Åkt katapulten på grönan. Nära döden, mins...

20100731026 (MMS)

Åkt katapulten på grönan. Nära döden, minst sagt& jag skakar än ..


Idag har man återigen varit duktig och tv...

Idag har man återigen varit duktig och tvättat. Man får ju hoppas att framtiden bär med sig kläder som inte behöver tvättas. Magen mår heller inget vidare idag. Men det kanske beror på att man satte i sig 750 ml glass till frukost :) men grymt gott var det :) nu har jag äntligen kommit ut i solen iaf. Man måste ju se till att bättra på brännan lite, semestern är ju här om ett par veckor och med den kommer väl regnet. Men nu ska jag lägga mig och fundera lite över talet till el grandes bröllop och livet i stort ha det bäst scaramanga :)


Gnarp = Där pizza kommer och strumpor går ......

Jag tänkte egentligen inte berätta detta för er. Men eftersom Eve tycker att det är så hysteriskt roligt så är det väl fel att undanhålla er. Så ha det så kul....... Sedan är det glömt okej? :)
När vi vaknar på söndagensmorgon så lyssnar vi om någon är vaken i huset. Men vi hör inte ett ljud. Vi hoppar in i duschen och börjar packa ihop vår packning. Vi ska ju få skjuts in till Hudik med Pelle.
När vi kommer ner så upptäcker vi att inte en själ är uppe och att nedervåningen är en ocean av urdruckna Pripps Blå, grogg glas, godisskålar, middagsrester och musikinstrument. Eve och jag börjar plocka ihop lite, det skulle kännas fel att lämna värdparet med all städning själva. Vi plockar ihop de värsta och ställer in i diskmaskinen.
När vi äntligen började styra stegen mot det fashionabla röde så kände vi att magen började bli väldigt hungrig. Vi bestämmer oss för att ta en pizza på Gnarps enda pizzeria. Jag tog nåt som såg jättegott ut med köttfärs, ägg & ananas. Det skulle visa sig bli ett stort J-VLA MISSTAG!!!! :(
Vi fick in våra pizzor och började äta, vi konstaterade genast att de var inte lika goda pizzor som de vi är vana vid. Men ändå fullt ätbara.
Vi sitter där och äter när Eve plötsligt utbrister:
- Men FY FAN VAD ÄCKLIGT! (Eve svär nästan aldrig, när hon gör det är det allvarligt)
- Vad är det?
- Den Jäveln.. han ... den jäveln snöt sig i tröjan!
- Usch, men du ser ju, de är inte riktiga.
- HUR FAN KAN MAN SNYTA SIG I SIN EGEN TRÖJA?
- jag har tyvärr inget bra svar på det, men försök äta lite nu.

Ungefär 15 minuter senare reser detta par sig från sina feta arslen och går därifrån. När den sk kvinnan i detta förhållande har passerat mig med ca 2 m lägger hon av en rap som skulle få finniga tonårsgrabbar att rodna av avund. Då fick jag ett mindre frispel och nästan skrek fy fan vad vidrigt, äckliga jävlar som inte kan uppföra sig.... ... ..... mm mm mm. När jag reser mig ska påbörja promenaden mot Pelle så hugger det tag i magen! Tack Chariles! Min mage skulle inte må bra resten av dagen det visste jag.......
Väl framme hos Pelle fick jag besöka toaletten första gången. Ingen kul historia, när man inte är hemma. Johanna & Pelle skulle skjutsa sig in till Hudiksvall och även själva passa på att äta en pizza. Eve fick en allergi reaktion så vi åkte lite tidigare. Tur var ju det, så fort vi kom in på pizzan i hudik var det åter bara att bege sig mot toaletten. Jag ockuperade den säkert i 20 minuter. Det var inte heller en skön upplevelse. Speciellt inte när ångor från köket tränger in på toaletter. Pizzadeg och flott supermys.
Sedan begav vi oss ut i Hudiksvalls områden för att titta på villor. Jag kände att magen började bubbla.... Men jag tänkte att det var enklare att hålla tyst vi skulle ju ändå komma fram strax.....

25 minuter innan vårt tåg skall gå anlände vi till stationen, vi vinkade av Pelle och Johanna och begav oss in. Jag frågade eve om hon hade 5 kr, jag behövde dem fort för det var kris.
Hon förstod vad jag menade och gav mig genast en 5:a. När jag tog mina krampaktiga steg mot toalettdörren så upptäckte jag nöjt att de hade slutat ta betalt. Yihoo tänkte jag en 5:a är alltid en 5:a. :D
Glad i hågen stapplade jag in på toaletten och lyckades med mina sista krafter få upp skärpet och kasta ryggsäcken på golvet.
Med en djup suck sjunker jag ner.
Efter att jag avslutat mina affärer med denna toalett så var det dags för att göra sig ren.
Gissa vad det var slut på?
jo toapapper!!!!!!!! :( :( :(
Jag kände att mitt ansikte blev likblek i ansiktet, musklerna började domna och svetten lackade.
Jag började fundera över mina valmöjligheter.
1. Tvål & vatten
2. Ta ett papper som låg på golvet.
3. Smsa Eve och be henne titta på de andra toaletterna efter papper.
4. Offra något ur min egen packning.

Alla dessa val har sina nackdelar

1. Jag måste förklara hur det kommer sig att Shortsen är blöta. Ytterst pinsamt!
2. HIV.
3. YTTERST PINSAMT.
4. Jag förstör något av mina kläder.

Jag kände svetten lackade mer och mer. Det kändes som om jag i praktiken var dyngsur av svett, och det började bli bråttom till tåget. och folk började rycka i dörren..... och ville in!!!
När stressen över tågtiden kom jag fram till att det enda rätta vore ju att sms:a Eve. Sen fick man ju stå ut med gliringar, men det kan det vara värt.
Men jag överdriver inte när jag säger att det satt långt inne!

Jag skrev:

"Hej Älskling. kan du kolla på de andra toaletterna om det finns papper. Det var slut här!

Det kändes som en evighet innan jag fick svaret, men det var ju max tre minuter

"Tyvärr älskling det var slut där oxå. använd tvål & Vatten?

Satan i gatan det var inte det svaret jag ville ha!!! Tvål & Vatten har du sett Scaramangas motorik, det vore ju som att be om en ny syndaflod på Hudiksvalls tågstation.
Jag får panik och rycker upp ryggsäcken jag drar upp min T-shirt. Satan i gatan att jag tänker offra min ed hardy, jag letade vidare och upptäckte ett par oanvända dressman strumpor. Jag tänkte Det får bära eller brista, men tiden började ta slut. Jag använde strumporna till avsett ändamål och jag måste säga att det var ju bra klass på dessa. ungefär som edet soft!
Sedan kom ju nästa problem var skulle jag kasta dem?
1. Toa
2. Papperskorgen.

Båda dessa alternativ hade ju oxå nackdelar.

1. Syndafloden är ett faktum!!! Det blir tvärstopp i toaletten.
2. Städpersonalen spyr när de hittar mina strumpor.

Jag valde papperskorgen, jag resonerade på så vis att kan de inte byta toapapper, så förtjänar de orena strumpor i papperskorgen. :D
Efteråt var det bara att rusa till tåget och åka till Stockholm. Det blev många toalett besök även på detta tåg, men inga fler av de tappra dressman strumporna behövde sätta livet till, och Eve fick sig ett väldigt gott skratt!

Ha det bäst

Scaramanga

"Numera använder jag enbart en dressman strumpa till mina ädlare delar!"

Tack Pelle & Johanna för skjutsen!!
Tack till El grande, Sara & Lotta som har gett oss en oförglömlig helg!













Gnarp = Byn där hjältar föds och legender skapas :D Dag2

Jag vaknade klockan 7:30 första gången satan i gatan vad jag svettades. Nog för att min kropp är en vacker skapelse, men klockan 7:30 på morgonen efter 3,5 timmars sömn in-dränkt i svett och med en stinkande öl andedräkt då kände jag mig inte som någon atlet direkt. :) Men Jag lyckades somna om och vaknade vid 10, jag och Eve kände oss fräscha och hoppade in i duschen. När vi glada rusade ner för trappan möts vi av en utslagen El grande på soffan. Efter en stund kvicknar han till och reser sig upp för att gå ut och lägga sig på gräsmattan, och dricka en ny öl. Jag har aldrig lärt mig att dricka frukost men det verkar vara en rutin i byn. :) Efter ett tag vaknar även Sara till liv och hon kommer ner och ger oss frukost, jag måste säga att hon är en mycket god värdinna som både lagar äggröra åt Eve och kokar ägg åt mig. Efter frukost började vi ta tag i dagsplaneringen. Först på agendan stod middagen. Som traditionen bjuder så ringde vi el grandes mor och tiggde skjuts. Hon var ställde upp och vi tog en tur till min gamla arbetsplats ICA STJÄRNAN. Varje gång jag är där förundras jag över hur man som målmedveten handlare/personal kan ställa de varor med sämst marginal på bästa säljplats, men jag antar att det är ju deras sak att avgöra. Middagen inhandlades och El grandes mor släppte av mig och Eve hos min bror. Jag hade tagit med mig tre bärs för jag trodde att det skulle bli en snabb visit. Men se så fel jag fick :)¨
Ölen tog slut efter 5 minuter sedan tyckte bror att jag skulle cykla och hämta fler. Det tyckte inte jag, så då erbjöd sig Eve att cykla själv och hämta mer öl. Det kan jag ju säga att jag skäms lite över idag, men hon var så gullig och åkte iväg. Hon återkom efter en halvtimme och då tog festen fart på allvar. Vi avslutade vid 17:30 tiden då hade vi fått i oss 8 öl och en halv 75:a bacardi apple. :D
Jag behöver inte tillägga att det var ca 30 grader varmt va?
När vi kom tillbaka till El grande så hade de slagit sig ner i skuggan och satt och filosoferade om det var dags att börja med maten, vid denna tid hade Lotta och dennis oxå dykt upp.
Då frågade Sara om inte Eve ville bada i Gnarpsån?
Eve svarade glatt ja, trots mina invändningar att Matz Forz fortfarand kunde hittas i ån och en ljum sommarkväll som denna kunde man höra hans röst i skogen viska
- pilsner, pilsner å ett sexpack, ja kan bare säga TACK.
Trots mina varningar så begav sig en trio bestående av Sara, Eve & Dennis i väg för att inviga årets badsäsong.
El grande, Lotta & Jag vrålade till de tappra tre
- MAY THE FORZ BE WITH YOU!!!!
Men ingen lyssnade på våra rop i desperation..... :)
När de kom tillbaka åt vi en gourmet måltid bestående av grillade hamburgare. De var toppen. El grande gjorde ett väldigt bra jobb:)
Dagens fråga. Människor som gillar grillad halloumi tror ni de skulle märka om man grillade en skosula och gav dem de istället? Själv är jag mycket tveksam. :D
Efter middagen satt vi och snackade om livet i stort och Gnarp i synnerhet. Allt från bilträffen till Stjärnans brist på förnyelse var på tapeten. :)
När vi senare på kvällen gick ner på buppes camping för att få ta del av årets händelse så var allt precis som vanligt. En trasig husvagn som de säljer korv i, undrar just vad hälsovårdsnämnden har att säga om deras Haccap? :D
Väl inne på campingen möttes man åter av dessa toaletter, fast i år saknades belysning oxå. :D :D
Nästa anhalt blev öl-tältet där man mötte flera av Gnarps trogna innevånare. Som Sverker, Tommy, Daniel, Roger, Linda, Anna-karin ja listan kan göras väldigt lång. Men det hela var väldigt trevligt. Jag måste säga att Eve gjorde det bra som stod ut med mig :)
På natten blev det åter efterfest hos El grande :D
Människor kom från alla håll tyckte jag och när jag tackade för mig så tyckte iaf jag att jag var lugn. Men jag har förstått att jag var ensam om den upplevelsen.
Jag hade nog varit ordentligt dragen......
Jag ber hon som spelar fiol att spela en begravnings marsch När musiken börjar spel så säger jag bara.
God natt nu går jag och lägger mig. Det är iaf så jag kom ihåg det men jag ska erkänna att det kan finnas en del luckor här......
Väl uppe i sovrummet faller jag genast in i djup sömn.......

Jag drömmer om att vakna upp nykter, icke bakfull och snygg som en atlet!

Gnarp = Byn där hjältar föds och legender skapas :D Dag1

Jaha då har man varit hemma ett par dagar från Gnarp igen och ur ett mörkt töcken har minnes fragment börjat komma tillbaka, så nu har jag bestämt mig för att delge er alla. :)
Jag hade oturen att jobba sent så resan mot Gnarp började inte förrän klockan 21:15 på kvällen, med Scaramangas vanliga flyt så gick det ju inga tåg, så vi blev hänvisade till att åka buss ...... Denna buss var heller ingen direkt buss med få stopp, nejdå på varje avkrok efter E4:an skulle det stannas och lasta in ännu fler människor. När vi kom utanför Uppsala tog vårt vatten slut och jag började drabbas av en grym rastlöshet.
Eve frågade flera gånger om det var något fel på mig, när jag hade svårt att sitta still :)
Förutom vattenbrist, rastlöshet och ett halvtaskigt humör så tog dåren framför mig och fällde ner sättet mitt i eves datorskärm. När Jag sa att han skulle ta det lugnt, så fick jag till svar att det gjorde väl inget. och så fällde han ner sättet en bit till ..... Somliga hade tur att eve var med.
När vi äntligen var framme i Gnarp klockan 01:55 så stod mottagningskommiten på statoil.
Tre stycken lärjungar föll på knä och skaldade:
 - Hell Scaramanga!!
- Välkommen hem, mästare och vän!
Det värsta är att jag inte ens ljuger om detta. Men man blir ju rörd i hjärtat :D
De trogna som föll på knä var, El Grande, Lill Ulla, och ja vi kan kalla honom skäggo. :)
Sedan var även Lotta, Sara och någon kuf som hette Rickard med, efter att välkomst fraserna var avklarade så begav vi oss mot Hagan. För er utomsocknes El grandes hus.
Väl framme så lät vi oss väl smaka av det numera 30 gradiga mjödet, men vad gör det i glada vänners lag. Festen blev en riktig blöt historia iaf om man utesluter mig och eve. Eve hade ju varit uppe sedan 05:00 så hon var rätt trött, och jag hade ju jobbat till klockan 20. Men jag tyckte att jag löste det rätt bra ändå.
Desto mer tid vi vi tillbringade på festen desto mer gled mr skäggo in på ämnet analt manligt sex. :) Han tyckte att han kunde ju få smaka på mina godsaker :) Men jag avböjde hon snällt genom att kalla honom för oren, och att han behövde raka sig först. :) Nu är det inte så att skäggo är homo, det råkade bara bli hans roll på denna fest. :)
Efter ett tag började jag fråga Lotta om hon hade något ihop med den där Rickard för honom hade jag aldrig sett förr? Hon dementerade kraftigt att hon hade något med honom att göra. Efter det började jag fråga alla andra på festen men ingen visste vem han egentligen var?
Tillslut blev vi tvungen att fråga honom, det visade sig att han bodde på campingen och hade träffat skäggo där och sedan bara följt med på efterfest för att vi var så trevliga i Gnarp. :D
Ja där ser man hur det kan gå i Gnarp = Byn där hjältar föds och legender skapas! ;D
Efter ett par timmar på denna fest så begav jag mig upp till El grandes gäst sovrum där jag och eve skulle spendera helgen.
Jag trodde jag skulle dö av värmeslag när jag kom in. Det var tropisk hetta!!!
Efter ca 30 minuter lyckades jag äntligen somna då var klockan runt 4 på morgonen .....




RSS 2.0