Alla hjärtansdag 2011.

Då har det åter blivit dags för att fira en av de stora kommersiella dagarna på året. Många har under dagen beklagat sig för mig angående denna dekadenta dag.
Men jag måste faktiskt säga att jag tycker att det är väldigt trevligt att få fira lite i mitten av mörkaste februari även om det inte blir några stora utsvävningar. I år valde jag och eve att gå på tre vänner, vår lokala krog här i kransen. Det var väldigt trevligt och vi fick oss en god middag.
I år valde jag att ge eve en liten annorlunda present. Hon fick nämligen ett brev med två olika alternativ på presenter.

Brevet såg ut som följande:

Alla hjärtansdag present!

Alternativ 1

Bli modell för en dag!!
Modell för en dag
Sotiga ögon eller galasmink? Våra professionella makeupartister hjälper dig att få den look du vill ha. 
Scaramanga bjuder dig på paket nummer 2 vilket motsvarar 15 st. bilder.
Några tips inför ditt besök
Ta med 2 valfria ombyten, vilken stil du vill. Huvudsaken att det är något som du känner dig bekväm i. Är du osäker? Ta med flera plagg så hjälper våra modeassistenter dig att välja.
Du kan vara hur konservativ eller sexig du vill med dina plagg. Har du idéer eller önskemål så kan du framföra dem för oss så hjälper vi dig på bästa sätt att få önskat resultat.
Styla gärna ditt hår själv. Inför fotograferingen så har du möjlighet att låna plattång , locktång samt stylings produkter. Kom gärna osminkad, om du använder smink, ha så lite som möjligt.
Beräknad Tid: ca. 2- 3 timmar (med reservation till att vissa förseningar kan förekomma).
Bokning: Tel: 08- 20 00 71- Mail:
[email protected]
www.modelhouse.se  BARNHUSGATAN 4 111 23  STOCKHOLM

Alternativ 2

Zorbing för två!!

Tycker du att berg- och dalbana känns väldigt 90-tal?
Då är zorbing den perfekta presenten!
Testa på den galna sporten som importerats från Nya Zeeland (såklart). Ner blir upp och upp blir ner när man rullar, studsar och tumlar utför! En upplevelse som garanterat väcker barnasinnet...

·         Galen och snurrig upplevelse för två!

·         Rulla tillsammans i Zorben

·         Gapskratt och underhållning!

Upplevelsen Zorbing för två
Zorbing innebär att man rullar nedför en sluttning, fastspänd i en gigantisk uppblåsbar boll. Bollen eller Zorben som den kallas är ca tre meter i diameter och består av två lager. Den inre bollen är där ni som "Zorbonauter" sitter fastspända i selar mittemot varandra. Ett luftlager mellan den inre och den yttre bollen fungerar som stötdämpare. När man väl är fastspänd inne i Zorben börjar det roliga, ni puttas helt enkelt ut för en sluttning, och väl nere på platt mark igen fångas zorben upp i en fålla. Det är svårt att beskriva, ni måste helt enkelt prova själva....

http://www.liveit.se/upplevelser/upplevelsepresenter-zorbing

 

Varsågod och välj :D

Nu åtestår bara att se vad eve komme att välja. Kommer hon att välja att föreviga sitt vackra jag eller kommer hon att avliva stackars Scaramanga i en rullande zorbing boll........ Men visst var det en ganska rolig idé?

Men nu ska jag ta och hoppa i säng, imorgon är en ny dag :D

Ha det

Scaramanga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0