Gnarp = Där pizza kommer och strumpor går ......

Jag tänkte egentligen inte berätta detta för er. Men eftersom Eve tycker att det är så hysteriskt roligt så är det väl fel att undanhålla er. Så ha det så kul....... Sedan är det glömt okej? :)
När vi vaknar på söndagensmorgon så lyssnar vi om någon är vaken i huset. Men vi hör inte ett ljud. Vi hoppar in i duschen och börjar packa ihop vår packning. Vi ska ju få skjuts in till Hudik med Pelle.
När vi kommer ner så upptäcker vi att inte en själ är uppe och att nedervåningen är en ocean av urdruckna Pripps Blå, grogg glas, godisskålar, middagsrester och musikinstrument. Eve och jag börjar plocka ihop lite, det skulle kännas fel att lämna värdparet med all städning själva. Vi plockar ihop de värsta och ställer in i diskmaskinen.
När vi äntligen började styra stegen mot det fashionabla röde så kände vi att magen började bli väldigt hungrig. Vi bestämmer oss för att ta en pizza på Gnarps enda pizzeria. Jag tog nåt som såg jättegott ut med köttfärs, ägg & ananas. Det skulle visa sig bli ett stort J-VLA MISSTAG!!!! :(
Vi fick in våra pizzor och började äta, vi konstaterade genast att de var inte lika goda pizzor som de vi är vana vid. Men ändå fullt ätbara.
Vi sitter där och äter när Eve plötsligt utbrister:
- Men FY FAN VAD ÄCKLIGT! (Eve svär nästan aldrig, när hon gör det är det allvarligt)
- Vad är det?
- Den Jäveln.. han ... den jäveln snöt sig i tröjan!
- Usch, men du ser ju, de är inte riktiga.
- HUR FAN KAN MAN SNYTA SIG I SIN EGEN TRÖJA?
- jag har tyvärr inget bra svar på det, men försök äta lite nu.

Ungefär 15 minuter senare reser detta par sig från sina feta arslen och går därifrån. När den sk kvinnan i detta förhållande har passerat mig med ca 2 m lägger hon av en rap som skulle få finniga tonårsgrabbar att rodna av avund. Då fick jag ett mindre frispel och nästan skrek fy fan vad vidrigt, äckliga jävlar som inte kan uppföra sig.... ... ..... mm mm mm. När jag reser mig ska påbörja promenaden mot Pelle så hugger det tag i magen! Tack Chariles! Min mage skulle inte må bra resten av dagen det visste jag.......
Väl framme hos Pelle fick jag besöka toaletten första gången. Ingen kul historia, när man inte är hemma. Johanna & Pelle skulle skjutsa sig in till Hudiksvall och även själva passa på att äta en pizza. Eve fick en allergi reaktion så vi åkte lite tidigare. Tur var ju det, så fort vi kom in på pizzan i hudik var det åter bara att bege sig mot toaletten. Jag ockuperade den säkert i 20 minuter. Det var inte heller en skön upplevelse. Speciellt inte när ångor från köket tränger in på toaletter. Pizzadeg och flott supermys.
Sedan begav vi oss ut i Hudiksvalls områden för att titta på villor. Jag kände att magen började bubbla.... Men jag tänkte att det var enklare att hålla tyst vi skulle ju ändå komma fram strax.....

25 minuter innan vårt tåg skall gå anlände vi till stationen, vi vinkade av Pelle och Johanna och begav oss in. Jag frågade eve om hon hade 5 kr, jag behövde dem fort för det var kris.
Hon förstod vad jag menade och gav mig genast en 5:a. När jag tog mina krampaktiga steg mot toalettdörren så upptäckte jag nöjt att de hade slutat ta betalt. Yihoo tänkte jag en 5:a är alltid en 5:a. :D
Glad i hågen stapplade jag in på toaletten och lyckades med mina sista krafter få upp skärpet och kasta ryggsäcken på golvet.
Med en djup suck sjunker jag ner.
Efter att jag avslutat mina affärer med denna toalett så var det dags för att göra sig ren.
Gissa vad det var slut på?
jo toapapper!!!!!!!! :( :( :(
Jag kände att mitt ansikte blev likblek i ansiktet, musklerna började domna och svetten lackade.
Jag började fundera över mina valmöjligheter.
1. Tvål & vatten
2. Ta ett papper som låg på golvet.
3. Smsa Eve och be henne titta på de andra toaletterna efter papper.
4. Offra något ur min egen packning.

Alla dessa val har sina nackdelar

1. Jag måste förklara hur det kommer sig att Shortsen är blöta. Ytterst pinsamt!
2. HIV.
3. YTTERST PINSAMT.
4. Jag förstör något av mina kläder.

Jag kände svetten lackade mer och mer. Det kändes som om jag i praktiken var dyngsur av svett, och det började bli bråttom till tåget. och folk började rycka i dörren..... och ville in!!!
När stressen över tågtiden kom jag fram till att det enda rätta vore ju att sms:a Eve. Sen fick man ju stå ut med gliringar, men det kan det vara värt.
Men jag överdriver inte när jag säger att det satt långt inne!

Jag skrev:

"Hej Älskling. kan du kolla på de andra toaletterna om det finns papper. Det var slut här!

Det kändes som en evighet innan jag fick svaret, men det var ju max tre minuter

"Tyvärr älskling det var slut där oxå. använd tvål & Vatten?

Satan i gatan det var inte det svaret jag ville ha!!! Tvål & Vatten har du sett Scaramangas motorik, det vore ju som att be om en ny syndaflod på Hudiksvalls tågstation.
Jag får panik och rycker upp ryggsäcken jag drar upp min T-shirt. Satan i gatan att jag tänker offra min ed hardy, jag letade vidare och upptäckte ett par oanvända dressman strumpor. Jag tänkte Det får bära eller brista, men tiden började ta slut. Jag använde strumporna till avsett ändamål och jag måste säga att det var ju bra klass på dessa. ungefär som edet soft!
Sedan kom ju nästa problem var skulle jag kasta dem?
1. Toa
2. Papperskorgen.

Båda dessa alternativ hade ju oxå nackdelar.

1. Syndafloden är ett faktum!!! Det blir tvärstopp i toaletten.
2. Städpersonalen spyr när de hittar mina strumpor.

Jag valde papperskorgen, jag resonerade på så vis att kan de inte byta toapapper, så förtjänar de orena strumpor i papperskorgen. :D
Efteråt var det bara att rusa till tåget och åka till Stockholm. Det blev många toalett besök även på detta tåg, men inga fler av de tappra dressman strumporna behövde sätta livet till, och Eve fick sig ett väldigt gott skratt!

Ha det bäst

Scaramanga

"Numera använder jag enbart en dressman strumpa till mina ädlare delar!"

Tack Pelle & Johanna för skjutsen!!
Tack till El grande, Sara & Lotta som har gett oss en oförglömlig helg!













Kommentarer
Postat av: Eve

HAHAHAHA, historien blir bara roligare och roligare!

2010-07-08 @ 07:11:02
Postat av: syster yster

du underbara scara, hur i hela friden kan du råka ut för allt. vad det gäller dressmanstrumporna tycker ju jag att de borde lägga till det i sin reklam :-) underbara man, grattis eve du har gjort ett bra val av sambo, alla dagar (nästan) blir glada dagar. kram till er båda.

2010-07-08 @ 10:26:58
Postat av: Marre

Hahhahahhahaha gu så roligt :)

2010-07-15 @ 09:04:44
Postat av: kulturella

hade inget papper då ni promenerade.....

2010-07-16 @ 10:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0