genom hela butiken så lyckas hon inte med det. jag ringer ner till kassa personalen och ber dem att titta igenom hennes påsar. Jag går oxå ner till kassan ifall det skulle bli tjafs.
När pundar tanten kommer ner till kassan så visar hon så gärna upp sina två påsar. Jag nöjer mig med detta och beger mig bort mot charken. Helt plötsligt ringer kassa personalen på mig igen och säger att jag måste skynda mig tillbaka. När jag kommer ner till kassan så har pundar tanten fått stora spelet och står och skriker att kassa personalen har stulit hennes väska. big_smile jag förklarar på mitt allra trevligaste sätt att hon bara hade två påsar med sig in i butiken. Pundar tanten skriver att vi måste ringa på polis för vi var tjuvar. Vi stal av henne. Jag började tappa tålamodet och skrek åt henne att hon skulle ut ur butiken och fort skulle det gå. Jag eskorterar henne ut och talar om för henne att hon skulle hålla sig på utsidan.
Efter det så återgår jag till mina charkvaror. två minuter senare ringer kassa personalen igen för då var hon inne och bråkade igen. Jag går åter ner för köra ut henne, denna gång hade vi stulit hennes jacka.
Detta scenario upprepade sig kanske 10 gånger och varje gång hade vi stulit något annat av henne. Sista gången då försvann det sista av mitt tålamod. Jag skrek åt henne att hon skulle försvinna, en hon bara vägrade. Det hela slutade med att jag fick ta tag i hennes nacke och leda henne ut. Då skrek hon att jag hade misshandlat henne. Jag höll på att explodera jag gjorde väldigt klart för henne att om hon inte försvann inom en minut så skulle jag ringa polisen, ochatt de skulle ta med henne på prov tagning.
Hon blev helt vit i ansiktet och krafsade ihop sina saker och försvann ner i tunnel banan.big_smile
man kan ju bara fråga sig, hon höll på i två timmar och skrek att jag skulle ringa polisen. När jag äntligen är på väg och göra det, då försvinner hon. Man kan ju fråga sig vad som fanns i hennes kropp?

Jag har ju bara ett halvår kvar tills jag fyller 30 nu. Min åldersnoja mildrades inte av att jag blev mobbad av två 13 åringar för att jag hade rynkor big_smile
Men är det inte så att rynkor är charmigt? Eller måste jag lägga in mig på en botox kur?
big_smile Ja livet är inte lätt varje dag för scaramanga. big_smile men det är ganska kul oxå big_smile

God natt Gnarp!!!

Utkast: Nu har ...

Nu har man varit en dålig människa igen, det känns som evigheter sedan jag skrev ner mina funderingar och upplevelser här på G.O. men idag är det äntligen dags.
Jag har precis köpt en ny dator igen, det var ju bara ett år sedan sist. men jag kände att jag var värd en bärbar dator när jag skall börja på kedjans FLU utbildning. FLU står för Företags ledarutbildning. Så nu sitter jag och försöker lära mig alla finesser som finns i denna burk. Men det är inte lät när det är både fjärrkontroll och fingeravtryckssensorer. smile
Jag vet jag är as löjlig, men jag gillar verkligen finesser. Det är det enda som gör det värt att köpa nya teknik prylar.

Jag hade i veckan en diskussion angående oral sex med en av mina vänner hon hävdade bestämt att de flesta av oss män inte hade en aning om vad vi sysslade med, när vi skulle utföra denna delikata uppgift. smile Vi Gjorde endera för fort eller för långsamt eller så visste vi helt enkelt inte vad vi sysslade med. smile Jag försökte på alla vis hävda oss män i denna diskussion, jag gav på förslag att killarna skulle prova på "klatschen"? Men mitt förslag möttes av ett stort skratt. För det skulle minsann inte fungera. jag säger bara, kvinnor vänta tills ni får prova klatschen o ´la Scaramanga. Sjunde himlen nästa big_smile.
Efter hennes skratt tystnat kände ja instinktivt att jag måste försvara manligheten...... big_smile
Jag sa ni tjejer snackar om oss killar, men när ni ska ge er på att utdela oral sex. Då ska minsann inte killen klaga. In går väl bra men på utvägen har många kvinnor en tendens att stänga munnen lite extra och blotta de sylvassa tänderna. Resultatet blir att mannens stolthet sitter fast som i en svarv. och efter varje varv så har den blivit lite smalare. big_smile Ni kvinnor tror att vi ligger där och stönar av njutning. Men egentligen ligger vi där och vrider oss i plågor. big_smile När behandlingen sedan är klar ser stoltheten ut som en ny plöjd åker. Med djupa röda märken efter ett par framtänder. big_smile

Mitt råd till er kvinnor är prova med en gurka lämnar ni plogspår? Ja då måste det till ett mjukare handlag. Inga märken? Grattis kursen är nu avslutad. Servera gurkan till sallad och fortsätt glädja din respektive big_smile
Jag kan ju bara säga att min vän inte höll med mig big_smilebig_smile

Jag återkommer med ett nytt inlägg imorgon big_smile

Utkast: ja då ...

ja då var ännu en trött tisdag till ända. Dagen har varit väldigt seg, Jag har inte kunnat vakna ordentligt på hela dagen. jag har liksom vandrat runt i koma. Tills jag träffade min nya favorit kund!!! big_smile Då blev det fart på den oanvända bananen och med ens började hormonerna att sprudla och jag fick liksom nytt liv. big_smile
jag träffade min nya favorit kund igår morse. Hon skulle handla zucchini men tyvärr hade vi bara en möglig zucchini kvar, leveranserna hade tyvärr inte kommit än. Men hon talade om för mig att hon skulle hem och laga till den, men att det inte funkade att laga denna maträtt när det inte fanns någon ny zucchini. Jag tror att hon förstod att jag önskade just i det ögonblicket att jag fick vara hennes zucchini. redo att användas till allt vad hon önskade big_smile jag stod där med mitt vanliga dumma flin och bara drömde mig bort.  Idag kom Hon och hälsade på igen. Idag skulle hon handla en skurmopp för att hon skulle hem och städa. Jag tänkte i mitt stilla sinne att hon kanske önskade ett oväntat besök av Scaramanga...... Men hon log bara sitt allra sötaste leende och frågade hur jag mådde. Jag blev ganska tagen på sängen av denna fråga, det händer ju inte varje dag att kunder frågar mig hur jag mår, och speciellt inte afrikanska sex gudinnor. big_smile Jag blev alldeles rörd och lyckades hjälpligt stamma fram att jo det bara var fint, och hur var det med henne? Vi stod där och pratade en stund och jag säger bara en sak satan i gatan vilken kropp denna människa äger!!!!!!!!!
Me like. Jag kände mig nästan som homer Simpsons när han längtar efter något. smile
I morgon får jag se till att ta nästa steg i denna relation, vi får hoppas att hon kommer in i morgon och köper chokladsås. big_smile
Sen blir det dagligvaru arbetaren kommer alltid två gånger som film....big_smile
Nej då jag skojar bara, antagligen händer ingenting precis som vanligt med mig.
men man har ju överraskat förr......

Utkast: Tack Gnarp ...

Tack Gnarp för ännu ett trevligt besök. smile
jag måste tyvärr säga att jag drack för mycket både fredag och lördag, så minnet är ganska trasigt. Men jag vaknade med ett leende varje morgon så jag måste ju ha haft det trevligt, eller hur? smile Men som min gode vän uttryckte sig när jag sa att man kanske lär sig med tiden att inte dricka för mycket. - Ja du har ju bara haft 15 år på dig att öva. big_smile
jag lyckades aldrig ta mig till min svit på hotell Grande, jag ansåg hela tiden att tv soffan var mer attraktiv som sovplats. Det kan ju bero på att soffan var placerad nära tvn. jag vet inte om mina vänner uppskattade att bli väckt av Hitlers skrik i Der Untergang. men filmen är ju bra även om jag inte lyckades se klart den någon av dagarna. smile John blund kallade på mig.
Men jag måste säga att det var trevligt att träffa alla gnarps bor igen, det var ju ett år sedan sist. Det är ju bara den där historien med toaletterna.... smile
Sedan gick det tyvärr inte så bra på kvinno fronten, men med tanke på mitt alkohol intag så är kvinnorna ursäktade. Men vänta bara tills nästa gång..... smile
Då skall jag vara nykter, och bara dricka läsk. big_smile

Ni kanske har sett på nyheterna att det kom en gigantisk störtskur i Stockholm idag? Det är enda gången jag har varit med om att vattnet bokstavligen har forsat in i butiken. Avloppet på torget utanför klarade inte av att hantera denna enorma mängd vatten. Så resultatet blev att tre man fick stå med gummi skrapor och vatten dammsugare och försöka hålla vattnet stånget. big_smile Det utbröt lite mindre panik kan jag lova nära vattnet började översvämma kassa linjen. big_smile
Men vi lyckades avhjälpa katastrofen på ett föredömligt sätt, med tanke på förutsättningarna.

Jag måste bara passa på att ge er en uppdatering angående crazy permo tanten. Hon har blivit lite bättre så hon har börjat använda en vanlig rullator. Men tro för all del inte att hon har bytt stil. smile Hon kör fortfarande över alla som står i vägen. big_smile


Utkast: Nu är ...

Nu är det mindre än 24 timmar kvar tills man äntrar gnarp och partyt börjar. big_smile fan vad jag är laddad känner jag, hoppas bara att man kan sova en stund på tåget så man klarar hela natten. big_smile
jag har pratat med Hotell Grande och sviten var tydligen redan iordningställd!!!!
Idag har det varit en ovanligt produktiv dag i Scaramangas liv, jag hoppade upp ur sängen klockan 6 och rusade ner i tvättstugan. Jag lastar i alla kläder och börjar på med att fylla på tvättmedel. Då ser jag till min stora fasa en stor svart klump som har fastnat inne i tvätt maskinen. det visar sig vara någon idiot som har färgat kläder och sedan inte brytt sig om att rengöra maskinen. Det var bara rena turen att jag upptäckte det.
Efter att jag hade tvättat klart var det bara att bege sig till frisören. Man måste ju se het ut för alla kvinnor på Börjes camping i helgen. jag har nog den bästa frisören i hela världen. wink han är grek, och pratar väldigt väldigt lite medan han ska klippa. Det är annars en av mina största fasor med att gå till frisörer, att de ska börja prata en massa tok och snoka i mitt privat liv. Jaha var jobbar du? Tjänar du bra? Har du flickvän? Vad tycker du om Fredrik Reinfeldt? har ni ett bra sex liv? jag vet inte om det är bara jag som lider av denna noja, men obehagligt är det iallafall.
efter det var det bara att bege sig till det kära arbetet, jag fick besök av min säljare på löfbergs lila, hon är jätte söt. smile Men eftersom jag ej är på verknings bar av vackra säljare så får hon inte sälja så mycket. Men hon är en fröjd att prata med och titta på. men idag hade hon lite otur, hon böjde sig ner för att ta upp datorn. I och ned denna rörelse sprack hennes tighta byxor i rumpan. big_smile Hon tyckte det var väldigt pinsamt big_smile Men Jag gav henne ett engångs förkläde att skyla sig med, så jag tycker i allafall att jag ställer upp smile  Men som sagt "Scaramanga öppnar en kvinnas byxor utan att röra dem, blotta blicken räcker" gammalt gnarps ordspråk. big_smile
I övrigt så har det varit ganska lugnt. Men nu är det dags att gå och sova så jag är ut vilad tills imorgon. Då kommer Scaramanga att gå på kvinno jakt i det brutala Gnarp. big_smile
Bäst ni bär kyskhetsbälte ni vill väl inte att det gamla ordspråket ska bli sant? big_smile


Utkast: Håll andan ...

Håll andan Gnarp, Scaramanga is coming home!!! smile
Nu har man äntligen lättat på plånboken. Jag kan bara säga att det satt långt inne, men efter en hel del övertalning av LottaPotta föll jag för frestelsen att än en gång återförenas med mitt kära gnarp.
Jag hoppas att Mid sweden levererar även denna gång. jag har oxå bokat rum på Chateau Grande. big_smile jag hörde ju till min stora sorg att president sviten var upptagen, men som tur var fanns det iallafall ett rum ledigt på Gnarps förnämsta hotell. smile
Denna gång kanske man klarar av att ta sig in på rummet. Så det inte blir som sist och man bara tar sig halvvägs, och somnar sedan sött i soffan. big_smile
Jag ser fram emot mid sweden med blandade känslor.....
Först och främst ska det bli trevligt att träffa alla människor igen. Jag hoppas att stämningen kommer att vara lika trevlig som de andra åren jag har besökt detta evenemang. Men sedan kommer stockholmaren i mig fram. jag tycker fortfarande att toaletterna på mid sweden är under all kritik, det har de alltid varit. Vi kan ju bara hoppas att en väsentlig förbättring har skett till detta år.  smile
Men i övrigt hoppas jag på ett bra evenemang med mycket trevliga människor, öl och bra band. Tyvärr kommer jag inte att våga prova någon av maten som serveras pga att jag lider av noja för att få magsjuka. Detta brukar man ju drabbas av iaf fast i så fall tror jag att det i mitt fall beror på alla de goda falcon som runnit ner. big_smile

Nu för att byta ämne, jag är så fruktansvärt sugen på nikotin. jag har inte snusat eller rökt sedan jag la av. Så om någon ser mig på mid sweden med något nikotin, då är det fritt fram att klappa till mig. smile jag vill inte återfalla nu.....

Sedan vill jag passa  på att nämna Whatif s blogg, jag kan bara säga att om alla lärare hade samma motivation som du verkar ha för dina blivande elever. Då skulle Sverige ha världens bästa skola.
Om fler lärare hade din motivation så kanske resurserna skulle räcka till. smile
Lycka till.

väl mött på mid sweden Gnarp.

Scaramanga ankommer statoil senast 23:30 27/6.
Då är det PARTY!!!!!!! big_smilebig_smile


Utkast: Nu är ...

Nu är midsommarfirandet över. Jag hoppas att alla har haft ett bra firande, det har jag haft. Vi firade midsommar hos min syster. Hon var bort rest så jag och Johan ockuperade huset för att ha grill party med våra vänner. smile
Johan var grill mäster och skötte grillen med grym precision. Själv tog jag och koncentrerade mig på att dricka en flaska Chapel hill. Det är grymt gott.
Jag lyckades även slå sönder ett av syrrans kosta boda champagne glas. Jag räknar med att hon bussar Olle på mig som straff. Olle är syrrans bulldog, som alltid har haft ett nt öga till mig.

Efter att alla fest deltagare ätit upp så begav vi oss till en park för att spela kubb. big_smile
Det urartade ganska fint som det kan göra när jag och Johan brukar medverka på samma fest. Jag vet inte om det beror på mig...... Men det har jag svårt att tänka mig, jag som är så vuxen big_smile. Men det slutade med att Johan med hjälp av Henrik & John välte mig över ett staket. Sedan jagade jag Johan och slog honom med en kast pinne till kubbspelet spelet. han fick känna på smärta. Om jag bara visste hur man laddar upp bilder och filmer här på G.O så skulle ni få se en hel del bild bevis från denna kväll. Men någon kanske kan lära mig.

Sedan behöver jag lite stöd, tycker ni att jag skall åka hem till Gnarp på Mid sweden?
Det är så jävla dyrt, men jag skall titta på tåg biljetter en gång till.....


Utkast: Jaha då ...

Jaha då har det varit en ny helg och med det så har jag missköt mitt skrivande här på G.O. I helgen var jag och besökte mitt älskade Hudiksvall. Det blev inget besök i gnarp pga magsjuka hos barn. jag funderade länge innan jag bestämde mig för att åka upp, jag hade egentligen inget skäl till att åka upp till hudik.
Men jag slutade jobbet vid 15 tiden och begav mig in till t-centralen. Efter ett par burgare på donken så tänkte jag att det kanske var bra om jag skulle leta upp gaten från vilken y- buss skulle avgå.
det visade sig vara en väldig tur. jag hade sett fel på tiden och om jag hade kommit ditt fem minuter senare så hade jag missat bussen. Buss resan var väldigt behaglig måste jag säga. Y Buss hade mycket bekvämare buss än diligensen. När jag kom upp till Hudiksvall så blev jag hämtad av mamma o pappa. hemma hos mina föräldrar blev man bjuden på middag. Efter jag hade ätit och duschat tog jag och ringde till Kim. Vi bestämde oss för att ses på skutan. Det var väldigt mycket folk ute i Hudiksvall på fredagen, jag antar att detta berodde på studenten. men personalen på skutan, vad är det för människor?? Sämre service får man leta efter. Stackars alkisar som vanligtvis huserar där.
Efter ett tag på skutan, då går rullgardinen ner smile
Jag kommer inte ihåg något mer på hela kvällen.
När jag vaknar till står någon för mig helt okänd människa naken och puttar mig på axeln, och frågar mig om jag har kondomer big_smile
På något vis har jag följt med ett par kompisar hem på efter fest, och när jag ligger där och sover i godan ro på soffan. Så har väl denna för mig okända fest deltagare lyckats få ragg på efter festen och nu ska parnings leken ta vid. smile
Jag svarar att jag tyvärr inte har några kondomer, men jag säger åt honom att ta en 1 liters plast påse för det funkar nog lika bra. Killen verkar för en sekund tänka över mitt förslag, men inser strax att jag skämtar och börjar skratta. big_smile

Lördag:

Vi blev bjudna på frukost på lördagens morgon. Det blev en tryckt tillställning kan man lugnt påstå. Jag var så jävla bakfull att jag inte fick i mig kaffe. Hjärnan kändes som om den skulle sprängas. Efter ett snabbt hej då tog jag en taxi hemåt. När taxin svänger in till mamma & pappa så upptäcker jag till min stora fasa att jag har supit bort kredit kortet. Jag tackade min lyckliga stjärna att taxi bilarnas kort terminaler inte står online mot banken. Så att mitt andra bank kort fungerade. smile Det hade inte varit så kul att behövt ringa upp till pappa och be honom att koma ut till taxin för att lösa ut mig.
Jag gick upp till lägenheten och spärrade kortet.
Sedan på förmiddagen insjuknade jag i epilepsin. Det är tur man har mamma & pappa som är härdade och har varit med förut. smile
Resterande av lördagen tillbringades i liggande läge.
Söndagen tillbringades med att hälsa på vänner och resa hem till Stockholm. Borta bra men hemma bäst. Speciellt för oss som inte har körkort. Hur kan Hudiksvalls befolkning tillåta att stads bussarna går fram till 12 på söndagar? Och det är ju inte många turer de gör resten av veckan heller för den delen. Måndag till onsdag har hittills varit fyllda av jobb, det är ju midsommarveckan. Det bara väller in varor hela dagarna. big_smile
Men samtidigt är det ju det som är kul.

Nu hägrar fotbollen, väl möt nästa gång.


Utkast: Nu har ...

Nu har man fuskat med att skriva igen, fan vad sur jag blir på mig själv. smile
Ni har säkert hört på nyheterna att Stockholm drabbades av ett stort strömavbrott på tisdagen? Butiken där jag jobbar låg i det drabbade området. helt plötsligt blev det alldeles svart och tyst. smile Det var en märklig känsla, det blev en total tystnad inne i butiken. innan vissa i personalen började leta människor i lokalen och jag hoppade in i kassan för att  försöka få igång batteri backupen till kassorna. big_smile Tyvärr så var ju backup batteriet helt felkopplat, så det tog säkert 20 minuter innan allt fungerade som det skulle. smile Det märkliga är att människor accepterar inte att vänta även om de ser att det inte finns någon ström. Är det klart snart?? jag måste med tunnelbanan. Det är vid sådana tillfällen man har lust att fråga om de tror att T banan går om det är strömavbrott? Dårarnas paradis. big_smile Vi lyckades efter 30 minuter få ut alla människor och vi gick alla i väg på lunch.
När vi satt där på lunch, så kom vi på att vi hade massor av pannlampor liggande på lagret efter en kampanj i höstas. Så efter lunch fick alla i personalen en pannlampa och började plocka varor i skenet från dem. Det var faktiskt en väldigt udda upplevelse. en totalt becksvart butik och skenet av 8 pannlampor dansar över kolonialhyllorna.
Efter 2,5 timmar kom strömmen tillbaka och arbetet kunde återupptas med full styrka. Men man fick ju insyn i hur sårbart vårt samhälle egentligen är. Det skulle ju inte krävas så mycket för att lamslå Sverige. Speciellt vintertid.
Gårdagen förflöt i ett trött töcken efter EM fotbollen. jag förstår inte varför jag blev så trött?
Hur många av er här på G.O har byggt ett altare till Zlatans ära? Jag kan tänka mig att det är en hel del.
Men det var en bra match, vi får hoppas på en lika god fortsättning. smile
Och såg ni?

Lagerbäck hade kostym!!!!!!!
Det är ju helt underbart. Nu slipper man skämmas som svensk! big_smile


Utkast: Idag har ...

Idag har man varit i fin form efter en hård helg, med mycket festande smile
När jag klev upp i morse så önskade jag mig att jag hade avstått allt festande och satsat på en ordentlig omgång med sömn. men som alla vet så kan man ju inte ta tillbaka det man gjort, även om vissa försöker säga det.
Jag vandrade ner på jobbet. Där var allt precis som vanligt, vi hade ett bra flyt i kolonial plockningen. Efter jobbet så var det dags för att ta upp träningen igen, efter en månads uppehåll. Jag kan bara säga att ett uppehåll aldrig är av godo. jag äntrade löpbandet och började....
Efter två minuter började svetten lacka. Jag torkade svetten ur pannan och försökte fokusera blicken mot löpbandets kontroller. Efter 5 min var jag redo att ge upp, det enda som höll mig kvar på bandet i dessa förhatliga 45 minuterna var min envishet. + att jag tävlade indirekt med en gammal tant.  big_smile Tanten gav upp efter 30 minuter och gav därför mig binsten genom W.O. smile
Sedan var det dags att köra lite tränings maskiner. Jag kan bara säga att efter att jag hade gjort 50 % av mitt ordinarie träningsvarv, Gav jag upp. Sjö blöt av svett går jag upp mot omklädningsrummet och den intelligenta idéen visar sig. Jag springer hem! Jag har ju glömt handduken och va fan man måste ju orka något. det är ju bara 3-4 kilometer. Man har väl kvar något av de gamla krafterna. big_smile
Sagt och gjort jag spände på mig ryggsäcken och tog på mig solglasögonen och tänkte i mitt stilla sinne, Ben Johnssom skit på dig här kommer Scaramanga.
Jag tryckte in hörlurarna i öronen och i väg det bar. Jag orkade springa ungefär 150 meter innan kroppen sa stopp, och jag måste börja gå. Fan vad sur jag blev. smile
Förnedrad fick jag gå hemåt.
Så nu sitter man här och känner att träningsvärken kommer krypande. men vad gör det? I morgon är det ett nytt träningspass och då ska jag förbättra alla mina resultat. Jag känner att det finns motivation till det. sen kom vi ju överens om att det var trendigt med torktumlare på beachen i år. Men sommaren 2009 är det tvättbräda som gäller igen. Någon som vill anta en utmaning? big_smile

Nej nu ska jag ta o lira lite bf, godnatt Gnarp tänk på att Batman beskyddar er! smile


Utkast: Nu har ...

Nu har jag misskött mig igen, jag har inte skrivit något inlägg på hela helgen, så därför kommer en sammanfattning nu smile
Torsdagen hade jag stängningen på jobbet, det gick ganska bra, fast med ett undantag. jag och personalen står och plockar upp dagens frys leverans när en kund plötsligt signalerar åt mig att komma. Kunden informerar mig att två femton åringar var i full färs med att stjäla folköl. Jag springer ner till kassan och tyvärr får grabbarna syn på mig, och den ena av dem ska passera mig i kassan. Jag stoppar honom och frågar vad han tror att han sysslar med? Han svarar att jag ska flytta på mig för att han har minsann inte snattat, och att jag ska passa mig. Vilken jävla attityd dessa ungdomar har. Ja jag vet jag låter som en gammal gubbe. Den andre av grabbarna lämnar ifrån sig ölen till mig och står och drygar sig. Jag blir ganska arg men tänker på att jag har ju långledigt, så jag låter dem gå.

Efter stängning så går jag hem och kastar på mig ren tröja och min Scaramanga hatt. Därefter vandrar jag ner på stabil bar o kök. Där möter jag upp Johan, katja, Henrik, Robin  och Sanna på stabil bar o kök. Vi sitter och dricker och har jätte trevligt.
Jag o Henrik var de enda som höll ut till stängning. Vi bestämde att Henrik skull utnyttja unkis soffan hos mig, så vi kunde dricka ordentligt. big_smile
När vi glider ut från Stabil, lagom överförfriskade.  Då upptäcker vi till får stora fasa att vi är omringad av 5 stycken sk ny svenskar från något betong ghetto. En av dessa trevliga killar griper tag i Henriks kind och börjar ruska om honom, det såg ut som hela huvudet skulle följa med. big_smile
Efter han släppt Henrik så tittar han på mig och utbrister. -Varför har du hatt? Du ser ut som en bögjävel. Tyvärr så besitter man ju även den talangen att man inte kan vara tyst, så mitt svar till denna sk ny svensk blir - Kanske det, vill du att jag ska knulla dig i arslet? För DU GILLAR DET! big_smile
Jag kommer inte ihåg hur vi lyckades ta oss ur situationen. Men när vi går därifrån så hör vi - Fan vi borde märka dem.
På fredagen ´var man ju ledig. jag hade tvättstuga klockan 07:00. jag o Henrik passar på att busringa hem till Johan. Vi hör att att han svarar med ett stön sedan somnar han om med telefonen på bröstet. big_smile Katja hade hört när jag och Henrik låg och skrattade och skrek hallå. big_smile
Efter det var det bara att kliva upp och börja tvätta och Henrik vandrade hemåt. Kl 09:20 stod mamma o pappa utanför lägenheten och ville in smile
De tog genast itu med att tvätta mina fönster, pappa kommenterade 1500 ggr att jag hade fint städat men att jag måste hålla ordning på finnischen. Det är hans omskrivning för militärisk disciplin på pappers högar. big_smile
Efter att fönstren var klara så begav sig mor o far till syrran på landet. Själv så begav jag mig in till kungsan med Henrik, Johan Katja, Robin, Anneli och Jonatan son of Eskil. Där firade vi nationaldagen i kungsträdgården där det för övrigt var restaurangernas dag. big_smile Det var jätte trevligt vi drack bubbel för 130 spänn glaset.
Efter det begav vi oss till fruängen för att äta middag. Vi åt på en grekisk restaurang, det var gott jag åt fläskfilé spett. smile
Efter middagen så åkte alla hem utom jag och Henrik vi tog oss in till stan och gick på Patricia, När vi kliver på T banan så kliver många NSF (National socialistisk front)sympatisörer av. Vi tänker inget mer på det, förrän jag läser tidningen på lördag morgon och inser att dessa NSF anhängare har fått stryk av en grupp med AFA (AntiFascistisk aktion) sympatisörer. big_smile vi bommade hela slagsmålet med högst 5 minuter, ibland har man tur. big_smile
När vi glider in på Patricia upptäcker jag till min stora glädje att det är många söta asiatiskor där, Det måste vara det vackraste folket i världen smile
Men eftersom man är en helig man så gick man hem till en tom säng även denna kväll, endast åtföljd av en big mac & co + 2 stycken cheeseburgare. big_smile
Lördagen tillbringade jag med familjen ute på syrrans lantställe i skärgården, jätte skönt!!!! Ett problem bara jag somnade med solglasögonen på, så jag ser ut som batman. big_smile Pinsamt att gå på jobbet i morgon vill jag mena.
men det är inget att göra åt.

Utkast: uuuuu usch ...

uuuuu usch nu är städningen i full gång, man står här i bar överkropp med dam(m) sugaren i högsta hugg. big_smile Det gäller ju att feja ordentligt tills föräldrarna dyker upp i morgon. Men det tar emot att kliva upp 06:30 för att dammsuga och torka golv, när man inte börjar förrän kl 13:00. men man kan ju inte undgå sitt öde, eller?
Nu när jag äntligen har dammsugit tänkte jag att det var dags för en kopp stärkande zoegas och en titt på gnarp.org. Det som slår mig är att jobbar inte människor? eller sover de aldrig? Det är ju inte så ofta som det inte finns något nytt att läsa. big_smile
Oftast är det ju bara något trams för eller emot religioner och livsåskådningar. Men det kan ju vara rätt roligt att läsa ibland. Även om man kan se en tydligt bitterhet bland somliga skribenter. Men vad gör det en sådan underbar dag som denna? Absolut ingenting. Nej nu är kaffe koppen slut, åter till städningen.

Utkast: Oj oj ...

Oj oj oj nu är det snart bara 24 timmar kvar tills mamma o pappa kommer för att hälsa på sin lille prins, Det är inte alla föräldrar som envisas med att åka 33 mil för att få byta gardiner hos sin lille son. big_smile
Fast priset man får betala för nya gardiner är högt, framförallt på det psykiska planet. Pappa är ju en perfectionist ut i fingerspetsarna, han vill gärna ha raka högar med papper och glänsande rent. Denna egenskap har ju tyvärr hoppat över stackars lille mig. Detta brukar kunna vara fin grogrund för ett par hysteriska utbrott. Som tur är har vi ju mamma med oss som kan kyla ner våra känslor och neutralisera situationen. big_smile
jag ska här skriva ner en sak som kanske inte alla håller med om, och det är ju att jag och pappa har olika temperament. big_smile Jag som är den lugne och beskedlige sonen och han den uppfostran de fadern. big_smile
Men vad ni än får höra så är det som jag säger. Scaramanga filbunke är mitt namn. big_smile
Så nu har man offrat halva sin kväll på att dammtorka lägenheten och plocka undan prylar.... imorgon får jag kliva upp tidigt för att dammsuga och torka golven, stackars mig.
För jag vet ju att kl 8:30 så tutar det utanför fönstret, då vill resenärerna komma in på morgon kaffe. Om pappa inte ska titta på flygplan på Arlanda förstås för då blir den beräknade ankomsttiden 14:00. big_smile Han har ju ett stort intresse av flygplan....

men jag ser verkligen fram emot att träffa mamma o pappa det var ju ett halvt år sedan. jag kanske får åka upp till hudik lite oftare?

Det är restaurangernas dag i kungsträdgården i helgen, väl värt ett besök för er som ska fira moder Svea i Stockholm.

nu ska jag ta ett lir BF, sen blir det hopp i säng. Städningen återupptas 07:00 big_smile


Utkast: oj oj ...

oj oj oj nu var det länge sedan man var här på G.O och skrev. Jag har haft fullt upp så därför blev det inga inlägg i helgen.
Jag var ledig i torsdags, det var rena guda gåvan kan jag upplysa er om. Jag var inne i stan för att kolla på kläder men det var inte speciellt kul så jag ringde efter en fd arbetskamrat som kom in och höll mig sällskap. big_smile Vi besökte bla Clabbe Ohlsson, hela det företaget är som ett gigantiskt utbrott av klamydia. Massa skräp till ett billigt pris. big_smile
För att skydda sig mot dess angrepp krävs skyddsglasögon som inte kan se de röda prislapparna. Annars kommer man ut med en gigantiskt påse med skräp som man egentligen inte behöver. big_smile
Senare på kvällen var jag medbjuden på ett it konvent som skulle hållas i en biograf i city. Det hela började bra med att mitt sällskap hade glömt inbjudan hemma. Men tack vare att våra namn stod med på inbjudningslistan så lyckades vi komma in. Vi konstaterade oxå att enligt inbjudningslistan jobbade hon o jag på rikspolis styrelsen. big_smile Då blev man ju ganska kaxig,Man funderade ju helt enkelt på om man skulle ta och gripa några av alla dessa IT kackare för förargelseväckande beteende. big_smile
Vi hade oxå en väldig tur som blev tilldelade giftbags, dessa bestod av en tidning, och en mobilladdare som kunde ladda alla mobiler, men det riktigt fina var att den inte behövde en strömkontakt utan gick på batteri. big_smile Alla tiders om man är på stan, och det tar slut på strömming.

Fredagen var ganska händelselös

Lördagen började man kl 05:45 på jobbet trots att man var ledig. Det var ju dags för inventering. Det var tur att man hade varit hemma på fredagkväll kan jag bara säga, för jag var riktigt trött. Men  vi var klara 1 timme före utsatt tid. Detta var riktigt skönt, efter det tog jag mig en tur till parken där jag bor. Jag hade köpt mig ett aftonbladet och satte där på en parkbänk och såg cool ut. big_smile
Men trots att jag såg så cool ut så blev det inga ragg. big_smile Man får kanske flasha den vita bringan nästa gång, men då finns ju risken att folk blir bländande och kör i diket. big_smile
På kvällen hade vi personalfest, vi var ute och bowlade i sickla, Det hela var mycket trevligt. Fast maten kunde ha varit bättre,. samtidigt hade vi avtackning av Christian. jag tycker det är väldigt tråkigt att han slutar. Måndagarna kommer numera inte att vara fyllda med lika mycket bus. big_smile
jag var för trött för att följa med ut på krogen, efter bowlingen. Det var jag mycket tacksam för på söndags morgonen när man vaknade med ett leende, och en gnagande oro i själen. Undrar om jag ringde någonstans när jag var på väg hem? Jag har fortfarande inte vågat titta i mobilen....... big_smile
Kan det vara så att Scaramanga börjar få sommarkänslor?
Usch vad är det man säger, jag kan ju inte svika Buddha vi två som strävar efter upplysningen. big_smile
Jag höll på att skaffa mig två nya dating coacher på jobbet idag, de tycker att jag skall satsa på att ragga på Internet?
big_smile Jag får nog be mina framtida dating coacher att hjälpa mig med att skriva ett personligt brev, för vad skulle jag skriva? big_smile

Hjälp mottages tacksamt. big_smile

Utkast: Aaaaaah äntligen ...

Aaaaaah äntligen är den första delen av en hård arbetsvecka till ända. big_smile
I morgon är det skall jag vara ledig, det kommer att bli jätteskönt!!!!! big_smile
Då lovar jag att gå till parken och se het ut i mina nya sol glasögon, och som det gammla gnarps uttrycket lyder "ååååååå mammor" Så är det ju inte mycket som kan gå fel eller hur? 
man håller ju på att bli vuxen nu, då får man inte spana på 22 åringar med kroppar som gudinnor, utan man får hålla till på den avsevärt äldre nivån.  De i den övre åldern har ju snart skaffat barn allihopa, och det börjar bli svårt att hitta någon grotta som inte har haft en innevånare big_smile
man får helt enkelt nöja sig med att komma med en fackla och lysa upp tillvaron i grottan. big_smile
För alla kvinnor behöver väl lita av the scaramanga lovin´eller har jag fel?
Jag kommer att meddela er i morgon om hur det gick.
Det är ju synd bara att man inte har fixat mag rutor inför beach -08, men kan vi inte göra tvättmaskin med inbyggda rockringar på modet till sommaren? big_smile
Jag hade ju ett vad med en av mina vänner oxå, att vi ska gå med bar överkropp på sörfjärden och höra vem av oss som får flest skamliga förslag big_smile
Jag kommer att meddela er alla när detta vad skall avgöras. Jag hoppas på storpublik big_smile
och vinner jag inte så är det fusk.

Crazy permo tanten var inne idag..... Vilket original hon är. Jag blir mer nervös för varje dag som går. Idag höll hela taco sektionen på att följa med, när hon inte kom fram tillräckligt snabbt. big_smile
Jag har även slutat med tuggtobaken nu, jag är inne på min tredje dag. som helt nikotinfri människa.
Det känns verkligen märkligt att säga nikotinfri människa, jag började ju röka när jag var 14-15 och snusa när jag var 15-16.
men jag ska fan lyckas även om jag kommer att få köpa hela malaco leaf, men det gör ju inte så mycket för jag har ju snygg säljare! big_smile

Måste oxå bara säga att jag grämer mig att jag inte kunde medverka på schlagerfesten i Södertälje, speciellt efter att ha läst Denisé blogg. big_smile


Utkast: Nu har ...

Nu har man äntligen klarat av måndagen. Det har faktiskt gått över förväntan idag. man startade dagen med att vakna till Bangles - Manic monday, det är min väckar signal på mobilen. Jag ramlade in på toaletten för att borsta tänderna, genom mina sömndruckna ögon ser jag min gamlen vän Listerin flaskan.
Jag tar mig en liten hutt och börjar långsamt gurgla, Det bränner som helvetets alla eldar på mitt tandkött och tunga.
Jag ska precis spotta ut djävuls drycken när jag kommer på den intelligenta idéen att om jag spottar ut i toaletten samtidigt som jag urinerar så sparar jag ju på miljön.
Det enda felet med denna idé var att jag siktade som en kratta när jag var så trött, jag missade hela toaletten och spottade på golvet i stället. big_smile
Jag ut stötter ett grymtade och torkar upp listerinet från golvet och börjar sakta bege mig mot jobbet.
Välframme på jobbet börjar man med veckans första uppgift, att sätta upp alla annons skyltar. Det hela rullar på riktigt bra. När det var dags för lunch så kommer jag och ett par kollegor in på ett samtal angående sex.
Det hela går ut på att vi diskuterar manligt och kvinnlig inställning till sex.
Vi började med att diskutera detta med variation. Vi var ganska överens om att man måste våga testa nya saker i sängen. Sedan hur lång tidsintervallen skulle vara innan det var dags att prova något nytt skiljde sig dock åt. Jag är av den uppfattningen att om sexet börjar gå på slentrian då är det dags att våga sig på något nytt, jag kom fram till att jag tyckte att en månad av slentrian sex var för mycket. Sedan var det dags att gå vidare, min kollegor kunde däremot klara sig längre.
Sedan började vi prata om vilka som pratar mest om sina sex partners, vi var inte riktigt överens men jag anser iaf att kvinnor delger sina vänner/väninnor betydligt mer än vad män gör. När män pratar om sex ska det låta tufft, men det går aldrig in på detaljer och tekniker.
man har ju bara hört om män som är taskig i sängen, aldrig kvinnor,
Detta anser jag vara helt fel, Vi män har det betydligt kämpigare än er kvinnor. big_smile
Först ska vi få upp den.
Sen ska den vara av lämplig storlek för att passa fröken. big_smile
Sedan ska man ha en teknik som en grekisk sex gud. big_smile
Kroppen skall vara ultra fit, inga kärleks handtag här inte.
konditionen skall vara lika god som hos en dopad Ben Johnsson, man måste ju klara av hela natten. big_smile Men nåde dig om du svettar ner lakanen!!!!!
Vi skall vara lika viga som en kinesisk gymnast som inte har ätit sedan dacke fejden, för vi måste klara av alla nya ställningar som vecko revyn och cosmopolitan har med i senaste numret. big_smile

Vi män vi är mycket enklare vårt enda krav är:
Att någon vill ha oss. big_smile
Sedan går vi tyvärr i fällan och går med på det mesta som damen i fråga föreslår. big_smile
De säger ju att kvinnor suktar efter uppmärksamhet, men det är ju inget mot vad vi stackars män gör. big_smile

Nej nu är det dags att förbereda sig mentalt för morgondagen!!

Ha det bra!


Utkast: Hövding ...

Hövding
Från: Stockholm
Registrerad: 2007-04-21
Inlägg: 200
E-post

Re: Scaramangas Funderingar!

Aaaah äntligen är en hård jobbar helg till ända!!!!! big_smile
Nu är det 4 veckor tills nästa gång det är dags att jobba helg. skönt. big_smile
Det har varit en ganska lugn helg måste jag säga, Det har inte hänt speciellt mycket över det vanliga. Förutom att det har varit fruktansvärt mycket kackare inne i butiken, de verkar ha haft årsmöte i Stockholm i helgen. big_smile
Nu kanske många av er undrar vad en kackare är för något??
Kackare är människor som väldigt ofta är konst och musik studerande. big_smile De har en väldigt egen klädkod som består av rutiga kläder som är köpta på second hand. Ett billigare sätt för framtida kackare är att helt enkelt låna kläder av sin mormor. big_smile
kackare brukar oxå ha väldigt socialistiska idéer och vara drogliberala. big_smile Det är heller inte omöjligt att dessa människor tar sig egna namn, som t ex Ljus, Hans människovän, Louise Solstråle mfl. big_smile
När kackarna sedan blir äldre så händer något i deras hjärnor. De rökhöljda idéerna försvinner och fram kommer en vision om kapitaletsmakt. big_smile
De får senare väldigt fina jobb inom regering och riksdag eller media. big_smile
Sedan börjar det om när kackarna får barn. Tills cirkeln är sluten med barnet. big_smile

Jag kom på en ny raggningsreplik på jobbet idag, den lyder som följande.
Man: har du Varit i Gränna och köpt slickepinnar någon gång?
Kvinna: Ja/Nej
Man: man uppger sin hemadress och säger att nu kommer slickepinnen även med fyllning. Än så länge bara vanilj. big_smilebig_smile
Jag tyckte den var jättekul, men mina kära medarbetare tyckte inte det var lika roligt. big_smile
Kan det bero på att de inte har den beryktade Scaramanga humorn, som bara det släktet besitter? big_smile
Idag har det varit plus grader igen........ big_smile
Jag säger bara usch, ni kvinnor vet inte vad ni gör med oss män.
Jag vet inte hur många vackra kvinnor jag har beskådat idag, men det var MÅNGA big_smile
De kommer in i sina små sol outfitts och ger mig stora skälvan....
Man tar ett djupt andetag och tänker på något otäckt så känslan ska försvinna. När detta inte hjälper springer man in i lagerfrysen, denna håller - 40 grader. man står där och lugnar ner kroppen. big_smile
När man står där i hukad position med ånga som kommer från huvudet tänker man stilla, Nästa gång då ska tjuren ut på grönbete, för nu är det slut på denna blyghet. big_smile Man skulle nog kunna säga att man ser ut som Homer simpsons när han längtar efter en kall duff. big_smile

Man vandrar ut i butiken och konstaterar kvickt att de vackra kvinnorna inte har lämnat butiken, de har istället förökat sig!!!!!! big_smile Det blev en panik rusning in i frysen igen. big_smile
jag tror aldrig jag kommer att komma över min blyghet....

Russian Darth vader var oxå inne idag, Det blir bara värre och värre. Denna gång hade hon även plast handskar på sig. big_smile Tänk er själva, Vit mask av modell som snickare /målare använder vid slipning, plasthandskar och den där lappen som det står " Urvägen, jag tål EJ er doft" Då är det inte lätt att vara professionell. Man kan ju inte göra annat än att skratta. big_smilebig_smile

Nej nu är det dags att gå och spela lite BF2 big_smile

Ha det så bra.


Utkast: Nu är ...

Nu är man äntligen hemma efter en hård dag på jobbet. jag hade stängningen idag. Det är därför jag skickar in detta inlägg så sent.
Nu har man precis påbörjat sin arbets vecka kan man säga, jag skall nämligen jobba helg och det resulterar i att jag inte är ledig förrän på torsdag igen. Det känns ju så där kan man ju lugnt påstå big_smile.
Jag hade med mig en kollega idag som skulle lära sig att stänga. han var jätte duktig big_smile En riktig klippa i försvaret kan man säga. Men man märker att det är mycket att hålla reda på med rutiner o dylikt. big_smile
jag råkade ut för en av våra stampundare idag, hon har funnit runt butiken i alla år som jag har jobbat där. Men nu på slutet så har hennes missbruk eskalerat. Hon kommer in var och varannan dag för att snatta mat till henne och sonen.
Idag blev hon konfronterad i kassan av personalen som avvisade henne från butiken, hon började käfta emot och jag blev tvungen att eskortera henne ut. Hon berättade då att hon hade fått sin dom av någon läkare, hon hade bara ett år kvar att leva. Hon stod på tur för att få en lever donerad, och att hon måste snatta för att försörja sig och sonen.
jag svarade att jag inte kunde göra något mer för henne, och att hon måste gå sin väg. Då säger hon att jag saknar empati och går sedan sin väg.
Jag brukar vara ganska hårdhudad men denna kommentar gick rakt in i hjärtat på mig som en kniv. jag har aldrig föreställt mig själv som empati lös, det stämmer inte in i min själv bild.
Men nu till något roligare, jag ska härmed presentera doktor Scaramangas stolpskotts teori. big_smile Det kan ju bero på att jag är bitter singel. Döm själva och ge mig gärna era egna observationer och tankar kring denna teori. big_smile

Det finns aldrig två snygga personer i ett förhållande. big_smile
Det finns alltid en snygg part och ett stolpskott, titta själv nästa gång ni går ut. Först kommer det en jätte fin tjej med stil och klass och efter henne kommer det ett lass utan stil och klass. Eller vice versa oxå för den delen. big_smile
Hur kan detta vara möjligt??
Varför är det så, jag kan ärligt säga att jag har nog aldrig sett ett förhållande hittills där båda parter är jämn snygga.
jag har sett flera exempel på detta inom jobbet. Ibland tappar man nästan hackan av förvåning och undrar om den där killen/tjejen har något speciellt knep, i så fall kan han/hon gärna få delge mig deras tips.
men som sagt denna teori saknar vetenskaplig grund och skall icke tillämpas på det egna förhållandet. För då kanske man kommer fram till att det är en själv som är stolpskottet big_smile

Jag ber LottaPotta med kombo om ursäkt, jag vill ju inte att gnarp ska få en ny turistfälla. big_smile
LottaPotta tycker du att jag ska delge G.O "klatschen" big_smile
Mitt eget bidrag till gnarps karma sutra.

Dagens inlägg blev lite blekt tycker jag, men det hände ju inte så mycket spännande. Vi får hoppas att morgondagen blir bättre!!! big_smile

God natt och sov så gott gnarp.


Utkast: Onsdag 21/5 ...

Onsdag 21/5 2008

Idag har jag varit ledig, det har varit grymt skönt. big_smile
Jag vaknad klockan 02:57 inatt och av någon sjuk anledning kliver jag upp och sätter mig vid datorn.big_smile jag surfar in på gnarp.org för att kolla om det har dykt upp några nya inlägg. Jag måste ju bara säga att jag är i gnarp.orgs våld. big_smile
Efter min tur på de gnarpianska vågorna så kallar sängen åter, jag hoppar i och somnar om. Det måste ha varit ansträngande att surfa på G.O för jag vaknar av att telefonen ringer vid 10 rycket, det är min butikschef som sitter och gör schema för nästa vecka, han undrar om jag kan tänka mig att byta ledig dag nästa vecka? jag svarar att det är absolut inga problem. Sedan börjar han på att säga att jag hade det alldeles för bra som kunde ligga och sova hela dagarna, det var ju annat med honom som hade barn. Jag tänkte nästam upplysa honom om alla de fördelar som det innebär att ha sambo och barn, men jag lät bli. big_smile Fûhrer Fredrik är ju minst sagt frikostlig mot sina favoriter, barnfamiljerna. big_smile Han tänker inte på oss stackars unkisar som bor i våra små ettor och måste springa på fester och tillställningar varje helg för att försöka träffa en kvinna, så att vi oxå kan komma in i hans gunst. big_smile För gud förbjudet att en kvinna skulle kunna bjuda på en drink någon gång...... Jämställdheten har långt kvar enligt mig, i vissa frågor big_smile

I dag var jag inne i stan för att äta lunch med en gammal arbetskamrat. Det var väldigt trevligt. Jag följde med henne in på lindex för hon skulle titta på något. Jag stannar vid entrén och låtsas flippa med mobilen. big_smile När jag har lekt kvar så tittar jag upp och ser att jag är mitt i underklädes avdelningen. big_smile Det får mig att börja fundera, undrar om man inte ska utlysa bhn till milleniumets största bedrägeri? big_smile
Jag förstår ju att bhn fyller sin funktion. Men det kan nog inte finnas en uppfinning som kan vara så mångsidig, den kan lyfta stötta och forma. Man kan fylla den med inlägg så de växer. Kort sagt den kan göra det mesta.
Vi män vi är ju tyvärr ganska korkade av naturen, och speciellt när vi börjar få i oss alkohol. När spriten går in då går vettet ut heter det som bekant. Vi sitter där på låt oss säga tre bockar, när man spanar in en vacker senorita i baren. big_smile Man vandrar fram, fylld med själv förtroende, man är ju som sagt tjuren ferdinand på grönbete. Man börjar konversera och tids nog står man på dansgolvet och dansar till country roads av Hermes house band. Man rockar på sina stela höfter som är halvt slut efter en veckas trampande på ett stenhårt butiksgolv i fel skor. big_smile
Den sköna senoritan verkar vara riktigt het, vackra ögon och en kropp att dö för, Sedan att hon har valt den mest åt sittande klänningen gör ju inte Ferdinads fantasier sämre. big_smile
Man rockar på och technon förbytts i kärleksfulla ballader, man börjar med att luta sig nära hennes hals för att insupa hennes kvinnliga dofter. aaah J lo, nice. Ju längre balladen går desto större framsteg gör ferdinand.  Det börjar med mysigt hångel som ganska snabbt övergår i ett groteskt kladdande. big_smile Man tror att ingen ser, men egentligen står alla och glor. big_smile Lamporna tänds och det är dags att vandra sig hemåt, på något underligt vis lyckas man övertala senoritan att följa med hem till Ferdinands säng. big_smile När man är på väg hemåt dyker de syndiga tankarna upp i huvudet, och sedan en bild av en kompis som säger - se till att klappa henne på berget. big_smile (LottaPottas kombo, svarar gärna på frågor angående bergs klappning) big_smile
Man försöker slita sig loss från de syndiga tankarna och fokusera på konversationen, men det är ju inte så lätt. Kvinnan har ju en fantastisk kropp. big_smile big_smile
Efter ett par koppar te så ska kärleks akten ta vid.
Kläddes plaggen faller ett efter ett, och man kommer närmare och närmare godsakerna. big_smile
Helt plötsligt efter mycket krångel med dragkedjor så kommer man fram till bhn. mn blundar och ska precis rycka av den med tänderna big_smile

Bhn faller sakta mot marken .......






Man öppnar ögonen för att se på de vackra brösten. big_smile Då upptäcker man till sitt stora förtrett att de vackra tingen inte har överlevt barn och gravitationen särskilt väl. Från att ha varit spänstiga tennis bollar så har de så sakta på vägen förbytts till pingisbollar in virad i strumpor. big_smile Nu kommer säkert många att bli arg på mig när jag skriver detta, men naturliga bröst är alltid bättre än plast varianter. tro mig. Men vi män är inte bättre. Flera av männen skulle behöva både vanlig bh och sedan en pung bh. big_smile Den sistnämnda blir inte heller så vacker på äldre dagar....  big_smile
Fast jag har aldrig hörttalas om att det finns något som heter punglyftning?? Men det kanske kommer.... big_smile
Helt plötsligt rycks jag ur min dagdröm av att min fd kollega kommer, nu är det dags för att äta lunch och prata gamla butiks minnen.

Resterande av dagen har förflutit ganska ordinärt.
Till middag blev heta räkor m ris, lite variation från parad rätten. big_smile
3Nej nu ska jag se klart på fotbollen! heja united!!! big_smile

Hoppas ni inte tycker att mitt inlägg blev för grovt.


Utkast: Tisdag 20/5-2008 ...

Tisdag 20/5-2008

Klockan ringer och jag rusar upp. Har jag försovit mig? Tittar förskräckt på klockan men kan lugnt konstatera att jag har gott om tid. big_smile
kastar på en kanna kaffe, slår på tvn och snubblar vidare in i badrummet. Borstar tänderna och funderar över hur dagen kommer att bli? jag vet ju hur mycket gammalt kollo vi har kvar. jag suckar lite för mig själv och tittar upp på badrumsskåpet. Där står den där listerin flaskan som jag handlade för ett tag sedan. Jag bestämmer mig för att prova en slurk. big_smile
Jag tar en skvätt och börjar gurgla.
jag känner en intensiv smärta, det känns ungefär som om alla helvetets demoner anfaller mitt tandkött och munhåla.big_smile
Hur kan detta preparat vara lagligt? big_smile
Det skulle lika gärna kunna vara ett tortyr redskap för kriminella regimer. big_smile
Efter detta bisarra konstaterande var det bara att dra på sig ica sviden och ge sig av mot butiken.
Jag kommer fram och påbörjar genast morgonens första uppgift, att baka upp allt butiksbakat bröd. Det är ett av de tråkigaste jobben inom butik tycker jag. men det måste ju oxå göras.
När jag som bäst står där och rengör brödskåpen så ringer det från lastkajen. det är färskvarorna som vill komma in och lossa. jag beger mig med raska steg upp på lastkajen.
Det är samma ica chaufför som kallade mig för "gubben" förra veckan.......
Ni förstår kanske att jag kände en stark lust i hjärtat att ge honom en spark i rumpan? big_smile
Men han fortsatte bara att dra av burarna och när det var dags att säga adjö yttrar han de skändliga orden - Hej då, gubben!
Jag trodde jag skulle smälla av, jag kände mig kränkt i själen. big_smile

Resten av förmiddagen gick helt enligt planerna, när det var dags för lunch glider jag in på toaletten för att ta mig en titt i spegeln, Jag tittar och tänker förnöjt en retuscherad kopia av Brad Pitt. Kalla mig Tjuren Pitt. big_smile
Jag glider iväg på lunch väldigt nöjd med mig själv, av att jag trots mitt orakade ansikte kan se så het ut, enligt mig själv kanske ska tilläggas. Tack Brad Pitt för att du gjorde skägg stubb modernt big_smile

Jag sitter i fika rummet och och äter mina pannkakor när jag slås av en tanke. Är Charlotte Perelli egentligen en man? eller är hon bara ett resultat av misslyckade operationer och botox? big_smile
Tänk vilken skandal som skulle bryta ut om något sådant kom fram....

Efter Lunch var det dags för att fixa lite med order systemen. Men när jag glider ut i butiken då ser jag henne, Crazy permo tanten är inne i butiken. Jag skyndar mig genast in på lagret innan hon dundrar förbi med påslagen blinkers. Hälsenan klarade sig denna gång. big_smile
Idag hade jag två tjejer från läkerol som var på besök i butiken, och det var inte min favorit utan två helt nya förmågor. Ni kan ju tänka er själva hur snacket gick i butiken efter det... big_smile

I morgon är jag ledig, det ska bli jätte skönt. Jag ska iväg och luncha med en gammal arbets kompis och sedan måste jag väl ta tag i städningen. Ingen som vill ge en stackars ungkarl lite hjälp? big_smile Betalar gärna. Usch nej vad fullt det där lät det var inte meningen.  big_smile

Till middag blev det Scaramangas parad rätt!!
Någon som vill komma på middag? big_smilebig_smile
Det blev lite över....


Utkast: Äntligen måndag ...

Äntligen måndag eller vad är det man säger ? smile
jag måste säga att denna måndag har gått väldigt bra.
Jag vaknade 20 minuter före klockan skulle ringa, jag kan ärligt säga att det har aldrig hänt förut.
Jag hoppade upp ur sängen, slängde på kaffebryggaren och tvn, man kan ju inte gå på jobbet utan att ha sett ett matlagningsprogram, eller hur?
jag gav mig av på den långa vandringen med metallicas - one i lurarna.
Glad i hågen anlände jag till jobbet och möter upp mina medarbetare, det samspråkas lite om hur helgen har varit, och vad vi ska göra på den komande personalfesten. big_smile
Det ligger numera ett förslag på att vi ska äta middag och spela rund pingis.....
jag hade bara en åsikt om detta och det var tänk om man blir svettig? Hur kul är det att gå på krogen då?
Men jag blev tröstad av en av mina medarbetare som sa att det skulle man inte bry sig om?????
jag förstod inte riktigt resonemanget i detta, men vad kan man säga alla har väl rätt till en åsikt? yeah right big_smile
Jag har oxå börjat på att bli retad för att jag beställer hem mycket läkerol. Väldigt många på jobbet anser att jag beställer hem så mycket läkerol bara för att tjejen som säljer in dem är så snygg..... big_smile
Skulle jag göra något sådant????
Mina argument att det är bra marginal kronor och hög omsättningshastighet verkar inte bita på mina medarbetare.
De vidhåller bara att jag är tänd på henne. Det är ju lite svårt att försvara sig mot dessa argument. Så vad ska jag göra?
Tyvärr kom inte läkerol tjejen idag, för när läkerol tjejen kommer, då vet man att det blir en bra dag big_smile
Det där lät ytterst perverst, men det var faktiskt inte det som var meningen. big_smile
I övrigt har dagen förflutit ungefär som vanligt. Vi hade en kund som kom in med synpunkter, men varför kommer man med synpunkter när man stinker sprit?
Hur kan man ens tro att folk ska ta en på allvar?
Jag har bara ett ord för dem, dårar!
jag har även ett annat exempel, en kund kommer in till kassan och säger åt kassören - hälsa era korkade chefer att de ska ta in kvarn salt, jag vet att det inte är ditt fel.
Hur kan man efter ett sådant uttalande förvänta sig någon hjälp?

crazy permo tanten var oxå inne idag, vilken människa big_smile Ett sant original big_smile
Hon är i 50 års åldern, och sitter i permobil. Det är bara ett fel.
Endra har hon inte lärt sig hantera den eller så lider hon av total brist på empati.
Denna tant gasar på inne i butiken, det är ett under att det inte blir märken på golvet när hon gasar. big_smile
När man ser henne är det bara att hoppa ur vägen, för hon ska minsann fram. big_smile Det spelar inte någon roll om det är personal som jobbar eller kunder som handlar. big_smile Hon slår på blinkers en och kör på den som är i vägen big_smile
Hon har aldrig kommit på tanken att säga ursäkta kan jag få komma fram? big_smile
Mig har hon kört över foten på minst två gånger big_smile och när man sedan ger henne en arg blick och frågar vad hon sysslar med. Så blir hon helt tokig och bara gasar i väg, utan att be om ursäkt. big_smile muttrandes något ohörbart. big_smile
Så både personal, kunder och inventarier måste passa sig noga när crazy permo tanten kommer! big_smile

nej nu ska jag ta och lira lite BF2.
bara så ni vet är det bara tomtar som spelar WoW. big_smile
BF2 = Ett manligt spel
WoW = För dårar som vill flyga på en blå fågel och handla guld på ebay. big_smilebig_smilebig_smile

Hoppas alla har lika kul att läsa min blogg som jag har att skriva den!


Utkast: Aaaah äntligen ...

Aaaah äntligen har man vaknat upp efter en hård helgs festande. Jag vaknade upp vid 10 tiden och tog med mig mitt älskade täcke och flyttade över till soffan. Min älskade soffa den o jag har tillbringat många timmar tillsammans.
Jag har under hela helgen mått förvånansvärt bra. Det är högst ovanligt när det gäller mig som brukar tillbringa mina helger när jag varit på fest i fosterställning, med gråten i halsen pga huvudvärk.  big_smile
Men så inte denna helg.
I fredags kom jag hem efter jobbet hade tänkt tillbringa fredagen med att spela lite battlefield 2. Men jag hade inte mer än hunnit komma hem innan stoffe ringde. Han o hans flickvän behövde lite sällskap, jag tackade för inbjudan och gav mig genast iväg.
Men ica påsen laddad med stark öl och humöret på topp så ankom jag till hägerstensåsen. Stoffe mötte upp mig vid tunnelbanan och vi gick iväg till Evas lägenhet (stoffes tjej).
Vi började festa loss vi tre, en riktigt munter skara. jag och stoffe satt och pratade en hel massa strunt mest hela kvällen. Stackars Eva måste ha varit rätt trött på oss på slutet. big_smile
När ölen och festen började lida mot sitt slut, och det var dags att ta och röra sig hemåt. Så började vi diskutera något, jag kommer inte längre ihåg vad det var. Men jag frågade iaf - Men ni två är väl ihop?
Det utbröt en isande tystnad i rummet...big_smile
Stoffe tittade på mig. Scaramanga nu har du iaf ställt till det....
Jag fattade ingenting, men insåg att jag hade trampat ordentligt i klaveret.
varför kan jag inte lära mig att vara tyst någon gång???
Vi kan ju säga så här om festen höll på att ta slut innan, så tvärdog den med mitt uttalande. big_smile Jag linkade sakta hemåt för att betänka mina sorger. I bakgrunden hörde jag - Men snälla Eva.....

vaknade upp på lördag morgon....
Innan jag slår upp ögonen så brukar jag alltid känna efter hur jag mår, om jag mår bra eller om jag kommer att sky solen som dracula ochh spendera min dag med den vita porslins guden Gustav. big_smile
Men denna dag så mådde jag ju ganska bra förutom att jag hade sovit på mina armar, jag måste ha sett ut som om jag bad mot mecka. big_smile
Den naturliga reaktionen på detta sömnläge blev ju att mina händer o armar hade somnat. big_smile När jag sedan försökte resa mig upp så small det till i min nacke. Det lät ungefär som en atombomb briserade, jag fes inte, jag lovar.big_smile
Resultatet av bomben blev en fruktansvärd nackspärr. Jag ålar mig över till soffan slår på tvn och tänker tyst, låt mig slippa detta.
jag fortsätter min dag med att vara hungrig. men på grund av nacken så ville jag vänta lite med att glida ner på pizzan för den vanliga bakis pizzan. Men efter ett tag gick det inte att vänta längre, hungern drev mig upp ur soffan och fram till träningsbänken. Träningsbänken fyller nu en funktion av garderob.big_smile
Jag lyckades med att få på mig en T shirt med mycket besvär och vandrade mig iväg de 75 meterna till tellus pizzeria. Dessa 75 m var fyllda med tårar o ångest när jag gick framåt som ett skadeskjutet djur. big_smile
jag hade lovat att jag skulle gå ut med några vänner på kvällen och jag kände att jag egentligen skulle behöva tacka nej till festligheterna. Men när jag hade varit drivande i att vi skulle gå ut, så kände jag att jag inte kunde tacka nej.
Strax innan jag skulle avresa från mitt älskade kransen till det smutsiga hornstull, så ringde Henrik och frågade om han kunde få följa med.
jag svarade att det var ju självklart, så Henrik, Rickard och jag mötte upp varandra i hornstull för att gemensamt gå till Camilla som höll i förfesten. big_smile
Vi kom upp till Camilla och började genast girigt suga i oss vårt medhavda dricka. Själv korkade man upp en flaska sparkling chardonnay. big_smile Fan vad gott det var. men tyvärr hade vi alla räknat lite fel på mängden dricka vi behövde. Så vid 20:30 tiden var allt slut.
Vi enades om att vi skulle gå på Aladdin. Det är ett stort ställe inne i sthlm city med tre dans golv mm. Vi blev varnade av vakten att det skulle inte vara något folk innan kl 23:00. men det struntade vi blankt i, vi var ju ute efter att bli full och då är det väl bara bra om det inte är kö i baren??big_smile
men när vi kom in och såg vad vi hade gett oss in på, började vi fundera. Det fanns 8 personer i denna jätte lokal, varav 6 var personal. big_smile
Men vi vägrade gå ut, vi hade ju fan pyntat 140 spänn i inträde.
Vi satte oss ner och började hinka i oss öl och drinkar. big_smile
Vi hade ganska trevligt men det var ju tur att folk började anlända vid 23:00 för vid den tiden satt vårat gäng och halv sov i soffgruppen.
Men tids nog satte partyt igång. Henrik slet med mig upp på dansgolvet och till en eldig latino sång rockade vi loss. big_smile
Ni kan ju tänka er mig med min nacke, jag är stel i vanliga fall. men denna gång var det ju ännu sämre. Varje gång jag tog ett steg på dansgolvet så kändes det som en omänsklig tortyr. big_smile men vad gör man inte för er kvinnor? big_smile
Vi hade jätte trevligt där på dansgolvet och partade på med ett bra tempo.
jag sitter och småretas lite med Camilla och Rickard och kommer insinuationer. big_smile
Det föll inte i god jord hos Camilla, När jag inte var beredd utan står på dansgolvet och dansar, då smyger hon upp bakom mig och med all kraft slår hon mig i rumpan med öppen hand flata. jag skriker rent ut och lyckas samtidigt vrida till nacken så jag trodde att mina sista dagar var komna. big_smile
Jag tappar självbehärskningen, jag vänder mig om och nyper tillbaka. Det enda felet var nog att jag nöp en hel del hårdare. Sedan frågar jag henne om hon är helt från vettet? Som slår mig när hon vet att jag har ont. Hon bara tittar på mig och säger att jag ska sluta djävlas då. jag måste ju ge henne lite rätt, så jag bad faktiskt om ursäkt efter det.

Vi satt och tittade ut över dansgolvet, då fick jag se en jätte fin thailändska, Jag är ju lite svag för asiatiska kvinnor, så jag tänkte bara the hunt is on. big_smile
Sedan ser jag till min stora förskräckelse att denna vackra kvinna är tillsammans med en svensk. Han ser ut som en vandrande parodi på den svenska mannen som åker till Thailand för att söka kärlek. big_smile
Han är 40-45 år blont halvlångt hår ganska överviktig. När han sedan rör sig som Stig helmer över dansgolvet så gör det inte bilden bättre. big_smile
Han rockade loss utav bara den, han njöt verkligen av situationen.
När jag sedan tittar åt andra hållet så ser jag två andra söta asiatiskor, jag tänkte nu ska jag ge dem dem lite av the scaramanga lovin. Jag dansar mot tjejerna, och tittar upp mot deras sittplatser där sitter 5-6 överviktiga svenska herrar och dreglar över tjejerna. big_smile
Tydligen så var det ett enda sällskap.

Efter det blev det hemgång.
Men jag lovar att kärleks spridaren scaramanga kommer att strida en annan dag. big_smile

I morgon är det jobb, hoppas att det händer något roligt som jag kan delge er! big_smile

God kväll!


Utkast: Onsdag 14 ...

Onsdag 14 maj.

Oj oj äntligen ytterligare en dag närmare helgen, gud va skönt.
Det hade inte varit dumt om det hade varit lördag och man kunde ha gått ut i parkerna och grillat.
men drömma kan man ju göra. det ryktas ju om att det ska bli dåligt väder. Så det slutar väl med att det blir en hemma helg med en påse grill chips. big_smile
Men nog om framtida drömmar, nu till dagens händelser.
Vaknade helt ut vilad, jag kommer inte ihåg när det hände senast?
studsade upp kastade på mig arbetskläderna, slängde på en kanna med kaffe och sedan bar det iväg.
När jag klev ut så mötes jag av en iskall nordanvind. Så det slutade med att jag fick vända om och hämta min vinterjacka. Det var strålande sol ute men bara 1 grad varmt!!!
Märkligt väder i denna stad, ena dagen 25 grader varmt. Andra dagen nästan snö och driv is.
När jag äntligen kom fram till jobbet 10 minuter försenad pga av jackstrulet upptäcker jag att vår chark kille är ledig idag. Så det är jag som ska vara där istället.... jag tycker inte charken är någon höjdare men vad har man för val?
Jag gör undan morgon bestyren, rensa datum i köttdisken, grilla kyckling och titta mig i spegeln. fan vad het jag tyckte jag var. big_smile
Morgonen förflöt helt utan incidenter, men strax innan lunch var det dags för dagens stora händelse. big_smile
In kommer en kvinna, hon är ryska och talar svenska med kraftig brytning. Hon ser ut som om hon kommer från  den mörkaste delen av den ryska landsbygden. Hennes rynkor är lika tydliga som gnarps ån är djup.big_smile
Sedan går hon omkring med en snusnäsduk virad kring huvudet.big_smile
Med andra ord så märks det att hon inte har levt ett enkelt liv.
Men på slutet verkar det ha satt sig på psyket.....
(Jag är ingen doktor så detta är ingen riktig diagnos!)
Hon säger att hon inte tål starka dofter längre...... (Hon har tidigare aldrig uttryckt några problem för oss)
Där sitter jag i kassan och hon tar sikte på min kassa. big_smile
Hon rusar fram, och nu menar jag rusar med kundvagnen. De övriga kunderna får hoppa åt sidan av blotta förskräckelsen. Över sin näsa har hon ett vitt andnings skydd. Av samma typ som målare brukar ha när de slipar väggar...... big_smile
Hon såg ut ungefär som en rysk kopia av darth vader. big_smile
Upp på kassan slänger hon oxå en skylt med texten "Håll avstånd! Jag tål ej er doft!" big_smilebig_smile
Ni kan ju tänka er att det blev väldigt svårt att hålla sig för skratt. När hon sedan avslutar med att skriker "Jag har koooooort". big_smile
Då var måttet rågat. jag kunde inte hålla mig för skratt.
jag fick skynda mig ut på lagret, där jag nästan började gråta av skratt.
Resterande av dagen förflöt utan några större händelser.
jag vandrade mig hemåt vid 15 tiden för att laga scaramangas parad rätt, idag igen.
Fast idag kombinerade vi den med två skivor av gene tunnbröd.
Ren norrländsk dynamit!!!
Vi hörs imorgon big_smile


Utkast: Nu äntligen ...

Nu äntligen tisdagen över big_smile
Det har inte varit en bra dag eller natt för den delen. Vaknar 03:47 av att jag blöder näsblod. Vem blöder näsblod mitt i natten???`
Visst jag brukar röra mig när jag sover, men kom igen jag har ju inte gått en match mot Mike Tyson. Studsade upp vid min vanliga tid 05:20. jag lovar att världen snurrade minst 20 varv för fort...
jag rullar ut i köket och lyckas med minsta möjliga marginal få igång kaffe bryggaren.
Snavar tillbaka in i sovrummet och på med ica kläderna. Spiller i lite kaffe i min bärbara mugg och rusar iväg mot jobbet.
Väl framme på jobbet så ringer färskvarorna på för att bli insläppta. jag rusar upp på lastkajen med kaffekoppen i högsta hugg, där möter jag denna ica c
chaufför som alltid har 1000 olika ursäkter för att inte ta med sig tomgods tillbaka.....
Han hade fuskat ordentligt i helgen, så nu stod han och försökte rättfärdiga sig för mig. Jag orkade inte ta någon diskussion med honom utan svarade bara ja på det mesta han sade. Jag sörplade vidare på mitt kaffe när jag till min stora fasa upptäckte att han kallade mig för gubben i varannan mening!!!! Fan vad sur jag blev..... Jag kanske må ha ålder noja. men jag har fan inte fyllt 30 än.
Men jag lyckades besinna mig från att säg något dumt, jag tog emot alla varorna och gick ner för att fortsätta att arbeta.
jag och min butikschef kom in på en diskussion angående en föredetta medarbetare till oss, Vi kan kalla honom Sven. Sven var en medelålders man med smak för thailändska kvinnor och pengar. Innan han började hos oss så drev han ett frukttorg någonstans i stor sthlm.  Så fort säsongen var över reste han till thailand för att leva som en kung. sedan kom han hem 4 månader senare lus pank, och med ett kraftigt sug för att åka tillbaka till sitt kungarike som han kallade det.big_smile
Han var ju blond så han föll tydligen många thailändskor i smaken enligt honom själv. big_smile
Dagen fortsatte med olika diskussioner bland annat angående grupp sex, jag tror personligen inte att jag skulle fixa det. jag skulle drabbas av prestations ångest big_smile
Fan man kan ju få komplex när man läser alla söndagsbilagor om hur man bäst tillfredsställer en kvinna. ´big_smile Det är ju både g punkt, tempo och en hel vetenskap som ska sammanträffa eller hur?big_smile
Tänk då om man ska klara av två???? *suck
Man ska jucka i takt samtidigt arbeta med det orala. För att inte tala om den manliga fasan, förtidig ut lösning....
Jag får nog hålla mig till en kvinna. Helt klart. big_smile

Efter lunch var det dags för ekonomi möte, det förflöt lugnt och stilla precis som vanligt
Vi fick oxå se en film sekvens från gårdagen. när två flickor i 12 års åldern kommer in och ska sniffa rengöringsmedel. Det enda felet var att de valde Ajax fönster puts och jif citon. big_smilebig_smile
Passa er alla det är det nya knarket.big_smile
Resultatet av deras upptåg blev att den ena tjejen fick jif citron på näsan. big_smile
Jag tror de har gett upp sina karriärer som hobby pundare.

Nu har man precis avnjutit scaramangas parad middag, pasta med krossad tomater och vitlökspeppar.
Allt vad en riktig man behöver.

Väl mött nästa gång.


Utkast: Äntligen måndag!! ...

Äntligen måndag!!

Nu är äntligen en lång arbetsdag äntligen till ända. jag började tidigt idag, jag vandrar den korta sträckan till butiken. glad i hågen och med kaffekoppen i handen går jag och visslar på lite Ebba grön - mental istid. jag är ju tyvärr totalt tondöv så det måste ha låtit väldigt illa. big_smile
Jag kommer fram till butiken och möter alla kollegorna som står utanför. Det visar sig ganska snabbt att en miss i kommunikationen har föranlett att vi står utan nycklar.
Så det hela slutar med ett akut samtal till en av de anställda för att försöka få tag på nycklar.
Jag ringer garanterat 6 ggr innan jag äntligen får tag på henne. Jag ber henne vänligen kliva upp ur sängen och gå ner för trapporna, så vi kan hämta nycklarna.
Att hon var så medgörlig kan ses som det 8 underverket.
(Hon har ett hemskt morgon humör)
jag och en av kollegorna hoppade in i hans bil, och iväg vi for....
Tyvärr är mitt lokal sinne ungefär lika bra som min känsla för toner. Med andra ord en total katastrof big_smile
Men medan vi susade iväg likt knight raider så konstaterade vi båda att vi inte hittade. (hans lokal sinne var inte mycket bättre än mitt)
Med " I been looking for freedom"  i våra öron, försökte vi leta oss fram igenom en av sthlms stadsdelar.
Som genom ett under och många telefonsamtal senare lyckades vi hitta fram och få nycklar. Något måste ha hänt med kollegan med morgon humöret, för hon var på ett strålande humör.

Vi gasar tillbaka till butiken, och stiger ut som hjältar. Vi har lyckats med uppdraget!!!
Dagen förflyter i övrigt ganska lugnt.
Förutom att en av arla chaufförerna frågade mig från vilket land jag kom? big_smile
(betänk att chauffören var invandrare)
Jag svarade att jag var ur svensk.
Det blev tyst i ett par minuter sedan tittar han på mig och frågar, urrrrsvensk var ligger det?
jag trodde att jag skulle ramla ihop av skratt. Det tog mig tio minuter att förklara för chauffören att det inte var ett land. big_smile
Efter det var det dags för personalmöte som var väldigt trevligt.

Men nu är det nog dags för mig att gå och sova. Så jag önskar er alla god natt!

PS varför har NKC valt att lägga sin festival på samma helg som bilträffen? det måste ju vara väldigt dumt. Det hade varit bättre för båda evenemangen att ha en egen helg.
Främst för att evenemangen var för sig skulle få bättre besöks siffror.
Finns det något bra svar på denna fråga så skulle jag gärna vilja höra det.

Tack. big_smile


Utkast: Vaknar upp ...

Vaknar upp från årets första grillfest. Jag måste säga att jag mår förvånansvärt bra. Det finns ju inget bättre än god mat och dryck i goda vänners lag?
Sedan måste jag bara säga att Johan var grym på att flippa burgare, jag får återgälda min syster senare för den halva burken med räksallad som försvann.
Nu har jag även fått prova på den där brädan som finns till nintendo wii, den som man kan göra step up och löpning mm på.
Jag fick starka gliringar från min syster dagen innan vår fest att jag med min balans inte skulle klara mig så bra. men ni som känner mig vet ju att jag om någon borde ju ha fått en direkt biljett till os i låt oss säga gymnastik. big_smile
Men jag är väldigt nöjd med min insats. Fast prova inte step up under berusat tillstånd. det blir så lätt att falla omkull. big_smile
Men jag måste säga att jag var grym på rockring, Det måste ha sett grymt kul ut. big_smile
Johan bara fuskade. Säger han att han vann, så är det bara lögn. Alla vet att den verklige vinnare var jag . big_smile

Men jag måste bara säga att det var en av de trevligaste kvällarna på mycket länge. så om någon av er som var med läser detta. Så kan jag bara lyfta på hatten och tacka.
´
Håller det på att bryta ut ett jihad/anti jihad i gnarp?
Man kan ju bara undra med tanke på alla dessa tjafs hit och dit.
kan man inte bara respektera varandras olikheter?
Jag tycker att man ska hylla människor för deras engagemang för bygden oavsett tro tillhörighet.
Gillar man inte vad de gör, tråkigt. men det är bara att engagera sig själv och gör något för Gnarps framtid. Det vill säga ungdomarna.
Gnarp behöver eldsjälar inte fler stilla sittande klagomurar.

Utkast: Den här ...

Den här värmen är inte av godo, det kan jag bara säga er. Ibland önskar man att temperaturen aldrig kunde krypa över 0.
Det finns 3 anledningar om man jobbar i butik som jag:

Nr 1: Kvinnor är så otroligt vackra,
man springer runt bland butikshyllorna och frustar tungt. kort sagt man är ferdinand på grönbete. big_smile
Men alla vackra kvinnor bara rusar förbi och gastar i sina mobil telefoner och verkar inte lägga märke till  mig TJUREN!!!! Vad fan gör man för fel? Det frågar man sig när gamla Asta 56 kommer fram och säger hej, ser du att jag har klippt mig och färgat håret. man kan ju inte vara oartig mot en kvinna. Så man säger , givet. va bra det blev.
Asta skinner upp som en sol som precis letat sig över bärsberget ock klappar en på kinden och nyper en i rumpan och rusar sedan nöjt i väg mot kassan.
Är det min lott?? Kvinnor i övre medelåldern? Sanna mina ord. Scaramanga kommer att vara player när han sitter på bergesta. big_smile
Någon som har något tips för hur man attraherar kvinnor så är det bara att dela med sig. big_smile

N 2: Pundarnas afton.

När jag kommer ut i butiken idag, så upptäcker jag  till min stora fasa att de har tinat fram även i år. PUNDARNA. Dessa snattande as. jag tror de hade vårmöte hos oss idag. en del så packade att de knappt kunde gå. Medan de övriga hade en glans som skulle få kosta boda kristall att blekna av avund.
På årsmötet behandlades många olika frågor, b la. big_smile
Hur har du haft det i vinter?
Går du på nått nu?
Knullat något??
När man skulle försöka avbryta detta årsmöte så blev man inte direkt populär.
Man stod inte direkt så högt i pundarkurs när man ställde sig å tittade på dem.
Pundarna tinnar fram så fort det blir lite mildare. De stannar framme hela våren, sommaren och försvinner sedan när hösten kommer.
Har de alla hus i Thailand??big_smile


Nr 3: Jag menar inte att vara kvinno fientlig med denna anledning, för jag älskar verkligen kvinnokroppen. Men när kvinnor i övre 50 årsåldern. med bröst vårtor som mount everest får för sig att gå ut på affären, utan bh och i en vit t- tröja. Då har det gått för långt.


Jag hoppas att någon får lite roligt av att läsa detta.
Jag återkommer med mer reflektioner ur mitt arbete och liv, väl mött då! big_smile


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0