Hockey, julfirande och skitsjuka.

Nu har man äntligen tagit sig hem till Stockholm efter ett ordentligt julfirande hemma i Hudiksvall och gnarp.
Man ankom Hudiksvall på kvällen den 23 dec. Det första jag gjorde var att ta en cigg och då slog det mig, vad fantastiskt tyst det kan vara. jag hörde ingenting, ingen människa som rörde sig, ingen hund som skällde. Jag började på att få lappsjuka direkt men jag tog mitt pick och pack och gav mig upp till mamma o pappa. Där mottogs man av knäck och julmust. Sedan var det bara att hoppa i säng för den stundande hockey matchen på julafton. :)
På julaftons morgon blev man väckt och påskyndad att det var bråttom nu. Vi måste åka till gnarp NU!!!!
Halv död klev jag upp ur sängen och hoppade in i duschen. Pappa stod och stampade utanför dörren och frågade om jag inte var klar snart??? Det var ungefär som när man var 17 och bodde hemma i huset i gnarp. :)
När vi äntligen ankommer gnarp, så var det dags att dela ut julklapparna, Elias o Hannes hade fått nintendo wii av Pelle o Johanna  av mig fick grabbarna mario cart men tillhörande rattar. :) Det föll verkligen i god jord. Hannes skulle genast utmana mig på en match. Det hela slutade med att mamma blev så nyfiken på vad jag hade fått i julklapp av grabbarna så hon öppnade den!!!! :) man märker ju vart man ärvt sin nyfikenhet ifrån.
Efter ganska mycket spelande var det dags att bege sig till hockey hallen för vår årliga hockey match.
Matchen består som vanligt mellan min familj, och min brors tjejs familj. :) Det blev ett minne för livet i år oxå. Jag hade fruktansvärt ont i min vackra bakdel när matchen var över.Men kul var det. Det gick mycket bättre i år än förra ordet iaf.
Sedan var det bara att åka hem till Hudiksvall och se på Kalle Anka.
Efter julmiddagen och Kalle började jag känna att det var dags för att åka och hälsa på i stan. Jag tog en taxi och åkte och hälsade på mitt gamla X för att lämna av julklappar. Det var jätte trevligt. Det kom dit en del av hennes kompisar och det blev en trevlig kväll. Senare begav vi oss ner till Tre bockar (Scaramanga) för att kolla in Hudiksvalls ute liv. :)
Det var as tråkigt, jag träffade ingen jag kände, så efter ett tag begav jag mig hemåt.
På juldagen var det dags för att återigen bege sig till det brutala gnarp. För det traditionsenliga julfirandet på bergagården. :)
jag, el grande och Lotta började på förfest hos Gnarps ende riktiga jägare. Vi fick börja med huse syn i jägarens nya hus. Det var jätte trevligt. Det var minst sagt stort. :)
Sedan satte vi oss ner vid köksbordet och började hiva bärs. :)
Efter ett tag blir jag sugen på en cigg och går och ställer mig vid spisen. Helt plötsligt hör jag. VAR I HELVETE VAR DU IGÅR KVÄLL???????????????????????????????????
Jag tittar förvånat upp och ser att Lotta har tagit fram min telefon och börjat titta på mina foton, tydligen fanns det ett foto på mig och X.et där, som jag hade glömt bort . Jag inser ganska fort att slaget är förlorat och att det inte är någon ide att försöka dra ut på den förestående utskällningen något mer. :)
jag har aldrig varit med om en sådan utskällning förr, Lotta o jägaren satt på samma sida av bordet och gastade på mig, det spelade ingen roll att jag frågade varför hon var och tittade i min telefon utan lov, för det hörde inte hit.
men de skällde bara på mig för att de tyckte om mig sa de, och i detta fall så vet jag faktiskt att det är sant.
men man måste ju få lämna julklappar eller hur?
Efter denna utskällning kände man sig som en en manglad fiskpinne, men festglädjen återvände när vi började närma oss bergegården. Väl inne på bergegården möttes man av många bekanta ansikten. Det är ju väldigt många hemvändare där den här helgen. Så jag spenderade min kväll med att prata med en massa olika människor.
Jag träffade bla Eva, hon frågade om jag hade hunnit fylla 30? Nej svarade jag.
va bra fick jag till svar då hinner jag fortfarande skicka ner din tavla. Hon lovade mig en tavla som hon har målat som heter dimmornas demoner när jag var ca 10 år och hon var tillsammans med brorsan. :)
jag hoppas bara att hon inte glömmer bort sitt löfte :D Den tavlan är ju cool.
Jag fortsatte att mingla och helt plötsligt så möter jag en av de yngre Gnarpsborna som är väldigt,väldigt full. Ögonen gick i kors på honom. Sedan gjorde han allt för att se hård och farlig ut. jag frågade honom helt enkelt, fan vad sur du ser ut, vad är det med dig? Hans korlagda ögonen öppnades minimalt och han utbrister JAG HAR SPÖAT NÅGON IKVÄLL!!!!
Jag kan inte hålla mig för skratt, jag börjar skratta åt honom och fan vad sur han blev.  :D
Men om man går på fest i mysbyxor då kanske man ska stanna hemma?
Jag fick beröm för min blogg oxå, det var roligt. Speciellt när det kom från människor som man inte trodde läste den.
På annandagens morgon får man ett brutalt uppvaknande av två stycken wii terrorister som skriker och hoppar på mig att. Farbror scaramanga kliv upp. vi ska spela wii.
Det tog ju ett par timmar innan man kunde sätta sig bakom wii ratten men sen så var man en mästare. :)
Det värsta är väl att det var sista gången man vann över dem. De lär sig ju fort. :)
Efter ett tag kom mamma o pappa och hämtade mig och vi åkte hem till Hudik. 
När jag vaknade upp den 27 december kände jag att min sista stund var kommen, jag hade åkt på skitsjujka, jag fick bosätta mig på mammas o pappas toalett och där stannade jag i ett helt dygn. på slutet kändes det som om min ädla bakdel brann av smärta. :( Mor och far är heller inte de som investerar i soft toalettpapper, nä det ska vara det här billiga skiten som räcker en evighet. :( Ni kan ju tänka er vad detta helvetes papper gjorde med min ädla bakdel. :(
jag kommer alltid att ta med mig eget toa papper när jag åker till hudik hädanefter. :) In case of emergency. :D
Det är en sammanfattning över mitt julfirande, :D
jag hoppas ni har haft det lika trevligt som jag med mycket dopp i grytan och övriga julfrestelser.
Nu ser jag fram emot ett nytt år. med nya spännande upplevelser!

Scaramanga


 

Nytt liv! :D

Nu har man kommit igång med träningen igen, det känns as bra. Men som sagt det är ju inte kul att få reda på hur mycket man har tappat, och hur mycket man har ökat i vikt. :(
Det är förbannat illa att det mesta som är gott oxå är onyttigt. Varför ska det vara så, varför kan morötter inte smaka choklad?
Men det finns ju oxå glädjeämnen med att börja träna förutom att få upp flåset. :) Jag tänker på alla dessa underbara kvinnor som tränar samtidigt, det är ju en fröjd för ögat. :) Och ger det där lilla extra så man orkar en repetition till. Idag var det en jätte snygg tjej där. Hon var egentligen inte så snygg men hon hade väldigt vackra naturliga färger. Så det var nästan så jag måste ta fram Scaramanga charmen. Men jag lät henne slippa undan denna gång. :) Men vi möts säkert igen. Och då kommer hon inte att ha samma tur. När man efter träningen sitter inne i bastun och njuter av en gainomax. Då kommer det in en blek fet naken man in i bastun, med en jätte vatten flaska i handen. Jag tänkte i mitt stilla sinne, häller du vattnet på bastu aggregatet, så är det du som kommer att stå som julskinka på scaramangas julbord.
Jag stirrar på mannen men han ignorerar mig och kliar sig på pungen, sen tar han två steg fram och häller allt vatten på aggregatet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag höll på att få ett fri släpp, men jag lyckades behärska mig och gick ut istället. Det var fel dag att be honom att fara och flyga. När jag senare kommer in i mitt trapphus så upptäcker jag ett blodspår, Det ser ut som någon har blött kraftigt näsblod. Jag följer efter blodspåret och helt plötsligt upphör det.
man kan ju fråga sig vad som försigår i trapphuset när man inte är hemma?
Men nu tror jag det är dags att slå på dumburken och titta lite, Simpsons börjar ju snart.
Idag har man oxå lagat quornsås, jag kan bara säga att jag aldrig kommer att gå tillbaka till köttfärs. :)
Framåt för svampen!!!!!! jag har oxå provat att boka AC/DC biljetter snacka om ett hopplöst projekt. Det måste vara något fel om alla biljetter går åt på fem minuter, Det kanske är dags att införa personliga biljetter? :(



Scaramanga

Quorn kung och biljett lös.



Vad är Quorn?

Jobbar helg + måndag :D

Nu har man äntligen jobbat klart helgen för denna gång. Men jag måste säga att det var verkligen kul att jobba denna gång. :)
Hela lördagen gick i ett enda långt svep, utan några incidenter.
På söndagen gick det oxå bra, jag hade öppningen med Mr B kan vi kalla honom. Det är kort form för hans artist namn.
Hela dagen gick jätte bra tills Mr B skulle börja jävlas med mig......... :)
Han började med att försöka lägga krokben för mig. men Mr B hade inte räknat med att jag skulle vara beredd. Så jag drog till det jag hade, Med resultat att Mr B gör en vacker dykning i pik stil och ramlar pladask. (Domarna gav 10 poäng för fallet :D )
Mr B tar denna förödmjukelse ganska såväl och nöjer sig med att slå mig på axeln. :) Han kommer att se till att jag får gå i en allt för tidig pension. :) Arbetsskada på grund av misshandel.
När jag en stund senare vandrar ut på lagret så är Mr B redo. Han försöker fälla mig, men jag lyckas hålla mig upprätt. Han nöjer sig då med att ge mig en lätt dunk i ryggen och skrattar.
Jag ger mig av ut i butiken för att fylla köttfärs. Jag känner mig iakttagen och vänder mig om. Där står en kille och ler förföriskt mot mig.
Jag tänker i mitt stilla sinne, ditt äckliga svin, står du och glor på min röv när jag fyller köttfärs. Okej för att jag har en porrig röv, men för fan kom igen!!!!! :D
Jag går in på lagret och känner mig besudlad.
jag frågar Mr B om han känner igen dåren som har klätt av mig med blicken.
Mr B håller på att vika sig dubbel av skratt.
När han dunkade mig i ryggen så hade han satt fast en lapp med texten:
OBS!!!
NYP MIG GÄRNA
I RUMPAN
KRAM
SCARAMANGA.
Ni kan ju kanske tänka er vem som blev dagens hackkyckling :)
och inga av mina arbetskamrater tar av mig lappen , jag gick runt med den i säkert 15 minuter ute i butiken. :)
Jag har lovat alla mina arbetskamrater en gruvlig hämnd.
Typ Dantes 7 nivåer av helvetet :D
Så jag måste bara hitta på något jävelskap att straffa Mr B med.  :)
Men jag kan ju bara säga att hans plus alla andras tid kommer, Det kanske inte blir i morgon, Men den kommer.........
Idag var det meningen att jag skulle träna men det frös inne, jag måste verkligen ta tag i den nu, så jag blir het till
beach -09. Men nu kommer snart Marcus upp på en fika.
Om någon har något bra sätt att återgälda Mr B så kan ni ju höra av er :)


Scaramanga
Hämndens konung :D


Dantes inferno








Produktiv förmiddag :)

Nu har man verkligen varit produktiv. Jag har både tvättat, gjort klart allt med färjan och gått och hämtat ut en julklapp som har kommit på posten. Det är inte illa pinkat för 3 timmars arbete. :)
Så nu väntar jag bara på att tvätten ska torka ordentligt innan jag spurtar iväg på jobbet för att ordna upp en massa strul som har uppkommit. :)
Men det löser man, man är ju Scaramanga sex gud och handyman :D
Skämt åsido så ska det nog inte bli så stora problem, jag har redan löst det mesta. :)
Jag hoppas jag är tillräckligt pigg ikväll när jag kommer hem för att ge er en uppdatering.

Jag råder er alla att oxå prova denna adress.

http://www.hitta.se/gatubild/

Det är ju riktigt äckligt, jag kan se mina egna gardiner,
Vad kommer härnäst kan man undra?
Gå in i människors lägenheter och hus?

Fika med Agda och utbildningsmöte

idag har man varit på fika med Agda. :)
Det är alltid lika lärorikt. :) Vi har motsatt åsikt om allt här i världen näst intill. Men roligt är det.
Sedan är det ju alltid intressant att få höra den motsatta åsikten ibland, då får man fin slipa argumenten :)
Jag fick oxå tillfälle att prova på stans i särklass äckligaste grekiska paj, den smakade bara surt. Men man måste ju våga prova något nytt här i livet ibland.
När vi bröt upp från vår fika och jag skulle börja bege mig mot jobbet och utbildningsmötet så är det tvärstopp i tunnelbanan. Tydligen har nån kabel börjat brinna. jag med mitt usla lokalsinne blir tvungen att ringa Agda så hon får komma och lotsa mig till närmaste fungerande tunnelbana.
Agda blev verkligen nöjd med att hon för en gångs skull hade det bättre lokalsinnet. Så hon guidade mig till zinkensdam. när jag äntligen kom fram dit, så fungerar inte den tunnelbane linjen heller. :(
jag känner att svetten börja lacka och jag frågar tunnelbane värdarna vad jag skulle ta mig till?
De hänvisade mig till ersättningsbussarna.
När jag står där och väntar så knackar det på min axel och någon tant frågar om jag skall till hållplatsen där butiken ligger. Jag svarar ja, och svarar att jag är stressad och om hon vet när bussen kommer?
Hon är lika stressad och svarar att hon inte har någon aning
jag föreslår att vi ska dela en taxi, men hon har inga pengar, sedan frågar hon om hon kan få åka med mig?
Jag svarar att det är helt ok, i mitt stilla sinne tycker jag att det var ganska fräckt att fråga av henne.
Sedan börjar hon prata inför andra strandsatta resenärer att så här är det jämt!!!!! jävla tunnelbana!!!!!!! Sl  är bajs etc etc.
Då lägger jag min hand på hennes axel och säger med ett flin på läpparna om du tycker detta är illa, så tycker jag att du skall flytta till gnarp. :) Där går det 1 buss var 5:e timme om du har tur. :)
Hon inser att hon kanske är ute och cyklar, och frågar var gnarp ligger.
Jag svarar att det ligger i hälsingland.
Hon frågar vilken stad som ligger närmast?
jag svarar Hudiksvall och sundsvall.

Då svarar människan. jaha i norrbotten alltså?? :D

Då orkade jag inte fortsätta diskussionen något mer.

Jag hann fram till vårt möte exakt i tid som tur var.

Mötet gick jätte bra Vi fick mycket beröm för vår presentation :D

Vi fick oxå ha individuella kvartssamtal med Ullrika det var spännande att få höra vad hon hade för tankar och funderingar över mig. men det var enbart positivt.

Hon sa att jag var en ljusspridare som verkligen såg ut att trivas på seminarierna

Det var ju verkligen inte direkt väntat att få höra något sådant om mig. Jag har aldrig sett mig själv som någon ljusspridare. Så det var en överraskning, men det kändes skönt att få höra det. och att hon tyckte att jag deltog bra i lektionerna. och att jag skulle fortsätta i samma stil.


men nu ska jag se hanibal för att sedan hoppa i säng.

Imorgon är det dags för slutbokning av finlands färjan och tvättstugan. (brandslangen måste ju få ett nytt skydd :D)



Scaramanga

Er ljusspidare i december mörkret. :D


Scaramanga the firefighter :)

Idag har man lekt frukt Nisse på morgonen, andra gången på väldigt kort tid. Men det är kul med lite omväxling i vardagen.
Tyvärr har jag haft träningsvärk i mina sk muskler, så att lyfta en frukt låda var en riktig plåga.
Jag har oxå lyckats få ett sår på högra pekfinger toppen, detta gör att ingenting fungerar som det ska, för så fort jag kommer åt såret så känns det som om jag måste följa Lisas exempel och gasta MEDIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är ju nästan så man dör, helt enkelt :)
På eftermiddagen har vi haft brand utbildning på jobbet, det var lärorikt. så nu kan jag hantera en brandsläckare. Så om en kvinna är i nöd, frukta ej Scaramanga kommer och släcker branden. Både den kroppsliga och den själsliga. :D
jag skojar bara. Det var helt klart roligt att få prova på att släcka bränder.
imorgon ska jag ta mig en fika med Agda och få höra det senaste, sedan är det utbildningsmöte med lärar handledning på jobbet. Ytterligare en dag full med aktiviteter. det vore skönt om kalendern kunde vara helt tom någongång så man bara kunde vila. men då skulle man väl avlida av tristess. :)
men nu ska jag hopa i säng och drömma ljuva drömmar om alla vackra kvinnor.

Scaramanga

Brandman med hjärta och (stor) slang :D


Min!!

Tjejer, Träning och Tur

Idag har det varit en stressig måndag på jobbet, inte mycket har gått som planerat.
Men jag har hela dagen funderat på hur kommer det sig att det finns så många otroligt vackra kvinnor? :)
min favorit var in på jobbet idag, hon är ju bara så fruktansvärt vacker.
Jag kan snart inte kontrollera mig längre, jag tror att jag måste gå fram till henne och erbjuda some Scaramanga lovin. Det värsta är att jag misstänker att hon är tillsammans med ett av de värsta stolp skotten norr om Prag.
Hur kan det vara möjligt?????????
Kan någon förklara för mig varför kvinnor dras till dom?
När det finns en player som mig i närheten :D
Men jag får väl ta och tuffa till mig och fråga kvinnan i fråga hur det kommer sig att hon väljer fel? :)
Idag var det oxå bestämt att jag och Jonatan skulle börja träna. Sagt och gjort så spurtade jag hem och hämtade gym väskan och sprang ner i tunnelbanan. där möter jag min favorit kassörska på Coop. Hon är oxå väldigt snygg, jag har för mig att hon fyller år nu på söndag. (Hon beklagade sig för mig, eftersom hon behövde jobba) Jag får inte glömma att gå förbi Coopen och önska henne grattis på födelsedagen. :)
Är man den sanna romantikern eller?
men åter till tränings historien. jag möte upp Jonatan på tunnelbanan och vi begav oss till gymmet. Jonatan skulle ju träna med hulkarna i källaren, och jag uppe med resterande motionärer. :)
Jag satte mig på motionscykeln och började trampa. När jag tränade som mest förut då klarade jag 1 timme på programmet jag brukar köra. i dag klarade jag 5 minuter :(
det var ingen bra start på mitt nya liv.........
jag körde min vanliga runda men upptäckte att jag hade tappat något alldeles otroligt på dessa månader av slöhet.
Jag fick hålla mig flera nivåer under mitt gamla tempo. :(
Men men skam den som ger sig, jag ska träna imorgon oxå, om inte träningsvärken stoppar mig vill säga.
När jag kom ut ur duschen på gymmet och skulle börja klä på mig upptäckte jag att det fattades en sak. Mina BYXOR. Jag trodde jag hade blivit tokig, jag hade dem ju på mig när jag kom till gymmet. Jag börjar titta mig omkring och upptäcker att jag har glömt dom framme medan jag tränade. men jag hade en väldig tur allt fanns kvar både nycklar, plånbok och konto kort. :)

Så i natt kan jag iaf sova lugnt :)


Scaramanga

Stig helmer på gymet


Julklappar och ångest.

Nu var det länge sedan jag skrev något i bloggen. Men om vi ska vara helt ärliga så har det inte hänt något speciellt.
jag har spenderat min helg med att vila. Det har varit jätte skönt. Men det är ju lite synd att sova bort hela helgen. i lördags var jag och tittade på Jonatans nya lägenhet. Den var jätte fin, jag blev verkligen avundsjuk. När ska jag bli vuxen och köpa mig en bostadsrätt?
Antagligen aldrig som det ser ut nu, men man vet ju aldrig livet kan ju förändras fort.
Jag följde med Jonatan ut på mediamarkt för att handla högtalarkabel. Där såg jag min nya dröm tv. 46 tum med en bild att dö för. men det får nog vänta tills nästa år. Ekonomin är ju lite ansträngd just nu. Med alla dessa julklappar.
Jag har oxå bestämt mig för att ta upp träningen igen, det är ett krav om jag ska åka på semester nästa år. Så jag tror det blir nystart imorgon. men vi får väl se. :)
jag har oxå bestämt mig för att sluta röka i och med att jag börjar träna. Det kommer att bli ett måste annars kommer lungorna att sprängas. Idag besökte jag sthlm city för att börja min julklapps shopping. Väldigt många leksaks-/elektronik butiker har gjort stora missar i volymerna de beställer. det var tomt överallt på det jag skulle ha. det slutade med att jag fick åka hem och beställa klapparna via internet. Nu är det bara att hoppas på att de kommer i tid. 
nu har jag bara en klapp kvar och det är till min käre syster son Vulva. :)
jag hittade en del kul idag när jag var in till stan, men jag vet inte om det hade varit så uppskattat av hans tjej. :D
jag funderar även på att köpa ett presentkort på IKEAs restaurang åt honom. En tallrik köttbullar med potatis och lingonsylt. även en kille måste ju äta eller hur:)
Jag sitter nu och svettas över min utbildnings väskan. Jag måste ta tag i ekonomin nu. Jag börjar känna mig väldigt stressad över utbildningen. Det känns som om vi inte kommer någonstans, men det beror nog på att marknads undersökningen inte blir klar förrän i januari. :( Jävla elände. men jag har tagit fram lite annan statistik så det ska nog gå att börja ändå. Jag vill inte ha allt jobb liggande tills i januari. Då kommer det att bli panik och det vägrar jag, jag har bestämt mig för att lyckas göra en bra marknadsplan. Proven har inte lika stor betydelse för mig privat. Det är marknadsplanen som gäller!!!!!!!
Jag har hört att man numera säljer snöslungor, tapetter, skruv och pellets på gnarps enda butik av klass. 
kan det vara möjligt?
Jag lovar att det kommer att bli väl undersökt av mig när jag åker hem i jul, så foto bevis kommer att följa. :)


Scaramanga

 

Pundare, pundare och åter pundare :(

I går åkte Stan the man hem. Det var jätte kul att han kom ner och hälsade på. :D Men vi hade en klapp fylla var. :D Stan hade sin på fredag, och jag hade min på lördag.
Stan hade ju kanske en god anledning att bli klapp full med tanke på att han hade en ordentlig fest även på torsdagen. På fredagen blev det till att jobba över. :( Det märks att julen är i antågande, Men efter jobbet skyndade jag mig hem och hoppade in i duschen. Efter det var det bara att dra på sig kavajen och ge sig in till stan. Där möte jag upp Stann the man på centralen. Vi begav oss till götgats backen för att inta middag. Stan the man började redan på att bli  lite sliten, :)
Efter middagen begav vi oss till o´lerays för att titta på hockey.
Jag kontaktade en kompis som skulle gå på DEBASER.
Jag ställer mig egentligen frågan varför valde vi att gå dit? DEBASR är ju bland det sämsta stället som man kan besöka som gäst i krog natten. Men vi gick dit iaf och möte upp min komipis. Men tyvärr så blev Stan the man dålig och vi fick avbryta festligheterna och bege oss hemåt.
På lördagen var det min tur, jag kan bara säga att om en bartender säger åt en att man druckit för mycket kl 22:30, då är det illa. ::D Var vi var, det är en hemlighet jag tar med mig i graven. :)
Men nu till dagens händelser.
Idag skulle man ta en lugn eftermiddag på jobbet och göra lönerna. Som alltid är man ju ute i sista minuten :)
Vi hade en butikskontrollant i butiken idag oxå. Jag har jobbat med honom flera gånger, han är bra. :)
Där sitter man i godan ro och fixar med lönerna. Då åker dörren upp och in kommer en man iklädd en päls. Han liknar nästan kung vinter. Butikskontrollanten börjar plocka av honom köttet som han hade stulit. Han hade stulit biff & entrecôte till ett värde av 876 kr. 
Butikskontrollanten skulle börja med ett förhör men det gick inte så bra för pundar Arne bara nonchalerade honom och började kalla honom diverse saker bara för att provocera butikskontrollanten. 
jag insåg att situationen ganska snabbt skulle bli otäck så jag vänder mig om, och säger åt Arne att vara tyst och sluta lätta sig.
Arne tittade på mig och sa att han skulle vara tyst.
30 sekunder senare började han om med att provocera butikskontrollanten, tyvärr så bemöter han Arnes oförskämdheter genom att kaxa tillbaka.
När de hade munhuggits i 15 min tappade jag tålamodet.
Jag drog dator musen i bordet och frågade dessa varför de inte bara kunde vara tyst?
Jag orkade inte lyssna något mer på deras jävla skit snack.
Det skulle gå mycket enklare att vara i samma rum om alla bara var tyst.
Jag tittade på Arne och frågade vad han egentligen menade med att sitta och snacka så mycket skit?
och om han inte slutade provocera så skulle jag lämna rummet så fick de göra vad de ville.
Då tror jag Arne insåg att det var allvar. Han blev tyst.
Efter ett tag när tystnaden lade sig så frågade jag Arne vad han skulle ha köttet till? Om han skulle sälja det?
Arne tittar på mig och försöker se oskyldig ut, sedan säger han att han skulle ge köttet till sina hundar. :D
Jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag frågade honom om inte jag oxå kunde få flytta in till honom om hans hundar fick biff och entrecôte till middag. :D
Arne insåg att det hela oxå lät löjligt och började skratta.
Då åker dörren upp och in kommer pundar Olga, personalen hade tagit henne när hon skulle snatta en lussekatt. 
När polisen äntligen dyker upp så börjar hon köra samma snyftvisa som alltid. Att hon har 6 månader kvar att leva. Det enda felet är att hon har använt sig av den de senaste två åren.
Så där stod vi allihopa. Pundar Arne, Pundar Olga, butikskontrollanten, två poliser och så jag.
Vilken jävla dag det blev. 
Nu ska jag försöka lugna nerverna med en dusch, och sedan är det dags att ta tag i utbildningen.
Vi ska ju fundera på segmentering denna gång. vi får väl hoppas att jag kommer på något bra.


Scaramanga

Pundar vaktare 

RSS 2.0